• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum günde 2 mm büyüyecekler onlar sen gün aşırı ilişkiye devam et
Son bi soru daha sorayim simdi bana 24 26 28 kasima gun verdi acep ben 22 sindemi baslasam 30undada olsun garanti olsun diyorum. 2mm buyurse 16mmlik carsambaya 20 mm olur zaten ama bana cumaya gun verdi ben carsambadan basliyim dimi

Hata varmi sence cnm yaa okudum cok kisi ignesiz hamile kalabilmis yani catlatma ignesiz.. bide sanirim doktorum benden cok umutlu deil bu ay:işsiz::KK9:
Yumurta boyutu benim doktorum 15e bile cok guzel demisti gecen aylardaki yumurta boyutunu soyledigimde canim yani umutsuz olmaya gerek yok ayrica kafana yatmiyorsa baska doktora git. Bazilari cidden oyaliyo insani.

biumutsa biumutsa Biraz doktor makalelerine falan bakabilirsin internetten ...
Buranın amacı yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak destek olmak.Kk sayesinde vajinismusu yendim ben yani...Mutlaka bir bilgisi olan vardır diye düşünmüştüm ondan sordum yoksa bende biliyorum doktor sitesine girmeyi.
Ben cvbımı aldım teşekkür ederim..

Yumurta boyutu benim doktorum 15e bile cok guzel demisti gecen aylardaki yumurta boyutunu soyledigimde canim yani umutsuz olmaya gerek yok ayrica kafana yatmiyorsa baska doktora git. Bazilari cidden oyaliyo insani.
Nie igne yapmadi ona takildim suan ya.. normalde konusunda uzman bulundugum sehirde riskli gebelikde falan uzman seminerler falan veriyor

Nie igne yapmadi ona takildim suan ya.. normalde konusunda uzman bulundugum sehirde riskli gebelikde falan uzman seminerler falan veriyor

İğne de bi şans,şuan kendi şansını denemeni düşünmüstür.Ne kadar az müdahale iyi canım.Olmazsa dener,adım adım ;)

Buranın amacı yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak destek olmak.Kk sayesinde vajinismusu yendim ben yani...Mutlaka bir bilgisi olan vardır diye düşünmüştüm ondan sordum yoksa bende biliyorum doktor sitesine girmeyi.
Ben cvbımı aldım teşekkür ederim..

Arkadaşta farklı şekilde yardımcı olmaya çalışmış canım bence.Bilgisi olanda yazar yine.
Şaşırdım:KK57: Böyle gerginliklere yer yok sayfada.Sakiiiin hanımlar;)
Herkesin derdi belli.

İğne de bi şans,şuan kendi şansını denemeni düşünmüstür.Ne kadar az müdahale iyi canım.Olmazsa dener,adım adım :KK66:
Oda dogru aslinda cok ilac kullandim 2 kere klomen kullandim 1 hafta arayla daha nice ilaclar. Ama kendide umutsuz sanirim oyle hissettim çünkü

4 gün varmış bizimde aramızda canım bende haftaya gitcem tam zamanı olur ozaman
Ben 4+3 teyim canim ama gozükmedi. Haftaya gel dedi 5.haftami doldurmuş olucam bebk var ise gözükür dedi kesesi. Sende kesesi icin haftayi bekle bence de

Amin canım inşallahh
:KK200:
canım aramızda 4 5 gün var sanırım 5+1 im bende bugün anca görebildim keseyi alttan oda üstten hala görünmüyor büyük ihtimalle seninde 4 5 güne görünür

Gebelik var gibi canım hayırlı olsun haftaya kan değerin artmış olur inşallah :anneadayı:
çok teşekkür ederim canım. Amin inşallahhh:KK200:
Bende 4+3 teyim canm. Haftaya cagirdj bakalim dis gebelik degilse belli olur dedi. :anneadayı:

Yani guzelce soyle bence stres oluyorum de benimkide aksine cok istiyor ama nadir belli eder bana stres olmasin diye elinden geleni yapiyor adamcagiz masallah diyim :-)
Ne güzel senin adına canım maşallah :nazar::KK39:
Biz uzun bir süre vajinismusla uğraştık o dönemlerde benimki çok sabırlı çok anlayışlı davranırdı hakkını yemeyeyim şimdi :oops::-) sanırım o tecrübeden sonra biraz aceleci davranıyor :)

Back
X