- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.089
- 148
Benim bat 1 Aralık ama bu ayı boş geçtik. Önümüzdeki ay devam :)Kalmakta zor sonrasida zor.Ama kayıp olunca cidden biraz daha garip hissediyor insan.
İnşallah :)
Senin ne zaman bat?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat 1 Aralık ama bu ayı boş geçtik. Önümüzdeki ay devam :)Kalmakta zor sonrasida zor.Ama kayıp olunca cidden biraz daha garip hissediyor insan.
İnşallah :)
Senin ne zaman bat?
Benim bat 1 Aralık ama bu ayı boş geçtik. Önümüzdeki ay devam :)
Senin tek favorin bu ay benim aaaaa ne oluyor bakimListem cok kabardi vallaa ahahah :))
Ayy ağzın bal yesinnn etrafımda ki herkesi sormaktan bunalttım artık doktorlarda net bişey söylemiyo.Kızlar hem enfeksiyonu olup hem gebe kalan varmı hiç aranızda ay çok afedersiniz ben bunu artık kesip atıcam gerçekten
![]()
Hayirlisi olsun insallah tutar canim :)Kizlar ovulasyon testi yaptmmm bugun tam yumurtlama gunumm kizlar sabahta esimle calistikkk ayy inanmiormm tam zamanlamaymss cok sevndmmm kizlar kalabilirim bugunn dua edinnn net 2 kirmiziydi oovulasyon testinde
Yaa tavsiye ediyomusunuz şu ovulasyon testini dr 12,14,16 yı değerlendir dedi.Ama ben yumurtlama günümü asla anlayamıyorum acaba alsam mı diye düşünüyormKizlar ovulasyon testi yaptmmm bugun tam yumurtlama gunumm kizlar sabahta esimle calistikkk ayy inanmiormm tam zamanlamaymss cok sevndmmm kizlar kalabilirim bugunn dua edinnn net 2 kirmiziydi oovulasyon testinde
Ayy insallah canmm insalalh:)Hayirlisi olsun insallah tutar canim :)
Valla bence kesnlikle ama zaten belli edio yumurtlama gununu fazlasiyla akintin ve kasik agrisi oluyoo benm suan ole oldugu icin test yaptmm inslalah tutar aksamda calismalara baslamam lazm:) bak adet tarihini de sayy 14 .gun baslaaa testeYaa tavsiye ediyomusunuz şu ovulasyon testini dr 12,14,16 yı değerlendir dedi.Ama ben yumurtlama günümü asla anlayamıyorum acaba alsam mı diye düşünüyorm
Aha benden bi tane daha yanlış anlamayın ama kendim gibi birini görünce mutlu olur oldum artık çünkü anlamsızca kendini tekrarlayan asla geçmeyen enfeksiyonum var antibiyotikler vız geliyor tırss geçiyor artıkDenemekden içim çıktı artık valla ben gençim de eşim 42 oldu bide 3 4 tane yaparız diyorduk ben bu vajinal enfeksiyon dam kurtulamıyorum ki 1 senedir içmediğim ilaç kullanmadığım fitil kalamadı en az 10 dktra gittim geçiyor tekrarlıyor ay çok yazarım resmen bir dokun bin ah dinle oldu benimki![]()

İşte bende ne kasık ağrısı ne şeffaf akıntı oluyor sadece enfeksiyon akıntısı sürekliValla bence kesnlikle ama zaten belli edio yumurtlama gununu fazlasiyla akintin ve kasik agrisi oluyoo benm suan ole oldugu icin test yaptmm inslalah tutar aksamda calismalara baslamam lazm:) bak adet tarihini de sayy 14 .gun baslaaa teste

Cok gecmis olsun canim. Calisinca daha zor tabi. Kan testi de yapsalardi keske.
Canim sen adet dongune gore adetinin cokta gec kalma 12.gunu falan basla. Zaten yapinca anliyosun koyulasmasina goreOvulasyon testine ne zaman baslaniyor adetimin 3. Gunu bugun
Canm benden gecen ay enfeksiyon kapmostim onun akintisi kalin afedersin ama bole bozuk peynir gbi sari oluyoo akintin bole beyaz akiskansaa yumurtlama ama herkesn tabiki bunyesi farklidir o testde ezcaneden 2 adet var icinde 11 tl cnm al adet gununden say 14 gun basla 2 cizgi net kormizi goruyosan yumurtlama zamanindr hemen esinle degerlendir ama tek cizgi digeri silikse yumurtlama zamanin deildir dene benceee bide ilskiden sonra hemen kalkma bekle 20 dk yatakta fazla sicak suylada ykanma ben sabah olw yaptm sansimada bugun yumurtlamamms:) hadi kizcelerr hakkimzda hayrlisi olsnİşte bende ne kasık ağrısı ne şeffaf akıntı oluyor sadece enfeksiyon akıntısı sürekli
Kaç tane oluyor içinde yani her gün için ayrı bir test oluyor?
Tamam canim sagolCanim sen adet dongune gore adetinin cokta gec kalma 12.gunu falan basla. Zaten yapinca anliyosun koyulasmasina gore
Kizlar ovulasyon testi yaptmmm bugun tam yumurtlama gunumm kizlar sabahta esimle calistikkk ayy inanmiormm tam zamanlamaymss cok sevndmmm kizlar kalabilirim bugunn dua edinnn net 2 kirmiziydi oovulasyon testinde
canım çift çizgiden saatler sonra çatlayacak demektir. Akşam da test yap silikleşmişse anlarsın çatladığını ve mutlaka yarın sabahı da değerlendirinKizlar ovulasyon testi yaptmmm bugun tam yumurtlama gunumm kizlar sabahta esimle calistikkk ayy inanmiormm tam zamanlamaymss cok sevndmmm kizlar kalabilirim bugunn dua edinnn net 2 kirmiziydi oovulasyon testinde