• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzeller yanaşın hele :KK73: Dip boyam yapılacak . Ne yapsam bilemedim . Minişime zarar gelsin istemem ama hiçbir zararı olmadığıda yazılmış . Zararlı olduğunun bilimsel hiçbir açıklaması yok . Deriden içeri girse de kana karışmadığı için minişi etkilemez imiş . Fikriniz ? :KK35: Bitkisel boya kullanan bir kuaföre atsam mı kendimi yarın ? :KK71:
Kuzum ben Mart ayindan beri saçımı boyatmıyorum kimyasal oldugu icin. Hatta oje bile surmuyorum. Ben mi çok abarttım acabao_O
Her ay bu sefer olmazsa boyatacagim diyorum sonra tekrar vazgeciyorum.
Tanidigim tum hamileler sacini boyatmadi.

Hamile arkadaşlar çalışıyor musunuz ne iş yapıyorsunuz? Biraz alakasız oldu ama merak ettim :) yani işiniz hamileliği etkiler mi o bakımdan :)
Sanirim ayakta olmadan yapilan isler hamilelige cok etkisi olmaz rahat olur masa basi isler. Ben ogretmenim ilk gebeligimde bi yazilim sirketinde calisiyodum atanmamistim daha mmasa basi isim vardi ama patronum gebe oldugumu duyunca ban yaptirmadigi is kalmamıştı. Hic masamdan kalkmayan ben ofisin icinde birsuru merdivenler vardi in cik in cik. Aksam tam cikacakken basima is cikartmalar falan cok zorlanmistim. 4 aylikken doktorumda bebegn asagi indigini farketmisti heyet raporu verdi doguma kadarda raporluydum. Ama iiki vermis o kadar tedbir almama ragmen 6 aylikkem dogmaya kalmisti yawrum. Ama bu sefer daha rahat olurum die dusunuyorum ve son ayima kadar calisirim galiba bi gebe kalaydik hayirlisiylaaa :))

Önceden hep erken yapardım ama bu sefer günümü beklemek istiyorum canım ya bir buçuk yıldır uğraşıyoruz yine negatifi görmek yerine adet olup öğrenmek daha iyi umutlanıyorum yoksa :110:
Kiyamam yaaa dur bakalmm belkideeee hamissindr hemen uzulmeee burayaaaaa kocamannnn yazi yazarsn artk hamileym diyee :)) guzel haberlerini alirizz insallah bsede kalmadii

Güzeller yanaşın hele :KK73: Dip boyam yapılacak . Ne yapsam bilemedim . Minişime zarar gelsin istemem ama hiçbir zararı olmadığıda yazılmış . Zararlı olduğunun bilimsel hiçbir açıklaması yok . Deriden içeri girse de kana karışmadığı için minişi etkilemez imiş . Fikriniz ? :KK35: Bitkisel boya kullanan bir kuaföre atsam mı kendimi yarın ? :KK71:
Cnmmm benim abim bayan kuaforu ve bana ilk hamileligimde hatta emzirirken bile boya surdurtmedi. Bitkisel amonyaksizlari var diodum olmazz onlar isin daleveresi sabret die kiziyordu sen bilirsin ama sirf para kazanmak icin bisi olmaz derler ilerde allah korusun bebisine zarar. Degmez yani sabredebilirsin sana inaniyorum:KK54:

Sanirim ayakta olmadan yapilan isler hamilelige cok etkisi olmaz rahat olur masa basi isler. Ben ogretmenim ilk gebeligimde bi yazilim sirketinde calisiyodum atanmamistim daha mmasa basi isim vardi ama patronum gebe oldugumu duyunca ban yaptirmadigi is kalmamıştı. Hic masamdan kalkmayan ben ofisin icinde birsuru merdivenler vardi in cik in cik. Aksam tam cikacakken basima is cikartmalar falan cok zorlanmistim. 4 aylikken doktorumda bebegn asagi indigini farketmisti heyet raporu verdi doguma kadarda raporluydum. Ama iiki vermis o kadar tedbir almama ragmen 6 aylikkem dogmaya kalmisti yawrum. Ama bu sefer daha rahat olurum die dusunuyorum ve son ayima kadar calisirim galiba bi gebe kalaydik hayirlisiylaaa :))
Benim işim sürekli ayakta yarın doktorumla görüşücem sporla ilgili bir işim var ne olacak onuda bilmiyorum bu kadar aramışım bebeği umarım rapor falan verirler

Benim işim sürekli ayakta yarın doktorumla görüşücem sporla ilgili bir işim var ne olacak onuda bilmiyorum bu kadar aramışım bebeği umarım rapor falan verirler
Sporcu falansan bisicik olmaz bence çünkü kimi hamilelr 9 ay boyunca yogun spora devam ediyor.

Bende o zamn acarim muzigimi eve gelirken cakidiii cakkiiddiii dinleye dinleye gelirim sesiiimm teee sizin oralardan duyulur :)) benim kesin igneye baslicak bende igne olamam ki hemsire eline alip ustune ustune gelio ya psikolojik olarak geriliyorum yaptiramiyorum bazen agladigim hatta bi kere serum takilirken nefesimin kesilmisligi oksijen baglanmisligim bile var :dondurma:
Heyy maşallah yavrum sen dogum yapmissin igneden mi korkacaksin. Sen yapilirken bakma:KK20:

Heyy maşallah yavrum sen dogum yapmissin igneden mi korkacaksin. Sen yapilirken bakma:KK20:
O mucize zaten kimse inanamadi kendi kendime ayaga kaltim yurudum 2 gun sonra gelen misafirlerime cay koydum falan annem cok korkuyordum kizim senin bize dunyayai dar etmen lazimdi derdi. Hergun gobusten vuruluyormus cnm ya hergun yani hani 24 saatte bir haniii boyle gun gecince hemen

O mucize zaten kimse inanamadi kendi kendime ayaga kaltim yurudum 2 gun sonra gelen misafirlerime cay koydum falan annem cok korkuyordum kizim senin bize dunyayai dar etmen lazimdi derdi. Hergun gobusten vuruluyormus cnm ya hergun yani hani 24 saatte bir haniii boyle gun gecince hemen
Sizde mi iğne vuruluyorsunuz ??

Bende hamile kalinca hergun igne vurulacagim. Her yerim moraracak.:KK17: Tenimde çok hassas zaten. Ama o kısmı daha düşünemiyorum. Hadi bende pıhtilaşma sonunu var. Sen niye olacaksin ki anlamadim.

Hadi yaaa biseyi 40 kere solerse lurmus derlerr :)) saka tabikii demkki ovulasyonh iyi degerlendirmssn naptin kiz bizede soleee paso calistnmii kizz :halay::halay:
İncir kürü , gün aşırı ilişki , ovulasyonda çift çizgi görünen zamanda günlük ilişki , idrar yolu enfeksiyonundan kurtulma ve korunma , herife de keçiboynuzu pekmezi veeeee bol dua :KK51::KK53:

Kuzum ben Mart ayindan beri saçımı boyatmıyorum kimyasal oldugu icin. Hatta oje bile surmuyorum. Ben mi çok abarttım acabao_O
Her ay bu sefer olmazsa boyatacagim diyorum sonra tekrar vazgeciyorum.
Tanidigim tum hamileler sacini boyatmadi.
Saçını kesince ömrü kısalır diyorlar . Totoma kadar uzatıp gül gibi baktığım saçlarımı kestiresin geliyor . Neden zıttını yapmak istiyorum :KK55: Saçlar sapsarı dipleri koyu kahve . Çingene dönerim 9 aya kadar :KK19:

Back
X