• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sinirlerim cok bozuk, bugun en yakin arkadasimlar bulustuk, 1 yasinda bir oglu var ve 1 ayda hamile kalmisti kendisi. Bugun hamilelik konusu acildi, benim durumum icin konusmuyorduk ama genel olarak konusuyorduk. Bana neden esinle ivf dusunmuyorsunuz dedi, oysa bizim 5 ayimiz.
Daha oncedende konustugumuz zamanda , 1 yil hamile kalmamak normal dedigimde, 1 yil cok demisti 6 ay normal. Ya neden insanlar hep baskalarinin isine karisirlar, coook sinirlendim cok, oysa kendisi cok iyi arkadasimdir.
Sıkma canını boşver sen insanları bazılar mutluluğumuza gölge düşürmek isteye bilirler canım

• Beğen
Reactions: D-E
çok üzüldüm ya allah’ım sana sabır versin tekrarını yaşatmasın. peki neden kaybettin bir hastalığı mı vardı
Diyafragma henrisiydi kızım diyafram kasında oluşan delikten bagırsakları yukarı çıkıp akcigeri sıkıştıemştı ve kızımın akcigeri hiç gelişmemişti

Kizlar sinirlerim cok bozuk, bugun en yakin arkadasimlar bulustuk, 1 yasinda bir oglu var ve 1 ayda hamile kalmisti kendisi. Bugun hamilelik konusu acildi, benim durumum icin konusmuyorduk ama genel olarak konusuyorduk. Bana neden esinle ivf dusunmuyorsunuz dedi, oysa bizim 5 ayimiz.
Daha oncedende konustugumuz zamanda , 1 yil hamile kalmamak normal dedigimde, 1 yil cok demisti 6 ay normal. Ya neden insanlar hep baskalarinin isine karisirlar, coook sinirlendim cok, oysa kendisi cok iyi arkadasimdir.
İvf ne canım böyle insanları anlamıyorum belki boş bulunup böyle konuşmuştur ama dikkat etmek lazım ya konuşurken herkesin bünyesi sağlık durumu farklı bunu anlamak çok mu zor herkes bir değil

• Beğen

Sen sanki tup bebek icin adim atacak zamani bilmiyorsun.
Onlar bitmiyor arkadasim :)
Bende baska konuda yazmistim bak :)
En cok cocuk dogunca onlari dinlememeyi boyle seylerle uzulmemeyi ögrenmen gerkeiyor :)

• Beğen
Çok sagol canım benim desteklerinz çok iyi geldi allah hepinizden razı olsun
Rabbim hepimzden razi olsun canim. Ben doguma kadr video izlemem mesela cnku daha cok korkum baslar. Şuan bebegmi gormeyi hayal ediyorum. Kafami dagitmak icn de sinavalrm var drs calisiyorum o sirada hersyi unutuyorum. Sende oyalanack birseyler bul mesela. Kurani kerim biliyorsan bol bol oku.

Bide derler ki işin kolayı o.
Kolay annelik........Ama annelik kime göre neye göre,nasıl?

Keske insanlar bu kadar cok konusmasa.
Hic normalinde de,sezeryanda da o zorlugu yasamamak var mı?
Hangisini yapanın canından can kopmuyor?
Böyle ayrımlara cok uzuluyorum.
Herkes kendi yaptiginin en iyisi oldugunu kanitlama pesinde..
Kim neden hangi durumda ne yasadi dusunen yok...
Hiçbirşey kolay degil tabikide canım ben çok zor ve kötü şeyler yaşadım sezeryanla o yüzden hiç bir anne kötü şeyler yaşamasın diye yazdım tabikide kimine göre sezeryan daha iyidir dogum tercihi kişinin kendi düşünceaidir ben sadce öneride bulundum herkz iyi olsun allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

