• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki devam Allah nasip eder insallah stres yapma olurmu. Doktora gittinmi bi sorun varmiymis peki
Rahim ağzı yarası vardı ilaç kullandım. Kontrole gittiğimde tam geçmemiş dedi Dr. Belki de tekrar etti. Bu ay tekrar girmeyi düşünüyorum.. stres yakamı bırakmıyor bakalım ne olacak halimiz

Oo sen daha çok gençsin sakın üzülme canım. Uzun süre korunduğun için vücut adapte olamadı herhalde.. denemeye devam :KK73:
Denemekden içim çıktı artık valla ben gençim de eşim 42 oldu bide 3 4 tane yaparız diyorduk ben bu vajinal enfeksiyon dam kurtulamıyorum ki 1 senedir içmediğim ilaç kullanmadığım fitil kalamadı en az 10 dktra gittim geçiyor tekrarlıyor ay çok yazarım resmen bir dokun bin ah dinle oldu benimki :olamaz:

Beklediğim adet tarihimden 2 hafta önce içtim yumurtlama dönemime denk geliyor yani
Merak etme etkisi olmaz o ilacın :)
Denemekden içim çıktı artık valla ben gençim de eşim 42 oldu bide 3 4 tane yaparız diyorduk ben bu vajinal enfeksiyon dam kurtulamıyorum ki 1 senedir içmediğim ilaç kullanmadığım fitil kalamadı en az 10 dktra gittim geçiyor tekrarlıyor ay çok yazarım resmen bir dokun bin ah dinle oldu benimki :olamaz:
Sen bitkisel çözüm bul bu işe gülüm, ilaçlar kâr etmiyor demek ki...

Merak etme etkisi olmaz o ilacın :)

Sen bitkisel çözüm bul bu işe gülüm, ilaçlar kâr etmiyor demek ki...
Ay inşallah valla su serpildi yüreğime sizlerden de duyunca çok sağolun :) şimdi bebeğimin var olduğu haberini almak kaldı hayırlısıyla

Benim de 5 gün kaldı zor sabrediyorum ama yapsam çıkmaz zatem.Göğüs ağrısı bende yumurtlamadan beri bitmedi.Birde sol kasıktan başlayan bacak ağrısı var.Umarım günü geldiğinde adet olmam.:dua:Umarım sende de pozitif çıkar.
Vucudumdaki her değişikliği gözlemler oldum ben de :) dualarimiz gerçek olsun inşallah :dua:

Belirtin varmi peki? Sevindim senin adina hadi insallah olumlu olur sonuc. Bizede yaz sonucu
Yazarım canım tabi. Ben sık sık tuvalete çıkmaya başladım birde hiç doymuyorum yemeği yiyorum 5 10 sonra yine acıkıyorım sanki. Ama şuan akıntım başladı korkuyorum gelcek diye :(

Slm canım bende de var fatma ana eli bi arkadaş umreden getirmiş bide değişik bi meyve nasıl kullanıldığını biliyormusun .

Yumurtlama gununden 1-2 gun once esinle 2 rekat namaz kilip ota Meryem suresi (3 kere okunmasi iyidir derler),nas,felak,Ayetel Kursi okunup otu suya koymak gerekirmis.
Neye koydugun sana bagli o gunlerde ve yumurtlama zamani icmis olacaksiniz.
Sabah aksam 1er bardak.Zaten biter canim.
Uzerinde tasimak istiyorsan sag gogsunun ustunde 1 parca beze sarip tutabilirsin sadece banyoda cikarilirmis.
Tasimaya devam edersende hamile kaldiktan sonra cikarmak gerekiyor.

Dogum icin kullanimida yine istersen dualarini okursun
Dogum sancilari basladiginda suya koymak gerekir ve otun acilabilecegi genislikte bi kaba konmasi lazim.Dogum olduktan sonrada ot yine biri tarafindan sudan cikarilmali hemen,cunku toplanmasi gerekir yine.

Kizlar relgime 2 gün var ve hastayim grip oldum :hasta:doktora gitsemmi ? İgne antibiyotik verirse napmaliyim ?
Canim gecmis olsun. Bende 11 gundur griple ugraşiyorum. Bata da 7 gun kaldi. Hic ilac almadim. Senin cok az bi zamanin kalmiş. Bi acile gidip hem kan testi yaptirir hemde muayene olursun. Bakarsin güzel haberler alirsin.

Yazarım canım tabi. Ben sık sık tuvalete çıkmaya başladım birde hiç doymuyorum yemeği yiyorum 5 10 sonra yine acıkıyorım sanki. Ama şuan akıntım başladı korkuyorum gelcek diye :KK43:
Iyi dusun iyi olsun. Valla bende onceki gun igneden beri olüyorum agridan. Dayanamaz oldum agri kesici bile almicaksin dedi doktor yatiyorum simdi ama varya bu agrinin tarifi yok yani dusun o derece :-(

Iyi dusun iyi olsun. Valla bende onceki gun igneden beri olüyorum agridan. Dayanamaz oldum agri kesici bile almicaksin dedi doktor yatiyorum simdi ama varya bu agrinin tarifi yok yani dusun o derece :-(
Bebişlerimiz için katlanıyoruz her şeye onlarda gelsin hayırlısıyla inşallah. Benimde bugün başım çatlıcak sanki akşamdan beri ağrıyor tabi senin ağrının yanında bir şey değildir canım bu hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Canim gecmis olsun. Bende 11 gundur griple ugraşiyorum. Bata da 7 gun kaldi. Hic ilac almadim. Senin cok az bi zamanin kalmiş. Bi acile gidip hem kan testi yaptirir hemde muayene olursun. Bakarsin güzel haberler alirsin.

Tesekkur ederim doktora gittim canim antibiyotik yazdi ducoid ,biogaia ve parol hamilelerde kullanabilir dedi bilmiyorum cokta ağir hastayim pazartesi ise gitcem mecburum icmeye :110:

Back
X