• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ben 1.65 boyundayim kilom 64,63 arasi dr pko icin kilo vermelisin dedi. Dikkat etsemde pek basarili degil. Kilo vermek icin sabahlari limonlu su icmek istiyorum ama hamile kalmayi etkiler mi acaba. Ya da kalirsam zarari olur mu. Hic benim gibi olup bunun gibi bir sey yapan var mi? Limon degilde baska bir seyde olur
Merhaba
Ben üniversite 1. sinifta sikintidan 10 kilo almistim bir dönem icinde. Yememden ödün vermeden( belki tatlilari azaltmis olabilirim:)
surekli elma yiyerek ve bol su icerek 4 ay icinde 10 kiloyu da verdim. Bayaa ise yaradigini soyleyebilirim.

Ne yaşlarda evlat sahibi olan insanlar inşallah rabbim tez vakitte nasip eder canım inşallah bizde bu hayatta en çok anne olmayı sevicez annemin bi lafı var üzülme kızım gün gelir 2,3 tane olur bunalırsın stres yapma kendine rabbim ne zaman dilemişse o zaman olur inşallah en kısa zaman da sanada hayırlıs sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder rabbim kaç yıllık evlisin ne kadar zamandır istiyosun bide ilk çocukmu olcak
4,5 yıllık evliyim canım. Bir oğlum var çok şükür ama yaş 39 oldu ve bir düşük ve bir de kimyasal gebeliğim var.. biraz umudum kırıldı doğrusu.. İlk gebelik sanki çok kolay olmuştu, hemen olur yine sandım ama biyolojik saat işliyor ve yumurta rezervi azalıyor v.s. hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize

4,5 yıllık evliyim canım. Bir oğlum var çok şükür ama yaş 39 oldu ve bir düşük ve bir de kimyasal gebeliğim var.. biraz umudum kırıldı doğrusu.. İlk gebelik sanki çok kolay olmuştu, hemen olur yine sandım ama biyolojik saat işliyor ve yumurta rezervi azalıyor v.s. hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize
Kiz dur hemen ne bu umutsuzluk millet kac yasinda catir catir doguruyor :-) isin sakasi tabi ama 2.de de bazen cok bekliyosun ablalarimdan biliyorum aylarca bekledi onlarda canim vucuduna biraz zaman ver olucak insallah

İn
Kiz dur hemen ne bu umutsuzluk millet kac yasinda catir catir doguruyor :-) isin sakasi tabi ama 2.de de bazen cok bekliyosun ablalarimdan biliyorum aylarca bekledi onlarda canim vucuduna biraz zaman ver olucak insallah
Ben de öyle diyorum kendime canım, biraz serinlik veriyorum ama tek çizgiyi görünce insan bi tırsıyor yoksa olmuyor mu diye.. menopoza kadar devam artık :KK49:

:KK48::kızgın:Kızlar hem enfeksiyonu olup hem gebe kalan varmı hiç aranızda ay çok afedersiniz ben bunu artık kesip atıcam gerçekten :kızgın::KK48:

İn

Ben de öyle diyorum kendime canım, biraz serinlik veriyorum ama tek çizgiyi görünce insan bi tırsıyor yoksa olmuyor mu diye.. menopoza kadar devam artık :KK49:
Tabi ki devam Allah nasip eder insallah stres yapma olurmu. Doktora gittinmi bi sorun varmiymis peki

Back
X