- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
O ne kizlarHayirlisi olur insaAllah bende bitince ona baslamayi düşünüyorum. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne kizlarHayirlisi olur insaAllah bende bitince ona baslamayi düşünüyorum. .
MerhabaArkadaslar ben 1.65 boyundayim kilom 64,63 arasi dr pko icin kilo vermelisin dedi. Dikkat etsemde pek basarili degil. Kilo vermek icin sabahlari limonlu su icmek istiyorum ama hamile kalmayi etkiler mi acaba. Ya da kalirsam zarari olur mu. Hic benim gibi olup bunun gibi bir sey yapan var mi? Limon degilde baska bir seyde olur
Sağol canım 7 haftalık olacak inşallahSorma valla ben isten ayrilali boyleyim gece uyku yok sabaha karsi yat oglene kadar. Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor oy masallah ya ne kadarlik ? Hamilesin sanirim demi yanlis bise demiyimde
Hamilelikten supeleniyorsan sabret biraz dikkat etKizlar relgime 2 gün var ve hastayim grip oldumdoktora gitsemmi ? İgne antibiyotik verirse napmaliyim ?
4,5 yıllık evliyim canım. Bir oğlum var çok şükür ama yaş 39 oldu ve bir düşük ve bir de kimyasal gebeliğim var.. biraz umudum kırıldı doğrusu.. İlk gebelik sanki çok kolay olmuştu, hemen olur yine sandım ama biyolojik saat işliyor ve yumurta rezervi azalıyor v.s. hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimizeNe yaşlarda evlat sahibi olan insanlar inşallah rabbim tez vakitte nasip eder canım inşallah bizde bu hayatta en çok anne olmayı sevicez annemin bi lafı var üzülme kızım gün gelir 2,3 tane olur bunalırsın stres yapma kendine rabbim ne zaman dilemişse o zaman olur inşallah en kısa zaman da sanada hayırlıs sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder rabbim kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır istiyosun bide ilk çocukmu olcak
Bence gitmeyin evde yöntemler deneyin ben gittim ilaç içtim şimdi hamileysem ne olcak diye düşünüp duruyorumKizlar relgime 2 gün var ve hastayim grip oldumdoktora gitsemmi ? İgne antibiyotik verirse napmaliyim ?
Doktora gebelik şüphesi olduğundan bahset, uygun ilaç verecektir canım geçmiş olsunKizlar relgime 2 gün var ve hastayim grip oldumdoktora gitsemmi ? İgne antibiyotik verirse napmaliyim ?
Masallah Allah tamamina erdirsin canim bizede dua et insallahSağol canım 7 haftalık olacak inşallah![]()
İlacı ne zaman içtin? Bebek yuvalanmadan önce içtiysen etkilenmez çünkü henüz senden beslenmeye başlamamış oluyorBence gitmeyin evde yöntemler deneyin ben gittim ilaç içtim şimdi hamileysem ne olcak diye düşünüp duruyorum![]()
Kiz dur hemen ne bu umutsuzluk millet kac yasinda catir catir doguruyor4,5 yıllık evliyim canım. Bir oğlum var çok şükür ama yaş 39 oldu ve bir düşük ve bir de kimyasal gebeliğim var.. biraz umudum kırıldı doğrusu.. İlk gebelik sanki çok kolay olmuştu, hemen olur yine sandım ama biyolojik saat işliyor ve yumurta rezervi azalıyor v.s. hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize
Doktora gidersen betana bakar gebelik varsa ona göre ilaç verir geçmiş olsunKizlar relgime 2 gün var ve hastayim grip oldumdoktora gitsemmi ? İgne antibiyotik verirse napmaliyim ?
Doktora gebelik şüphesi olduğundan bahset, uygun ilaç verecektir canım geçmiş olsun
Doktora gidersen betana bakar gebelik varsa ona göre ilaç verir geçmiş olsun
Ben de öyle diyorum kendime canım, biraz serinlik veriyorum ama tek çizgiyi görünce insan bi tırsıyor yoksa olmuyor mu diye.. menopoza kadar devam artıkKiz dur hemen ne bu umutsuzluk millet kac yasinda catir catir doguruyorisin sakasi tabi ama 2.de de bazen cok bekliyosun ablalarimdan biliyorum aylarca bekledi onlarda canim vucuduna biraz zaman ver olucak insallah
Ben 28 yaşındayım benimde 2 olacak ama 10 sene aradan sonra olmuyor 1 senedir kafayı yiycem artıkİn
Ben de öyle diyorum kendime canım, biraz serinlik veriyorum ama tek çizgiyi görünce insan bi tırsıyor yoksa olmuyor mu diye.. menopoza kadar devam artık![]()

Beklediğim adet tarihimden 2 hafta önce içtim yumurtlama dönemime denk geliyor yaniİlacı ne zaman içtin? Bebek yuvalanmadan önce içtiysen etkilenmez çünkü henüz senden beslenmeye başlamamış oluyor
Tabi ki devam Allah nasip eder insallah stres yapma olurmu. Doktora gittinmi bi sorun varmiymis pekiİn
Ben de öyle diyorum kendime canım, biraz serinlik veriyorum ama tek çizgiyi görünce insan bi tırsıyor yoksa olmuyor mu diye.. menopoza kadar devam artık![]()
Ozaman birşey olmaz canım bence zaten ovulasyon dönemin inşllah bebiş vardır Allah’ın izniyle birşeycik de olmazBeklediğim adet tarihimden 2 hafta önce içtim yumurtlama dönemime denk geliyor yani