• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah canım söyledim şimdi eşime akşam alcak yapcam akşama onu :) kimseyede söyleyemiyorum nazardan korkuyorum çok nazar değerde bana
Soleme soleme ama smdi hecandan insan duramaz bak test 2 silik ciktimi hemen yazz bizeee sen kesn kesnn bence ... benm ihtimal yk enfeksiyon kapmstm bi suru antibiyodik kullandmm bi hafta bise yapmadmm nerdese oyuzdn ihtimal vermiormmm
Bide ben adetten

Sağol canım darısı size bide ben adetten önce supelenip öğrendim değerim 258 çıkmıştı
Hadi yaaaa nasil anladin pekii suphelendn helal olsn vallaa :) ben hic anlamam

Soleme soleme ama smdi hecandan insan duramaz bak test 2 silik ciktimi hemen yazz bizeee sen kesn kesnn bence ... benm ihtimal yk enfeksiyon kapmstm bi suru antibiyodik kullandmm bi hafta bise yapmadmm nerdese oyuzdn ihtimal vermiormmm

Ben mide yanması gaz gabiz sık idrar göğüs bide ağrı 20 gün kala leke netten yazdım bu durumda hamile olan varmış bende 3 gün vardi aldım test anında çıktı sonra sağlık ocağına gittim kan değerim 258 çıktı

Vallaha bende şaşırdım canım benim değer ilk 258 sonra 568 oldu 1958 oldu göremedi idrar sıkışık gel dedi bana olusmak üzere dedi sonra 5 gün sonra kese gözüktü yeni dedi kac haftalik dedim 4 dedi
Bakalım biz bir hafta daha beklicez nasıl olcak peki sadece kese mi bebekte görüldümü embriyo yani

Ben mide yanması gaz gabiz sık idrar göğüs bide ağrı 20 gün kala leke netten yazdım bu durumda hamile olan varmış bende 3 gün vardi aldım test anında çıktı sonra sağlık ocağına gittim kan değerim 258 çıktı
Evetttt butun herkes hemen hemen oyle oluyooo lekelenmede adetten 3 gn once olurms ozaman bebek yerlesiyorms zaten bende lekelenme olsa hemen hamileyim derim:))) testi falanda beklemem hayrlisi olsnnn cnmmm kucagina almayida rabbim nasip etsn

Gecmis olsun sana da.
Bende oncesinde bekliyoruz diye kan vermistim sonra regl oldum sandim kimyasal sandim yani ama keske oyle olsaymis.
Regl sandigim kanamadan 15 gun sonra firlamis bi degerle karsilastim.Uzun ve zorlu bi surecmis patoloji icin kurtaj,tedavi icin igne fln derken.Sonra surekli takiple betanin sifirlanmasi 1 ayı buldu.Sonrada korunma fln derken Aralık ilk sansim olacak insallah :)
O da haftaya kontrolden gecersem izin cikarsa insallah :)
Ne bileyim iki sağlıksız gebelik geçirince insan biraz umutsuzluğa düşebiliyor. Tık diye hamile kalırım sanıyor insan ama olmuyor işte.. Dış gebelik de çok tehlikeli biliyorum büyük geçmiş olsun :( Aralık'ta daha şanslı oluruz inşallah :)

Evet günler geçmiyor valla :) kalp atışlarını duyana kadar söylemem gerçi olcağı varsa oluyor her şey Allahtan ama yinede tedirgin oluyor insan. Bende de ihtimal yoktu hiç canım hiç belli olmuyor bende mantar vardı fitil kullanmıştım hatta

Ilginistiyorlar tabi cnm gun boyu is sonra bu ikinci bebek stresi falan benim oglumda sanki uzgun oldugumu anlayip bana moral vermek ister gibi geliyo opuyo kucagima yatiyo dun sacimi oksuyodu. Cok datli bisey evlat yaa iyiki var allahim evlatlarimizin acısını gostermesin
Erkek çocuk anneye çok düşkün olur, yüzündeki her ifadeyi dikkatle inceler.. her giydiğini beğenir, saçını tarasan bayılır :) anne sen mutlu musun diye sorar arada :KK36:kurban olurum ona ben..

Erkek çocuk anneye çok düşkün olur, yüzündeki her ifadeyi dikkatle inceler.. her giydiğini beğenir, saçını tarasan bayılır :) anne sen mutlu musun diye sorar arada :KK36:kurban olurum ona ben..
Sabah ise giderken sacimi duzlestiriyorum ya alkislar beni falan valla cok datlilar yaa şükür allahimaaaa

Aaa olur mu hic öyle. Girip okuyorum cevp verdiģim de oluyor genelde. Bel ağrım ćok uzaniyorum ve sinavalrim var ders calisıyorum canım :KK76:
Pislik yapiorum canim yaaa aman bebisin saglikli olsunda yazmasanda olur. Hem artik gebesiniz temmuz anneleri grubu sizi bekler :)

Kızlar bu ovulasyon testi bozuk degil, degil mi? Ikinci henuz zaten cikmiyor da ilk çizgi bile silik gibi geliyor bana hep

Eklentiler

• 20171118_111134-min.webp
    20171118_111134-min.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 36
Ne bileyim iki sağlıksız gebelik geçirince insan biraz umutsuzluğa düşebiliyor. Tık diye hamile kalırım sanıyor insan ama olmuyor işte.. Dış gebelik de çok tehlikeli biliyorum büyük geçmiş olsun :KK43: Aralık'ta daha şanslı oluruz inşallah :)

Kalmakta zor sonrasida zor.Ama kayıp olunca cidden biraz daha garip hissediyor insan.
İnşallah :)
Senin ne zaman bat?

Back
X