• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğanı 10 gün denedim ben saraçoğlu onu rahimi temizlemek için öneriyor kist miyom enfeksiyon vs. İçin bebik içinse incir havuç.
Fayda görmedim diyorsun ama demek ki senin yımırtalar rahim temizdi işte ne güzel:super:
Fakat eğer süt hormon seviyesi yüksekse şeker hastalığı varsa kesinlikle yapılmamalı .

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz doktor kontrolünde klomen kullandım ve 2 yumurtam oluştu ayın 12.de ikiside çatladı çatlamasına rağmen bugün hafif sulu bazen tamamen yumurta akı gibi şeffaf bazende beyaz krem gibi akıntı oluyor ve kasıklarımda bazen şiddetli bazen batma şeklinde ağrılar oluyor yumurtlama dönemi gibi aynı tekrar yumurta üretmiş olabilirmiyim böyle bişi olabilirmi

Saraçoğlu sağolsun galiba benim de vesilem oldu . Eşime keçiboynuzu pekmezi , yumurtlama dönemimde de 5 gün sabah akşam incir kürü kullandım . :KK200:
Yok canım prolaktinim normal.
Saraçoğlu 21 gün diyor incir kürünü sen 5 gün yapmışsın:işsiz:herkes ayrı diyor kafam çok karıştı ben nasıl yapayım bi yardım edinnnn:mad:

Tamda ayni ozellikler iste ben siverim oglaklari sayin oglak ortmenim favorin olarak iyi anlasicaz senle.
Insallaah cnmm ya bana ignr yapmafi ilac verdi hafta sonu catlar dedi gun asiri 3 gun iliski olsun dedi nie igne vermediniz die sormayi unuttum ama

Yok canım prolaktinim normal.
Saraçoğlu 21 gün diyor incir kürünü sen 5 gün yapmışsın:işsiz:herkes ayrı diyor kafam çok karıştı ben nasıl yapayım bi yardım edinnnn:mad:
Yok ben kasıtlı olarak yapmadım 5 gün .. Devam etmek istedim ama üşendim fenalık geldi . Doğru olanı uzmanı söylüyor zaten .. Saraçoğlu ne diyorsa öyle yap ben doğru olana sabredemedim :deli:

1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicem:KK73:
İlaç kullanıp vücudunun dengesini bozacağına sende dene derim
Incir kurunu yapiyorum zaten havucta yiyorum cnmm aman olsunda ilaca falan raziyim

Tek kese görsem de tatmin olmayacağım ben kendimi biliyorum . Tıpır tıpır kalbini duyayım tek elden çıkıversin derdindeyim :deli: Rabbim gönlümüze göre versin :KK200:
7.haftada kalbi duyabilme ihtimalin baya yüksek cnm :) biz daha calismalara yeni basliyoruz onumuzdeki ay bugunlerde ins bizde cok cok mutlu oluruz

Back
X