Bende bebek sahibi olmak istiyorum 2 senelik evliyim, 3 aydır korunmuyoruz. Daha çok yeni biliyorum, aylardır hatta yıllardır bebek özlemiyle yananlar var onu da biliyorum. Lütfen şımarıkca veya düşüncesizce yazdığımı düşünüp yargılamayın. Herkesin imtihanı taşıma gücüne göre kendine ağırdır.
Adetime 3 gün vardı heyecanla bekliyordum. Hatta bugün yarın kan testi mi yaptırsam diye heyecanla düşünüyordum ama sabah adet oldum 2018 e bende hamile olarak girmek istiyorum. Başkasının gıyabında edilen dua kabul edilir denir, bana da dua edin olmaz mı
Fitil tarzı ilac cnm 3 gun kullabiyorsun uzunca bi sure olmuyor ama sonra yine olusuyor. Dogum yaptiktan sinra kendiliginden gecti hicbir yan etkisi olmadi cnmBende hamile kalmadan önce çok uğraştım enfeksiyon ve mantarla hatta doktor örnek almıştı mantar çıkmıştı üreyen. Hamilelik içinde şimdi çok korkuyordum msjınız tam üstüne geldi hamilelikte ilaç kullanabiliyor musun bir sakıncası olmuyor mu
Ay geliomu eline surekli ben cok tedirgin olurum. Ssvd dusunuyordum bende tirstim simdi
Ahahahahh cok tuhaf yaa halvet olmaknicin gun bekliyoruz.. bende carsambayi bekliyorum bakalim sonra 28ine kadar aman sabahlar olmasin :))Benimde 11 gun var ayin 1i. Insallahhhh bebis vardirda bu agrilar ondandir. Bugun ablamla konusuyoruz rahimim agriyo resmen dedim ne dese begenirsin az fingirdeyin dedi banaoysaki fingirdemek zorundayiz
Beni korkutup sonra guluosun ama haksizlikGüldürdün beni
Aman boylede bi duzene uymak zorunda kaliyosun hic tadi olmuyor sanki zorunluluk gibi oluyor o yuzden sabaha gerek kalmaz merak etme maksimum 15 dakkaAhahahahh cok tuhaf yaa halvet olmaknicin gun bekliyoruz.. bende carsambayi bekliyorum bakalim sonra 28ine kadar aman sabahlar olmasin :))
Ay hic bilmiyorumki gorev halindeyken nasi oldugunu :)) 15 dkda bitiosa iimis ahahahAman boylede bi duzene uymak zorunda kaliyosun hic tadi olmuyor sanki zorunluluk gibi oluyor o yuzden sabaha gerek kalmaz merak etme maksimum 15 dakka
20. nde çatlamış cnmkızlar ovu testlerimi bi yorumlasanız
Beni korkutup sonra guluosun ama haksizlik
Gecmis olsun cnm nasılsin?Kızlar çıktım hastaneden
20. nde çatlamış cnm
en güzel olanı iki günde bir yapılan çünkü spermin kaliteli kalması içinBana gulmeyinnnnn ..Valla ben hemen hemen bosluk gecirmeden 15 gun ust uste calistimmm ama sonuc bosss bi dhaaki ayydiger 15 de calisirdmda bnun 5 gnu adetin gectii dgeride acayip iltihap sorunm oldgnda calismadm beklettm yksaa 23 gn devammmm keke
Allah herkese agrisiz acisiz hayirli dogumlar nasip etsin insallaah.. tabi once hamislik:))Yok ben korkutmadımm
Ben dursamda adam durmuyoo daha yeni evli oluncaa abole oluyo demkkii :))en güzel olanı iki günde bir yapılan çünkü spermin kaliteli kalması için
testleri sabah yapıyorsan çok çok koyu belki akşama denk gelmiştir. ama bariz 20.de silikleşmiş çatlamiş bugünü de degerlendirin mutlakaah agzını öpeyim canım benim
tam pik olmamış yumurtamı yok acaba diye düşünüyordum
birazdan bidahaa yapcam çiş bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?