• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle canim tamam benim daha 6.ayim 2.ayda sabredemedim doktora gittim oda hemen klomeni dayadi bi dur bi bak bi ilgilen bide ozel hastane guya. Bide yumurta catlamismi diye gittim kovmadigi kaldi. Bende dedim ulan sana minnet edecegime... doktoru degistim bu ay simdiki bayan cok seker bu ay yumurtalara bile bak canavar bu canavar diyo oyle tatli konusuyo kadin kac gun takip etti yumurtalari.
Allah razı olsun ne kadar olumlu etkiliyor insanı ❤️ Doktorlar acaba bazı insanların kelimesi kelimesine söylediklerini aklımıza kazıdığımızı bilmeden mi hareket ettikleri için bu kadar asileşip can yakıyorlar anlamıyorum . Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın ..

Allah razı olsun ne kadar olumlu etkiliyor insanı ❤️ Doktorlar acaba bazı insanların kelimesi kelimesine söylediklerini aklımıza kazıdığımızı bilmeden mi hareket ettikleri için bu kadar asileşip can yakıyorlar anlamıyorum . Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın ..
Amin canim amin. Inan ilk gittigim doktorda cok gozyasi doktum dusun ortada bisey yoktu. Hele son gittigimde o kadar siddetli agrim vardiki yumurta catlmadi kist oldu sandim bi bakin dedim rica ettim. Amaaanin bi gorsen bana tavrini dua etsin eşim kapidaydi yoksa onu rezil ederdim orda bakmadi biliyomusun yapacak biseyim yok tedavi goruyosun agri kesici al falan. Ciktigimda gozlerim doldu eve gelene kadar. Esim en basindan beri bisey anlamadim bu doktordan diyodu iyi oldu biraktim. Simdiki sagolsun agri kesici bile alma yumurtalama donemin iliskiden sonra sunu yap falan herseyi kendi tarif etti kadin Allah razi olsun. Sende doktordan yana sorun yasamistin demi ben olsam direk sikayet ederdim onu. Artik hic katlanamiyorum oyle insanlara

Eki Görüntüle 2069821 Kızlar bişey diyin bana ya normalde çok kararlı net biriyim ama kafayı sıyırdım kaç gündür aralıkta hamile kalabileyim diye.
Sizce başlayayım mı incir havuç kürüne?
Yumurtalıklarıma usg ile baktıramadığım için kalitesini bilmiyorum ondan bu halim iyi olduklarını bilsem uğraşmıcam.Bazı yorumlarda denk gelmiştim kan testi ile de belli oluyormuş sanırım.
Atıyorum buraya sonuçlarımı anlayan bakabilir mi? Yumurta oluşumuyla alakası sonuç var mı burda diye biliyorum bıktınız bendenn:oops::oops::oops:
Canım yumurtlama hormonun ıyi bende o civarda diğer değerlerinde ıyi ama süt hormonun biraz sınıra yaklaşmış doktor bisi demedi mi

Hatta bir kac gun once esime dedim, bu insanlar olmazsa, sadece ben ve sen olsak bu kadar kafama takmazdim, ne zaman olursa olur, ama biz 2 yil evliyiz ve herkez soruyor artik bebek yok mu. Ben cok kafama takiyorum, esim tam aksine kismet diyip hic umursamiyor konusanlari

Biliyor musun yine oyle yapman lazim.
Cocugun olunca cidden yapman gerekiyor ve simdide esin icin.Hic zor degil inan.
Sevdigin insanin baskalari yuzunden uzuldugunu gorsen ne dusunursun?
Esin neden bunu gorsun ki?

Hahahah öyle deme kız oda belirtiymis meğer,sayfa bile açmışlar :KK66:
Kirpik kırışması,göz seyirmesi çokkkkkkkkkkkkk mühim olmadimi olmaz :KK66: :KK66:
Yalniz ilk gebeligimde tesaduftur deyip bende gulmustum ama 2.de de kirpik kırışmıştı aradan boyle dik kafali :KK53::KK53:

Ama belirtiler cok genel o yuzden hicbirine kanmamak lazim.Ancak kesinlesince hee bu sundanmis diyorsun

