• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb uzun zamandır giremedim nete bende dış gebelik çıktı kan degerim 16 dan 64 yükseldi sonra geri 17ye düştü dr düştüğüiçin erime ihtimali var pzrts tekrargitcem erken teşhisten kurtuldum gibi gözüküyor galiba kısmı tıkanıklıktavar rahim filmi çekecek nasıl birşey kızlarbu;(

Benim hamileliligim boyunca vardi mantar ve idrar yolu enfeksiyonu evet zararli ama ilaclarini duzenli kullaninca sikinti olmuyir.
Bende hamile kalmadan önce çok uğraştım enfeksiyon ve mantarla hatta doktor örnek almıştı mantar çıkmıştı üreyen. Hamilelik içinde şimdi çok korkuyordum msjınız tam üstüne geldi hamilelikte ilaç kullanabiliyor musun bir sakıncası olmuyor mu

Kızlar mrb uzun zamandır giremedim nete bende dış gebelik çıktı kan degerim 16 dan 64 yükseldi sonra geri 17ye düştü dr düştüğüiçin erime ihtimali var pzrts tekrargitcem erken teşhisten kurtuldum gibi gözüküyor galiba kısmı tıkanıklıktavar rahim filmi çekecek nasıl birşey kızlarbu;(

canım üzülme hayırlısı olsun herkesın basına bır defalık gelme ıhtımalı varmıs dıs gebelık bos gebelık kımyasal en azından tekrarlamıyor

Sağol canım bekliyorum sonuçlar
İnşallah hayırlı haberlerler alırsın canım dua ediyorum sıkmamaya çalış kendini
kızlar dun beta hcg yaptırdım 11.63 cıktı rahım kalınlasması var ddı bır hafta bekle dedı folıkasıt verdı anlamadım aksam yalnıs yazmısım kusura bakmayın bugun saglık ocagına gıttım gebelık var bakalım saglıklı mı dedı ya acaba gercekten varmı
Hayırlı olsun yeni başlayan bir gebelik inşallah değerlerin artar
geçmiş olsun canım Allahtan erken farkedilmiş sana zarar vermeden

Geçmiş olsun ❤️

kızlar merhaba,oksuruyorum ve burnum akıyor,antibiyotik filan verdı doktor gebelik suphen yoksa dedi ,adetim bitti dün ama kahverengi bişeyler gelmiş,geçen aydaki adet 6 gün önceden geldi,adet olupta hamıle olan varmıdır ?

Yogun kanama ustune gorme diye gecmez canim.
Kan ver kafan rahatlasin yine de.

Dış gebelik demek icin kan takibin duzenli olmasi lazim canim.Suan kimyasal gb duruyor.Insallah cikmaz degerin kendiliginden duser.

canım üzülme hayırlısı olsun herkesın basına bır defalık gelme ıhtımalı varmıs dıs gebelık bos gebelık kımyasal en azından tekrarlamıyor

Dis gebelik geciren birinin hic gecirmeyen birine gore riski daha fazladır aslında :)kimyasal gb ya da bos gebelik gb dogru yerde olup gelismeyen bisy degil cunku
Yanlis yerde gelismeye devam eden bisy.

Kanım sıfırlansaydı ondan korkuyorum canım Allahtan erken ayıttık ;(

Canim kanin zaten bayaa düşük hic dert etme cabuk sıfırlanır.
Ben iğne vurularak tedavi oldum.Sıfırlanması 1 ayı buldu.

Sağ olun kızlar yorumlarınız için dr dış gebelik teshisi koymuştu kan değerin düşmeseydi iğne yapacaktım dedi kızlar rahim filmi nedir netten baktım ama çektiren varmı çok ağrılı bir durummu?

Sağ olun kızlar yorumlarınız için dr dış gebelik teshisi koymuştu kan değerin düşmeseydi iğne yapacaktım dedi kızlar rahim filmi nedir netten baktım ama çektiren varmı çok ağrılı bir durummu?
ben cektirdim korkma canım birazcık ağrı gibi oluyor ama korcak bisi yok alttan bisilen bole açıp sonra uzun çatal gibi ucu bilsilen bakıyorlar karşında ekran çıkıyor gözüküyor

Back
X