- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.089
- 148
Oo sen daha çok gençsin sakın üzülme canım. Uzun süre korunduğun için vücut adapte olamadı herhalde.. denemeye devam
Ben 28 yaşındayım benimde 2 olacak ama 10 sene aradan sonra olmuyor 1 senedir kafayı yiycem artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo sen daha çok gençsin sakın üzülme canım. Uzun süre korunduğun için vücut adapte olamadı herhalde.. denemeye devam
Ben 28 yaşındayım benimde 2 olacak ama 10 sene aradan sonra olmuyor 1 senedir kafayı yiycem artık![]()
Rahim ağzı yarası vardı ilaç kullandım. Kontrole gittiğimde tam geçmemiş dedi Dr. Belki de tekrar etti. Bu ay tekrar girmeyi düşünüyorum.. stres yakamı bırakmıyor bakalım ne olacak halimizTabi ki devam Allah nasip eder insallah stres yapma olurmu. Doktora gittinmi bi sorun varmiymis peki
Denemekden içim çıktı artık valla ben gençim de eşim 42 oldu bide 3 4 tane yaparız diyorduk ben bu vajinal enfeksiyon dam kurtulamıyorum ki 1 senedir içmediğim ilaç kullanmadığım fitil kalamadı en az 10 dktra gittim geçiyor tekrarlıyor ay çok yazarım resmen bir dokun bin ah dinle oldu benimkiOo sen daha çok gençsin sakın üzülme canım. Uzun süre korunduğun için vücut adapte olamadı herhalde.. denemeye devam![]()

Merak etme etkisi olmaz o ilacın :)Beklediğim adet tarihimden 2 hafta önce içtim yumurtlama dönemime denk geliyor yani
Sen bitkisel çözüm bul bu işe gülüm, ilaçlar kâr etmiyor demek ki...Denemekden içim çıktı artık valla ben gençim de eşim 42 oldu bide 3 4 tane yaparız diyorduk ben bu vajinal enfeksiyon dam kurtulamıyorum ki 1 senedir içmediğim ilaç kullanmadığım fitil kalamadı en az 10 dktra gittim geçiyor tekrarlıyor ay çok yazarım resmen bir dokun bin ah dinle oldu benimki![]()
İnşallah canım ya var olduğu haberini alsam birde şu kalp sesini bir dinlesem anca ozaman rahata ercem heralde benOzaman birşey olmaz canım bence zaten ovulasyon dönemin inşllah bebiş vardır Allah’ın izniyle birşeycik de olmaz
Ay inşallah valla su serpildi yüreğime sizlerden de duyunca çok sağolun :) şimdi bebeğimin var olduğu haberini almak kaldı hayırlısıylaMerak etme etkisi olmaz o ilacın :)
Sen bitkisel çözüm bul bu işe gülüm, ilaçlar kâr etmiyor demek ki...
Vucudumdaki her değişikliği gözlemler oldum ben de :) dualarimiz gerçek olsun inşallahBenim de 5 gün kaldı zor sabrediyorum ama yapsam çıkmaz zatem.Göğüs ağrısı bende yumurtlamadan beri bitmedi.Birde sol kasıktan başlayan bacak ağrısı var.Umarım günü geldiğinde adet olmam.Umarım sende de pozitif çıkar.

Deniyorum onlarıda artık son çare Türkiye dönünce tüp bebek kalıyor ikizde olur öyle belki inşllah gerek kalmazsa dizinde inşllah en yakın zamanda gelir meleğinizMerak etme etkisi olmaz o ilacın :)
Sen bitkisel çözüm bul bu işe gülüm, ilaçlar kâr etmiyor demek ki...
Az kaldı heralde seni gününe diymi iyi haberlerini alırız inşlllahAy inşallah valla su serpildi yüreğime sizlerden de duyunca çok sağolun :) şimdi bebeğimin var olduğu haberini almak kaldı hayırlısıyla
Iyi olur insallah ihmal etme mutlaka git doktoraRahim ağzı yarası vardı ilaç kullandım. Kontrole gittiğimde tam geçmemiş dedi Dr. Belki de tekrar etti. Bu ay tekrar girmeyi düşünüyorum.. stres yakamı bırakmıyor bakalım ne olacak halimiz
Adetim geçti benimde bir kaç gün daha bekliyeyim dedim bugün kan testi yaptırmaya gideceğim kısmetseAz kaldı heralde seni gününe diymi iyi haberlerini alırız inşlllah
Belirtin varmi peki? Sevindim senin adina hadi insallah olumlu olur sonuc. Bizede yaz sonucuAdetim geçti benimde bir kaç gün daha bekliyeyim dedim bugün kan testi yaptırmaya gideceğim kısmetse
Yazarım canım tabi. Ben sık sık tuvalete çıkmaya başladım birde hiç doymuyorum yemeği yiyorum 5 10 sonra yine acıkıyorım sanki. Ama şuan akıntım başladı korkuyorum gelcek diyeBelirtin varmi peki? Sevindim senin adina hadi insallah olumlu olur sonuc. Bizede yaz sonucu
Slm canım bende de var fatma ana eli bi arkadaş umreden getirmiş bide değişik bi meyve nasıl kullanıldığını biliyormusun .
İnşallah canım yaaa :) hepimiz güzel haberler verelimAy inşallah seninde az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz.

Canim gecmis olsun. Bende 11 gundur griple ugraşiyorum. Bata da 7 gun kaldi. Hic ilac almadim. Senin cok az bi zamanin kalmiş. Bi acile gidip hem kan testi yaptirir hemde muayene olursun. Bakarsin güzel haberler alirsin.Kizlar relgime 2 gün var ve hastayim grip oldumdoktora gitsemmi ? İgne antibiyotik verirse napmaliyim ?
Iyi dusun iyi olsun. Valla bende onceki gun igneden beri olüyorum agridan. Dayanamaz oldum agri kesici bile almicaksin dedi doktor yatiyorum simdi ama varya bu agrinin tarifi yok yani dusun o derece :-(Yazarım canım tabi. Ben sık sık tuvalete çıkmaya başladım birde hiç doymuyorum yemeği yiyorum 5 10 sonra yine acıkıyorım sanki. Ama şuan akıntım başladı korkuyorum gelcek diye![]()
Bebişlerimiz için katlanıyoruz her şeye onlarda gelsin hayırlısıyla inşallah. Benimde bugün başım çatlıcak sanki akşamdan beri ağrıyor tabi senin ağrının yanında bir şey değildir canım bu hayırlı sonuçlar alırsın inşallahIyi dusun iyi olsun. Valla bende onceki gun igneden beri olüyorum agridan. Dayanamaz oldum agri kesici bile almicaksin dedi doktor yatiyorum simdi ama varya bu agrinin tarifi yok yani dusun o derece :-(
Canim gecmis olsun. Bende 11 gundur griple ugraşiyorum. Bata da 7 gun kaldi. Hic ilac almadim. Senin cok az bi zamanin kalmiş. Bi acile gidip hem kan testi yaptirir hemde muayene olursun. Bakarsin güzel haberler alirsin.