• Beğen
Reactions: D-E
Amin canim amin. Inan ilk gittigim doktorda cok gozyasi doktum dusun ortada bisey yoktu. Hele son gittigimde o kadar siddetli agrim vardiki yumurta catlmadi kist oldu sandim bi bakin dedim rica ettim. Amaaanin bi gorsen bana tavrini dua etsin eşim kapidaydi yoksa onu rezil ederdim orda bakmadi biliyomusun yapacak biseyim yok tedavi goruyosun agri kesici al falan. Ciktigimda gozlerim doldu eve gelene kadar. Esim en basindan beri bisey anlamadim bu doktordan diyodu iyi oldu biraktim. Simdiki sagolsun agri kesici bile alma yumurtalama donemin iliskiden sonra sunu yap falan herseyi kendi tarif etti kadin Allah razi olsun. Sende doktordan yana sorun yasamistin demi ben olsam direk sikayet ederdim onu. Artik hic katlanamiyorum oyle insanlara
Şuna bak ne hakkı var seni psikolojik olarak yıpratmaya . Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye boşa dememişler . Benimde ağızım yandı doktordan hissettiklerini anlayabiliyorum . Çok şükür yaptığı meslekten keyif alan gelen hastalarına da keyif veren hekimletimiz var ❤️

Hahahah öyle deme kız oda belirtiymis meğer,sayfa bile açmışlar :KK66:
Kirpik kırışması,göz seyirmesi çokkkkkkkkkkkkk mühim olmadimi olmaz :KK66: :KK66:
Tamam kirpiklerin karistigini bende biliyorum ama seğirmeyi ilk defa duydum kiz :-) aman takilma oyle seylere hayirlisi olsun :)

Yarina ne kalmis surda kiz anaaam ins guzel haberlerini aliriz yaaa. Sol kasik batmasi hamilelik belirtisi akinti ise ne yalan soyleyim ben hic takip edemiorum bu meleti ama daha once gelmiyorsa buda umut edebilecegimiz bi belirti cnm

Canım batmalar hafif hafif oluyordu ama akıntım yok gibi birşeydi herkeste farklı oluyor belirtiler kafana takma düşünmemeye çalış az kalmış zaten inşallah hayırlı haberlerini alırız
histeroskopi oldum ama kolposkopiyi ilk defa duyuyorum canım

Kızlar cevaplarınızı için çok teşekkür ediyorum.İnşallah sizlere güzel haber verebilirim ümidim yok ama çok sağolun yinede.
:KK15::KK54::KK200::KK68::KK68:

Şuna bak ne hakkı var seni psikolojik olarak yıpratmaya . Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye boşa dememişler . Benimde ağızım yandı doktordan hissettiklerini anlayabiliyorum . Çok şükür yaptığı meslekten keyif alan gelen hastalarına da keyif veren hekimletimiz var ❤️
Cok sukur.benim suanki doktoruma arkadasim hamile o gidiyodu o kadar ovduki kadini kalp atisini bile bi heyecanla dinletiyo hilal cok seker bi kadin dedi. Dur buna gideyim o zaman dedim insallah banada iyi gelir canim. Sende takilma ya oyle insanlara kendi Allah bilir ne yasadi senden cikariyo acisini pislik

Kızlaarrr ben galiba adet olucam sancılar geliyo gidiyo ve cok akıntım var anlatamam sut gibi ya off bunları yaşayan varmı :110:

Cok sukur.benim suanki doktoruma arkadasim hamile o gidiyodu o kadar ovduki kadini kalp atisini bile bi heyecanla dinletiyo hilal cok seker bi kadin dedi. Dur buna gideyim o zaman dedim insallah banada iyi gelir canim. Sende takilma ya oyle insanlara kendi Allah bilir ne yasadi senden cikariyo acisini pislik
Unuttum gitti onun sağlıksız ruh haline takılacak değilim de canımı sıktığımla kaldım . Yaaaa inşallah hepimiz o dünyanın en güzel sesini duyabiliriz .. Okurken bile içim aktı .. ❤️

Unuttum gitti onun sağlıksız ruh haline takılacak değilim de canımı sıktığımla kaldım . Yaaaa inşallah hepimiz o dünyanın en güzel sesini duyabiliriz .. Okurken bile içim aktı .. ❤️
Insallah canim. Arkadasim diyoki simdi kalp atisini duyucaz aciyimmi dur acmiyim az daha heyecan yap falan diye saka yapiyomus kadin :-) valla ilgiye ilgileniyo gercekten artik ufak tefek seyde olursa o kadari kadi kizindada olur diyip gecicem. Rabbim onumuzdeki aya hamile olarak gitmemi nasip etsin .sende dua et hamilesin daha makbul olur :)

Back
X