- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
Ben de türkiye de almıştım eczanede üstünde aslan resmi gibi bişey vardı. Çok yaktı öldüm yani .Ay adını unuttum şu reklamlarda çıkan yakıdan koydum ben 1 gün durdu hiiiiç yakmadı ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de türkiye de almıştım eczanede üstünde aslan resmi gibi bişey vardı. Çok yaktı öldüm yani .Ay adını unuttum şu reklamlarda çıkan yakıdan koydum ben 1 gün durdu hiiiiç yakmadı ya![]()
Kuzum ben Mart ayindan beri saçımı boyatmıyorum kimyasal oldugu icin. Hatta oje bile surmuyorum. Ben mi çok abarttım acabaGüzeller yanaşın heleDip boyam yapılacak . Ne yapsam bilemedim . Minişime zarar gelsin istemem ama hiçbir zararı olmadığıda yazılmış . Zararlı olduğunun bilimsel hiçbir açıklaması yok . Deriden içeri girse de kana karışmadığı için minişi etkilemez imiş . Fikriniz ?
Bitkisel boya kullanan bir kuaföre atsam mı kendimi yarın ?
![]()
Sanirim ayakta olmadan yapilan isler hamilelige cok etkisi olmaz rahat olur masa basi isler. Ben ogretmenim ilk gebeligimde bi yazilim sirketinde calisiyodum atanmamistim daha mmasa basi isim vardi ama patronum gebe oldugumu duyunca ban yaptirmadigi is kalmamıştı. Hic masamdan kalkmayan ben ofisin icinde birsuru merdivenler vardi in cik in cik. Aksam tam cikacakken basima is cikartmalar falan cok zorlanmistim. 4 aylikken doktorumda bebegn asagi indigini farketmisti heyet raporu verdi doguma kadarda raporluydum. Ama iiki vermis o kadar tedbir almama ragmen 6 aylikkem dogmaya kalmisti yawrum. Ama bu sefer daha rahat olurum die dusunuyorum ve son ayima kadar calisirim galiba bi gebe kalaydik hayirlisiylaaa :))Hamile arkadaşlar çalışıyor musunuz ne iş yapıyorsunuz? Biraz alakasız oldu ama merak ettim :) yani işiniz hamileliği etkiler mi o bakımdan :)
Kiyamam yaaa dur bakalmm belkideeee hamissindr hemen uzulmeee burayaaaaa kocamannnn yazi yazarsn artk hamileym diyee :)) guzel haberlerini alirizz insallah bsede kalmadiiÖnceden hep erken yapardım ama bu sefer günümü beklemek istiyorum canım ya bir buçuk yıldır uğraşıyoruz yine negatifi görmek yerine adet olup öğrenmek daha iyi umutlanıyorum yoksa![]()
Cnmmm benim abim bayan kuaforu ve bana ilk hamileligimde hatta emzirirken bile boya surdurtmedi. Bitkisel amonyaksizlari var diodum olmazz onlar isin daleveresi sabret die kiziyordu sen bilirsin ama sirf para kazanmak icin bisi olmaz derler ilerde allah korusun bebisine zarar. Degmez yani sabredebilirsin sana inaniyorumGüzeller yanaşın heleDip boyam yapılacak . Ne yapsam bilemedim . Minişime zarar gelsin istemem ama hiçbir zararı olmadığıda yazılmış . Zararlı olduğunun bilimsel hiçbir açıklaması yok . Deriden içeri girse de kana karışmadığı için minişi etkilemez imiş . Fikriniz ?
Bitkisel boya kullanan bir kuaföre atsam mı kendimi yarın ?
![]()
Benim işim sürekli ayakta yarın doktorumla görüşücem sporla ilgili bir işim var ne olacak onuda bilmiyorum bu kadar aramışım bebeği umarım rapor falan verirlerSanirim ayakta olmadan yapilan isler hamilelige cok etkisi olmaz rahat olur masa basi isler. Ben ogretmenim ilk gebeligimde bi yazilim sirketinde calisiyodum atanmamistim daha mmasa basi isim vardi ama patronum gebe oldugumu duyunca ban yaptirmadigi is kalmamıştı. Hic masamdan kalkmayan ben ofisin icinde birsuru merdivenler vardi in cik in cik. Aksam tam cikacakken basima is cikartmalar falan cok zorlanmistim. 4 aylikken doktorumda bebegn asagi indigini farketmisti heyet raporu verdi doguma kadarda raporluydum. Ama iiki vermis o kadar tedbir almama ragmen 6 aylikkem dogmaya kalmisti yawrum. Ama bu sefer daha rahat olurum die dusunuyorum ve son ayima kadar calisirim galiba bi gebe kalaydik hayirlisiylaaa :))
Sporcu falansan bisicik olmaz bence çünkü kimi hamilelr 9 ay boyunca yogun spora devam ediyor.Benim işim sürekli ayakta yarın doktorumla görüşücem sporla ilgili bir işim var ne olacak onuda bilmiyorum bu kadar aramışım bebeği umarım rapor falan verirler
Heyy maşallah yavrum sen dogum yapmissin igneden mi korkacaksin. Sen yapilirken bakmaBende o zamn acarim muzigimi eve gelirken cakidiii cakkiiddiii dinleye dinleye gelirim sesiiimm teee sizin oralardan duyulur :)) benim kesin igneye baslicak bende igne olamam ki hemsire eline alip ustune ustune gelio ya psikolojik olarak geriliyorum yaptiramiyorum bazen agladigim hatta bi kere serum takilirken nefesimin kesilmisligi oksijen baglanmisligim bile var![]()
Haftanın 3 günü 4 er saat spor biraz fazla olmaz mı :) tedaviyle olan bir gebelik o yüzden bilmiyorumSporcu falansan bisicik olmaz bence çünkü kimi hamilelr 9 ay boyunca yogun spora devam ediyor.