Hiçbirşey kolay degil tabikide canım ben çok zor ve kötü şeyler yaşadım sezeryanla o yüzden hiç bir anne kötü şeyler yaşamasın diye yazdım tabikide kimine göre sezeryan daha iyidir dogum tercihi kişinin kendi düşünceaidir ben sadce öneride bulundum herkz iyi olsun allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

Iste oyle tabii ki,bende oyle diyorum
Normallede sezeryanlada sikinti ceken baska baska.
Amin canım..Seninde gonlune gore olsun insallah hersey♡

Sen sanki tup bebek icin adim atacak zamani bilmiyorsun.
Onlar bitmiyor arkadasim :)
Bende baska konuda yazmistim bak :)
En cok cocuk dogunca onlari dinlememeyi boyle seylerle uzulmemeyi ögrenmen gerkeiyor :)
Evet canim ya ama ister istemez sinirlerimi bozuyorlar, insani strese sokup hamile kalmasina belki engel oluyorlar, onlar konusunca daha cok kafama takiyorum

D-E D-E Tıp 1 seneyi normal görüyor neye 6 ay ? :deli: Ben yapısal olarak çok tahammüllü biri değilim zaten de konu bu kadar hassasken burnu havaya dikerek tavsiye vermekte nesiymiş .. Can sıkıcı keyif kaçırıcı nispetlenen arkadaşa koy mesafeni güzelim sıkma canını . Yani ne niyetle söylediğini tabii sen en iyi bilirsin ama buraya içlendiğini yazdığına göre çokta iyi niyetli düşünmediğini hissettirdi bana . Bazen hiçbir sıkıntın olmasa da nasipte olmayınca da olmuyor. Biz olacağına inanıp duamızı esirgemeden önlemimizi alarak keyfimize bakalım . :işsiz: Lütfen canını sıkma . Evlendikten 2 ay sonra herkes konuşmaya başlıyor zaten .. Biz ince fikirli olup etrafımızdakileri kırmadan davranıp öyle çocuklar yetiştirelim inşallah .

Nie igne yapmadi ona takildim suan ya.. normalde konusunda uzman bulundugum sehirde riskli gebelikde falan uzman seminerler falan veriyor
Canimcim o zaman doktoruna riayet edeceksin bide kendine bi dahaki gidisine sor bakalim niye vermemis. Duzgun cevap alamazsan degistir doktorunu derim ben. Hangi sehirdeydin bebem sen

Ne güzel senin adına canım maşallah :nazar::KK39:
Biz uzun bir süre vajinismusla uğraştık o dönemlerde benimki çok sabırlı çok anlayışlı davranırdı hakkını yemeyeyim şimdi :oops::-) sanırım o tecrübeden sonra biraz aceleci davranıyor :)
Olur ya insanlik hali gulum kimi insan yansitir kimisi icinde yasar. Sana destek olmasi bile senin icin yeter zaten demi :)

D-E D-E Tıp 1 seneyi normal görüyor neye 6 ay ? :deli: Ben yapısal olarak çok tahammüllü biri değilim zaten de konu bu kadar hassasken burnu havaya dikerek tavsiye vermekte nesiymiş .. Can sıkıcı keyif kaçırıcı nispetlenen arkadaşa koy mesafeni güzelim sıkma canını . Yani ne niyetle söylediğini tabii sen en iyi bilirsin ama buraya içlendiğini yazdığına göre çokta iyi niyetli düşünmediğini hissettirdi bana . Bazen hiçbir sıkıntın olmasa da nasipte olmayınca da olmuyor. Biz olacağına inanıp duamızı esirgemeden önlemimizi alarak keyfimize bakalım . :işsiz: Lütfen canını sıkma . Evlendikten 2 ay sonra herkes konuşmaya başlıyor zaten .. Biz ince fikirli olup etrafımızdakileri kırmadan davranıp öyle çocuklar yetiştirelim inşallah .
Evet biktim artik, her bulusmamizda hamilelik konusunu acip tavsiyeler veriyor, bana yanlis anlama ben senin iyligini dusnuyorum diyor her zaman, belki de gercekten oyle ama ben hassas oldugum icin bu konulari herkesle konusmak istemiyorum cunku sonra daha cok kafama takiyorum

