Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hamile kalmadan önce çok uğraştım enfeksiyon ve mantarla hatta doktor örnek almıştı mantar çıkmıştı üreyen. Hamilelik içinde şimdi çok korkuyordum msjınız tam üstüne geldi hamilelikte ilaç kullanabiliyor musun bir sakıncası olmuyor muBenim hamileliligim boyunca vardi mantar ve idrar yolu enfeksiyonu evet zararli ama ilaclarini duzenli kullaninca sikinti olmuyir.
Suan öğle arası kanları verdim ve ultrasyinda görmedi net bakan sıkışık ona girecem sonra doktora gidip kan sonucu bakcam 2 gibi bulur galiba
valla benimde 16 gün var ;(benım bata daha 18 gün var nası geçıcek bu zaman sizlere yazarak geçirmeye çalışıyorum
Kızlar mrb uzun zamandır giremedim nete bende dış gebelik çıktı kan degerim 16 dan 64 yükseldi sonra geri 17ye düştü dr düştüğüiçin erime ihtimali var pzrts tekrargitcem erken teşhisten kurtuldum gibi gözüküyor galiba kısmı tıkanıklıktavar rahim filmi çekecek nasıl birşey kızlarbu;(
hayırlısı olsun canım haber ver bizede
valla benimde 16 gün var ;(
Kanım sıfırlansaydı ondan korkuyorum canım Allahtan erken ayıttık ;(canım üzülme hayırlısı olsun herkesın basına bır defalık gelme ıhtımalı varmıs dıs gebelık bos gebelık kımyasal en azından tekrarlamıyor
ben boş gebelık geçirmiştim degerım 30.000 lerdeydı 1 20 gun sonra falan sıfırlanmıstı rahat ol degerın cok yuksek degıl ya sıfırlanırKanım sıfırlansaydı ondan korkuyorum canım Allahtan erken ayıttık ;(
Oh iyi tekrarlamasın inşallah . Geçmiş olsunşuan geçti çok şükür bir daha olursa öyle yapim inşallah bir daha olmaz sağol canım![]()
İnşallah hayırlı haberlerler alırsın canım dua ediyorum sıkmamaya çalış kendiniSağol canım bekliyorum sonuçlar
Hayırlı olsun yeni başlayan bir gebelik inşallah değerlerin artarkızlar dun beta hcg yaptırdım 11.63 cıktı rahım kalınlasması var ddı bır hafta bekle dedı folıkasıt verdı anlamadım aksam yalnıs yazmısım kusura bakmayın bugun saglık ocagına gıttım gebelık var bakalım saglıklı mı dedı ya acaba gercekten varmı
geçmiş olsun canım Allahtan erken farkedilmiş sana zarar vermedenKızlar mrb uzun zamandır giremedim nete bende dış gebelik çıktı kan degerim 16 dan 64 yükseldi sonra geri 17ye düştü dr düştüğüiçin erime ihtimali var pzrts tekrargitcem erken teşhisten kurtuldum gibi gözüküyor galiba kısmı tıkanıklıktavar rahim filmi çekecek nasıl birşey kızlarbu;(
Geçmiş olsunKızlar mrb uzun zamandır giremedim nete bende dış gebelik çıktı kan degerim 16 dan 64 yükseldi sonra geri 17ye düştü dr düştüğüiçin erime ihtimali var pzrts tekrargitcem erken teşhisten kurtuldum gibi gözüküyor galiba kısmı tıkanıklıktavar rahim filmi çekecek nasıl birşey kızlarbu;(
kızlar merhaba,oksuruyorum ve burnum akıyor,antibiyotik filan verdı doktor gebelik suphen yoksa dedi ,adetim bitti dün ama kahverengi bişeyler gelmiş,geçen aydaki adet 6 gün önceden geldi,adet olupta hamıle olan varmıdır ?
Kızlar mrb uzun zamandır giremedim nete bende dış gebelik çıktı kan degerim 16 dan 64 yükseldi sonra geri 17ye düştü dr düştüğüiçin erime ihtimali var pzrts tekrargitcem erken teşhisten kurtuldum gibi gözüküyor galiba kısmı tıkanıklıktavar rahim filmi çekecek nasıl birşey kızlarbu;(
canım üzülme hayırlısı olsun herkesın basına bır defalık gelme ıhtımalı varmıs dıs gebelık bos gebelık kımyasal en azından tekrarlamıyor
çok sağol canımOh iyi tekrarlamasın inşallah . Geçmiş olsun![]()
Kanım sıfırlansaydı ondan korkuyorum canım Allahtan erken ayıttık ;(
Tamm canim bekliyorum halenT Tatlianne20 Canım sonuçların çıkınca bizi de haberdar et ..
Tsk sdermm kzuummm sende kendine cok iyii bakk :))Sendeki o 12 bende 6ydı,düşün
Vücut o kadar alışık ki sikayetim bile yoktu.
Kronik malesef.
Ama kan yukselince anliyorsun guzelligini :)
Daha da dusmeden kendine iyi bak :)
Merhaba hemşerim, hakkında bir bilgim yok ama gönlünden geçen her neyse gerçek olsun :)DOKTORLAR PEK UMURSAMIYO GIBI BEKLEYIN DIYOLAR OYSA GECEN BI AY BILE BENIM ICIN ÖNEMLI BENDE AMASYADA OTURUYORUM SAMSUNLUYUM CANIM
ben cektirdim korkma canım birazcık ağrı gibi oluyor ama korcak bisi yok alttan bisilen bole açıp sonra uzun çatal gibi ucu bilsilen bakıyorlar karşında ekran çıkıyor gözüküyorSağ olun kızlar yorumlarınız için dr dış gebelik teshisi koymuştu kan değerin düşmeseydi iğne yapacaktım dedi kızlar rahim filmi nedir netten baktım ama çektiren varmı çok ağrılı bir durummu?