• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet onunda o sikintilari var 8 dikiste fazlaymis haa dikis atarken uyusturuyolarmi?lavabodada zorlanirsin dimi ya yanar :bicak:

evet canım oturamıyodum bile sunnet olmus cocuk gıbı gezıyodum :) benım cınsel hayatımı etkıledı benım ıcın önemlı bıdaha o yuzden ıstemıyorum aslında toparlanma süreci kolay saglıklı evet ama bılemedım sezeryanda cok kalın kesıyolar oda var zaten doktor catın bıraz dar demstı bebek ufak oldugu ıcın normal dogum oldu

Valla benimde öyle rengi çok koyu çok parçalı ve baya ağrılı şuan. İnşallah iyiye işarettir. Bekarken ne iyiydi ya böyle dertler yoktu. Evlenince ağrı azalır dediler daha beter arttı :)
Dogum yapinca da azalir derler. Bizi avutuyorlar resmen. Bi dogursakta azalmasi eksik kalsin. Bata 4 gün var ve kasıklarin batlayacak gibi agriyor.

Silindiğini görür görmez değerlendirdik canım hadi inşallah yaaa umarim tutmuştur. Kasik agrım inanılmaz artmıştı sabah silik çizgiyi gormeden ondan sonra ilişki oldu hemen şimdi de sağ kasigimi resmen kopariyorlar ağrı daha da arttı. Inşallah tutar bu ay. Yarın akşamı da degerlendirelim diyorum ne olur ne olmaz sonra da artık sıra batı beklemekte :dua: CansuErhan52 CansuErhan52
O kadar sistemli ki vücudumuz .. Gerçekten bebek bir mucize ❤️ Gönlünce ollsun canım sancılar yumurtladığına işarettir muhtemelen ❤️ Değerlendirmekten zarar gelmez tam çatladığı zamanı bilemediğimizden faydalı olur inşallah ❤️

Dogum yapinca da azalir derler. Bizi avutuyorlar resmen. Bi dogursakta azalmasi eksik kalsin. Bata 4 gün var ve kasıklarin batlayacak gibi agriyor.
Aynen onu da söylüyorlar :) inanmıyorum artık hiçbirine, sıfır sancıyla hiçbirşey anlamadan adetini geçirenlere imreniyorum resmen :)

O kadar sistemli ki vücudumuz .. Gerçekten bebek bir mucize ❤️ Gönlünce ollsun canım sancılar yumurtladığına işarettir muhtemelen ❤️ Değerlendirmekten zarar gelmez tam çatladığı zamanı bilemediğimizden faydalı olur inşallah ❤️
Amin canım inşallah yaa cok tesekkur ederimm yumurtlamayı yakaladım diye çok da umutlanmak istemiyorum şimdi zaman geçmek bilmez:KK48:

evet canım oturamıyodum bile sunnet olmus cocuk gıbı gezıyodum :) benım cınsel hayatımı etkıledı benım ıcın önemlı bıdaha o yuzden ıstemıyorum aslında toparlanma süreci kolay saglıklı evet ama bılemedım sezeryanda cok kalın kesıyolar oda var zaten doktor catın bıraz dar demstı bebek ufak oldugu ıcın normal dogum oldu
Benim sezeryan kesim 4 bilemedin 5 parmak boyunda ve 3 senede nerdeyse kayboldu. Ama benim psikolojik olarak oraya dokunamama durumum var yani aslinda sikinti yok ama ben tedirgin oluyorum..

Benim sezeryan kesim 4 bilemedin 5 parmak boyunda ve 3 senede nerdeyse kayboldu. Ama benim psikolojik olarak oraya dokunamama durumum var yani aslinda sikinti yok ama ben tedirgin oluyorum..
evet arkadasımda da gördum sadece cızgı gıbı iyi görunuyodu ama diğer bölgede kötu oluyo bıde dıkısın uc kısmı acılmıs cok rahatsız edıcı

Akıntı oluyormuş genelde iğne olanlarda burda biçok kere okudum da kaşıntı için aklıma başka bir ihtimal gelmedi . Sadece suyla yıka kurula bolca da su iç bakalım hemen geçer inşallah
şuan geçti çok şükür bir daha olursa öyle yapim inşallah bir daha olmaz sağol canım:KK200:

Back
X