Bu doktorlar gerçekten bazen insanı yupratıyorlar .. Kendimizi kime emanet edeceğimizi şaşıyoruz ..
Oyle canim tamam benim daha 6.ayim 2.ayda sabredemedim doktora gittim oda hemen klomeni dayadi bi dur bi bak bi ilgilen bide ozel hastane guya. Bide yumurta catlamismi diye gittim kovmadigi kaldi. Bende dedim ulan sana minnet edecegime... doktoru degistim bu ay simdiki bayan cok seker bu ay yumurtalara bile bak canavar bu canavar diyo oyle tatli konusuyo kadin kac gun takip etti yumurtalari.

Hatta bir kac gun once esime dedim, bu insanlar olmazsa, sadece ben ve sen olsak bu kadar kafama takmazdim, ne zaman olursa olur, ama biz 2 yil evliyiz ve herkez soruyor artik bebek yok mu. Ben cok kafama takiyorum, esim tam aksine kismet diyip hic umursamiyor konusanlari

Evet biktim artik, her bulusmamizda hamilelik konusunu acip tavsiyeler veriyor, bana yanlis anlama ben senin iyligini dusnuyorum diyor her zaman, belki de gercekten oyle ama ben hassas oldugum icin bu konulari herkesle konusmak istemiyorum cunku sonra daha cok kafama takiyorum
Bebeğin olsa bu seferde bebeğin için tavsiye vetecek böyle insanlar .. Biraz kulak ardı etmek lazım .. Niye canını sıkasın ki ? Kendi insiyatifinde olan birşey değil bu neticede . Güzel düşünüp olacağına odakla kendini .. 5 ay neki . İnsanlar sebepsiz infertilite teşhisiyle 10 yıl yavru bekliyor . Rabbim o kadar zor sınavlarla sınamasın bizi . İyi olacak ❤️

Merhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.

HAMİŞLER
  1. @sarikirmizim :anneadayı:
  2. @meltem151515515 :anneadayı:
  3. @Busra5834 :anneadayı:
  4. @PPERA :anneadayı:
  5. @cigdemmm26 :anneadayı:
  6. @patate :anneadayı:
  7. @elifindunyasi :anneadayı:
  8. S Shezofren88 :anneadayı:
  9. @cndyyyy :anneadayı:
  10. CansuErhan52 CansuErhan52 :anneadayı:
  11. @Scienceteacher10 :anneadayı:
  12. @burcunzlcn48 :anneadayı:
  13. @Ebru9066 :anneadayı:
  14. @gamlibaykuss :anneadayı:
  15. @Herkesgibi06 :anneadayı:
  16. @denizguneskum87 :anneadayı:
  17. @Parislim :anneadayı:
  18. Missss Missss :anneadayı:
  19. @Tatlianne28 :anneadayı:
  20. @chatlax :anneadayı:
  21. @gazelim_24 :anneadayı:

HAMİŞ ADAYLARI

1. @Gkcebrk 19 kasım
  2. @sinemm30 20 kasım
  3. @visne_receli 20 kasım
  4. @sahra41 20 kasım
  5. @Sanderling 20 kasım
  6. @bodrum90 20 kasım
  7. @Birumuttur yasamak 21 kasım
  8. @Temtemmm 21 kasım
  9. @MiyavKedi 21 kasım
  10. @juliet55 21 kasım
  11. @ylzkartal 21 kasım
  12. @Pudra16 21 kasım
  13. @DlnOrhn 22 kasım
  14. @novasa 22 kasım
  15. @Sibelak85 23 kasım
  16. @KumraL_KrakeR 23 kasım
  17. @bodrum90 23 kasım
  18. @Zehra ungrms 23 kasım
  19. @Bellinda 23 kasım
  20. @Sekermatik 23 kasım
  21. @annecikk-16 23 kasım
  22. @Se25lm25a 24 kasım
  23. @oznuratas 24 kasım
  24. @womb 24 kasım
  25. @sdrdvn1006 24-25 kasım
  26. @Efe2014 25 kasım
  27. @Efsunluk 25 kasım
  28. @tubamms 25 kasım
  29. @hiranur3419 25 kasım
  30. @sevgi5781 25 kasım
  31. @sozkan56 25 kasım
  32. @hayaletcasper 26 kasım
  33. @begonyas 26 kasım
  34. @anne-oluyorum 26 kasım
  35. @plojovic 26 kasım
  36. @Sosyaljo 26 kasım
  37. @Whiteandblue 26 kasım
  38. @Jenep06 26-27 kasım
  39. @Omur3510 27 kasım
  40. @Zeycan123 27 kasım
  41. @Coolpeople 27 kasım
  42. @Zeyzeyerva25 28 kasım
  43. @Arapzaza 28 kasım
  44. @Birgaripask93 28 kasım
  45. @Incitanesi35 29 kasım
  46. @Delfin_ 29 kasım
  47. @Hanzademm 29 kasım
  48. @Rosenurba 29-30 kasım
  49. @ankarali_94 30 kasım
  50. @Yukakita 30 kasım
  51. @fato38 30 kasım
  52. @Rosenurba 30 kasım
  53. @sSultans 30 kasım
  54. @benderyayimki 30 kasım
  55. @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
  56. @Hilal coban 1 aralık
  57. @VosVos35 1 aralık
  58. @Hebehubele 1 aralık
  59. @Pinar4444 1 aralık
  60. @Arya08 1 aralık
  61. @Zeynoasel25 1 aralık
  62. @kahverayihasii 2 aralık
  63. @Moon1224 2 aralık
  64. @patisserieyumyum 2 aralık
  65. @canparcamugurum 3 aralık
  66. @Pinar yasin 3 aralık
  67. @inatci bebis annesi 4 aralık
  68. @Aurora4748 4 aralık
  69. @Bearhug 5 aralık
  70. @R4bi4 5 aralık
  71. @Selay ay 5 aralık
  72. @Birmelek35 6 aralık
  73. @Bebis27 6 aralık
  74. @tugken 6 aralık
  75. @1mucizeolsun 6 aralık
  76. @cibi35 7 aralık
  77. @ikimelekannesi06 7 aralık
  78. D-E D-E 8 aralık
  79. @aselbelis601 8 aralık
  80. @kubra5505 9 aralık
  81. @yassimin 9 aralık
  82. @Bebegimgelsinn 9 aralık
  83. @gzmdncr33 10 aralık
  84. @pelinimben 11 aralık
  85. @elifsenelif03 12-13 aralık
  86. @Juventass 14 aralık
  87. @biumutsa 14 aralık
  88. @Lina dmrkrn 15 aralık
  89. @Ankey 15 aralık
  90. @RuveydaCihad 16 aralık
  91. @ela basak 16 aralık
  92. @Semaa166 17 aralık
  93. @maya_gallo 17 aralık
  94. @Arel13 17 aralık
  95. @kelebek1587 18 aralık
  96. @hby88 21 aralık
  97. @Ezmu0810 21 aralık
  98. @Sibelak85 25 aralık
Canım beni eklememissin 25 aralik

Bebeğin olsa bu seferde bebeğin için tavsiye vetecek böyle insanlar .. Biraz kulak ardı etmek lazım .. Niye canını sıkasın ki ? Kendi insiyatifinde olan birşey değil bu neticede . Güzel düşünüp olacağına odakla kendini .. 5 ay neki . İnsanlar sebepsiz infertilite teşhisiyle 10 yıl yavru bekliyor . Rabbim o kadar zor sınavlarla sınamasın bizi . İyi olacak ❤️
Cok tessekur ederim canim ❤️

Back
X