Kızlar yine test yaptım galiba hamileyim bende eşimde inanamıyoruz hala
gözün aydınn cnmm tebriklerYen’i testler
O mucize zaten kimse inanamadi kendi kendime ayaga kaltim yurudum 2 gun sonra gelen misafirlerime cay koydum falan annem cok korkuyordum kizim senin bize dunyayai dar etmen lazimdi derdi. Hergun gobusten vuruluyormus cnm ya hergun yani hani 24 saatte bir haniii boyle gun gecince hemenHeyy maşallah yavrum sen dogum yapmissin igneden mi korkacaksin. Sen yapilirken bakma![]()
Evet cnm iyiymis yani spermlerle alakali bisrymis bi de vitamin sonucta bi suru vitamin var icindeAma a bunu biz nie bilmiyoruzzzzbende icirirdim ama yaaa
cnm ilk kez duydum ve eger faydasi varsa vitamin askim vitamin die iciririm ki ben
![]()
İnşallah canım yaaKiyamam yaaa dur bakalmm belkideeee hamissindr hemen uzulmeee burayaaaaa kocamannnn yazi yazarsn artk hamileym diyee :)) guzel haberlerini alirizz insallah bsede kalmadii

Bilemicem ama keske vaktim olsada haftanin 3 gunu spor yapabilsekHaftanın 3 günü 4 er saat spor biraz fazla olmaz mı :) tedaviyle olan bir gebelik o yüzden bilmiyorum
Bu yumurtalar gelistiyse hemen yarin baslior esimde folic asite :)Evet cnm iyiymis yani spermlerle alakali bisrymis bi de vitamin sonucta bi suru vitamin var icinde
Güzel bişey ama insan böyle olunca tereddüt ediyor işte en azından düşük tehlikesinin olduğu zamanlar geçse iyi olacak neyse yarın öğreneceğim artıkBilemicem ama keske vaktim olsada haftanin 3 gunu spor yapabilsek
Sizde mi iğne vuruluyorsunuz ??O mucize zaten kimse inanamadi kendi kendime ayaga kaltim yurudum 2 gun sonra gelen misafirlerime cay koydum falan annem cok korkuyordum kizim senin bize dunyayai dar etmen lazimdi derdi. Hergun gobusten vuruluyormus cnm ya hergun yani hani 24 saatte bir haniii boyle gun gecince hemen
Bende hamile kalinca hergun igne vurulacagim. Her yerim moraracak.O mucize zaten kimse inanamadi kendi kendime ayaga kaltim yurudum 2 gun sonra gelen misafirlerime cay koydum falan annem cok korkuyordum kizim senin bize dunyayai dar etmen lazimdi derdi. Hergun gobusten vuruluyormus cnm ya hergun yani hani 24 saatte bir haniii boyle gun gecince hemen
İncir kürü , gün aşırı ilişki , ovulasyonda çift çizgi görünen zamanda günlük ilişki , idrar yolu enfeksiyonundan kurtulma ve korunma , herife de keçiboynuzu pekmezi veeeee bol duaHadi yaaa biseyi 40 kere solerse lurmus derlerr :)) saka tabikii demkki ovulasyonh iyi degerlendirmssn naptin kiz bizede soleee paso calistnmii kizz![]()
Saçını kesince ömrü kısalır diyorlar . Totoma kadar uzatıp gül gibi baktığım saçlarımı kestiresin geliyor . Neden zıttını yapmak istiyorumKuzum ben Mart ayindan beri saçımı boyatmıyorum kimyasal oldugu icin. Hatta oje bile surmuyorum. Ben mi çok abarttım acaba
Her ay bu sefer olmazsa boyatacagim diyorum sonra tekrar vazgeciyorum.
Tanidigim tum hamileler sacini boyatmadi.