• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen hafta persembe beta hcg 50 imiş bugun tekrar gittm 496 olmuş. 4 gün bu kadar artmiş. Doktorum gayet iyi dedi fakat keseyi henüz goremedik haftaya tekrar gidicem nasipse kizlar. Kese için daha erken demi ?
canım kaçıncı gün 50 gördüm kaç gün sonra yükseldi ?

1. G Gkcebrk 19 kasım
  2. @sinemm30 20 kasım
  3. @visne_receli 20 kasım
  4. @sahra41 20 kasım
  5. Sanderling Sanderling 20 kasım
  6. @bodrum90 20 kasım
Kızlar ne durumdasınız varmı bi gelişme?
Bugün lekelenme gibi açık kahverengi akıntı geldi, adetim boyle baslamazdi hiç direkt koyu olarak gelirdi. Zaten o lekeden sonra birşey olmadı. Yerleşme kanaması diyebilir miyiz acaba :) Birkaç gündür kasıkta ağrı göğüs hassasiyeti var. Her ay olan adet belirtilerim neredeyse yok gibi. Sanırım bu ay başardım mı ne :halay:

Bugün lekelenme gibi açık kahverengi akıntı geldi, adetim boyle baslamazdi hiç direkt koyu olarak gelirdi. Zaten o lekeden sonra birşey olmadı. Yerleşme kanaması diyebilir miyiz acaba :) Birkaç gündür kasıkta ağrı göğüs hassasiyeti var. Her ay olan adet belirtilerim neredeyse yok gibi. Sanırım bu ay başardım mı ne :halay:
Ay hadı ınsallah tatlım:anneadayı:

Dayanamadım bugün akşama kadar iki kere daha tekrarladım yumurtlama testini çünkü şu yumurta kıvamı sümüksü akıntı gelmeye başladı bu kadar kısa sürede yumurta catlamis olabilir mi? Bilen anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum:KK200:

Eklentiler

• 20171120_201849-min.webp
    20171120_201849-min.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 52
Buranın amacı yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak destek olmak.Kk sayesinde vajinismusu yendim ben yani...Mutlaka bir bilgisi olan vardır diye düşünmüştüm ondan sordum yoksa bende biliyorum doktor sitesine girmeyi.
Ben cvbımı aldım teşekkür ederim..
Sakin ol . Bilmediğin için değil yardımcı olmaya çalışıp bir doktor makalesi paylaştığım için yönlendirdim :halay:Agrasifliğe gerek yok :KK25:

Bazi doktorlar kusura bakma ama ayip olucak mal gibi. Benim ilk doktorumda klomeni dayadi yumurtalara bakip igneyi verirdi ne catlamismi ne biseymi yok bakmazdi. Bak bu ay doktoru degistim cok sukur kadin yumurtalara klomen bittikten sonra kac kere bakti buyumesi icin 5 gun bekledik gelisti oyle verdi igneyi canim. Bazi doktorlarda cins oluyor anlamadim ben
Bu doktorlar gerçekten bazen insanı yupratıyorlar .. Kendimizi kime emanet edeceğimizi şaşıyoruz ..

Dayanamadım bugün akşama kadar iki kere daha tekrarladım yumurtlama testini çünkü şu yumurta kıvamı sümüksü akıntı gelmeye başladı bu kadar kısa sürede yumurta catlamis olabilir mi? Bilen anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum:KK200:
daha çatlamadı cnm 24 ve 36 saat içinde çatlayacagını gösteriyor sen yine de bugünü yarını ve ertesi günü degerlendirin

Ayyy hadi inşallahhhh :KK200: Testin yok mu ki ? İnşallah olmuşturrrr :KK200:

daha çatlamadı cnm 24 ve 36 saat içinde çatlayacagını gösteriyor sen yine de bugünü yarını ve ertesi günü degerlendirin

Bazı yerlede akinti geliyorsa çatlamış demek yazmışlar da korktum kaçırdık diye sağ ol canimmm

Tam koyulaşma olmuş . Bu 24/36 saat içinde çatlayacağını işaret ediyor bize canım . Çatladığında karşılaştığı ve seçtiği spermle buluşup döllenme olacak inşallah . Bugünü yarını hatta mümkünse ertesi günü de değerlendirin diyebilirim kendi tecrübemle .. Asıl önemli gün yarın ve ertesi gün . Muhtemelen bu koyuluk yarına kadar devam eder . Tekrar çizgi silikleştiğince çatlamanın olacağını gösterir . Karışık mı olldu biraz :KK49:

Back
X