Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım üzülme hoş geldin bu arada,inşallah seninde hamile haberlerini alacağız burada.10 yıllık 1 yıllık 1 aylık evli ne farkedeer.Hepimizin tek isteği o minicik yürekleri bebeklere sahip olabilmek Allahın izniyle.

Fitil tarzı ilac cnm 3 gun kullabiyorsun uzunca bi sure olmuyor ama sonra yine olusuyor. Dogum yaptiktan sinra kendiliginden gecti hicbir yan etkisi olmadi cnm

Benimde 11 gun var ayin 1i. Insallahhhh bebis vardirda bu agrilar ondandir. Bugun ablamla konusuyoruz rahimim agriyo resmen dedim ne dese begenirsin az fingirdeyin dedi bana oysaki fingirdemek zorundayiz
Ahahahahh cok tuhaf yaa halvet olmaknicin gun bekliyoruz.. bende carsambayi bekliyorum bakalim sonra 28ine kadar aman sabahlar olmasin :))

Ahahahahh cok tuhaf yaa halvet olmaknicin gun bekliyoruz.. bende carsambayi bekliyorum bakalim sonra 28ine kadar aman sabahlar olmasin :))
Aman boylede bi duzene uymak zorunda kaliyosun hic tadi olmuyor sanki zorunluluk gibi oluyor o yuzden sabaha gerek kalmaz merak etme maksimum 15 dakka

kızlar ovu testlerimi bi yorumlasanız

Eklentiler

• 930CEEC3-C2A1-45CE-B62C-41BE7DDDFF38.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 54
Dün nasıl hevesliydim bu sefer oldu diyordum ki sabah kırmızılar bana sürpriz yaptı tüm hayaller umutlar dualar aralık ayına kaldı...

Bana gulmeyinnnnn ..Valla ben hemen hemen bosluk gecirmeden 15 gun ust uste calistimmm ama sonuc bosss bi dhaaki ayy diger 15 de calisirdmda bnun 5 gnu adetin gectii dgeride acayip iltihap sorunm oldgnda calismadm beklettm yksaa 23 gn devammmm keke

Bana gulmeyinnnnn ..Valla ben hemen hemen bosluk gecirmeden 15 gun ust uste calistimmm ama sonuc bosss bi dhaaki ayy diger 15 de calisirdmda bnun 5 gnu adetin gectii dgeride acayip iltihap sorunm oldgnda calismadm beklettm yksaa 23 gn devammmm keke
en güzel olanı iki günde bir yapılan çünkü spermin kaliteli kalması için

ben bu ay ilk defa aşılama yaptırmıştım.bende pko var eşimde bir sorun yok çok şükür..dün test günüydü negatif çıktı ve adet olmadım daha. Çok üzgünüm aylardır uğraşıyoruz olmadı .doktorum tüp bebeğe yönlendirdi.ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü oda tutmayacak.kilolu olduğum için mide küçültme ameliyatı olayım dedim onuda eşim istemiyor risk var diyor.kalakaldım öyle .ne zor sınavmiş bu yakıp kavurdu resmen.durup durup ağlıyorum .. :'( elimden de bir şey gelmiyor . Etrafımda o kadar çok hamile var ki özeniyorum bende.bu ay çok inanmıştım. Ama olmadı yine.çok uzun oldu kusura bakmayın ama yaz deseler sabaha kadar yazabilirim .. 3. Yıla girmek üzereyiz.her ay sonu hüsran. Kafamdan atamıyorum eşimde bende çok yıprandık ne yapacağım ben ya. Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insaallah...

ah agzını öpeyim canım benim
tam pik olmamış yumurtamı yok acaba diye düşünüyordum
birazdan bidahaa yapcam çiş bekliyorum :)
testleri sabah yapıyorsan çok çok koyu belki akşama denk gelmiştir. ama bariz 20.de silikleşmiş çatlamiş bugünü de degerlendirin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…