Sağ olun kızlar yorumlarınız için dr dış gebelik teshisi koymuştu kan değerin düşmeseydi iğne yapacaktım dedi kızlar rahim filmi nedir netten baktım ama çektiren varmı çok ağrılı bir durummu?
Korkutmak istemem ama ağrılı geçiyor canım 2 defa çektirdim adet sancısı gibi bir sancı oluyor ilaç geçişi olurken ama 3 4 kat fazla bir ağrı. Ben devlette yaptırdımbazı özeller anestezili yapıyormuş araştır istersenSağ olun kızlar yorumlarınız için dr dış gebelik teshisi koymuştu kan değerin düşmeseydi iğne yapacaktım dedi kızlar rahim filmi nedir netten baktım ama çektiren varmı çok ağrılı bir durummu?
Merhaba hemşerim, hakkında bir bilgim yok ama gönlünden geçen her neyse gerçek olsun :)
Bi şey olmaz çalışmalara devam. ..Benimde bugün yumurtlama günüm ama eşim hasta ateşi çok ovulasyon testi kop koyu şansa bak
Canım kaşıntı varsa mantar olabilir,sık idrara çıkma idrar yolu enfeksiyonu olabilir .Burdan ne söylesek boş devam ederse doktoruna görünmek en iyisi...Kızlar bilgisi olan yok muuuu?????
Ben de bu sabah okuyup cevap yazabildim, inşallah tekrar etmez ama ederse de bu yöntemi kullanırsın artık. Soğuk uygulama her ağrıya iyi gelmez bence, bunu bir doktora danışsan iyi olurSağol canım yeni görebildim mesajını dün bi arkadaş soğuk iyi gelir dedi yaptım geçirmedi uyuyakalmışım o ağrıyla şu anda Allahtan yok ağrım
Benimde 11 gun var ayin 1i. Insallahhhh bebis vardirda bu agrilar ondandir. Bugun ablamla konusuyoruz rahimim agriyo resmen dedim ne dese begenirsin az fingirdeyin dedi banaGunler gecio valla cnm benim bata 12 gun kaldi meselaa :))
Ya arkasalar bu ağrıları nerden anlıyorsunuz.rahîm ağrısı nerde olurki bilmiyorumBenimde 11 gun var ayin 1i. Insallahhhh bebis vardirda bu agrilar ondandir. Bugun ablamla konusuyoruz rahimim agriyo resmen dedim ne dese begenirsin az fingirdeyin dedi banaoysaki fingirdemek zorundayiz
Kasik gobusun varya midenin asagi tarafi canim dahada alta vurursa agrir afedersin şeyine dogru iste onada rahim agrisi deniyor anladinmi bebem anlatabildimmi acepYa arkasalar bu ağrıları nerden anlıyorsunuz.rahîm ağrısı nerde olurki bilmiyorumhatta kasik agrisi tam nerde olur agriyan yerim tam kasikmi onu bile kestiremiyorum ben
Benim sol tarafta legen kemiğinin etrafı ağrır hep regl zamanlarımda ama orası kasık değil galibakafamda deli sorular
Anladim bebemmmm çok güzel anlattınKasik gobusun varya midenin asagi tarafi canim dahada alta vurursa agrir afedersin şeyine dogru iste onada rahim agrisi deniyor anladinmi bebem anlatabildimmi acep
Ya adet agrisinin nereden ciktigini bende bilmiyorm mesela bende mideye vurur migrenim tutar kasiklarimdan ölürüm. Herkeste degisik canimAnladim bebemmmm çok güzel anlattın
Benimki ozaman rahim agrisi degil,sol tarafta legen kemigimin hemen alt taraflarında oluyor.
Canim neden yargılayalım bu sayfa oyle bir yer değil inan,hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyor,birbirimizin derdiyle denetlenip sevinciyle seviniyoruz...Bende bebek sahibi olmak istiyorum 2 senelik evliyim, 3 aydır korunmuyoruz. Daha çok yeni biliyorum, aylardır hatta yıllardır bebek özlemiyle yananlar var onu da biliyorum. Lütfen şımarıkca veya düşüncesizce yazdığımı düşünüp yargılamayın. Herkesin imtihanı taşıma gücüne göre kendine ağırdır.
Adetime 3 gün vardı heyecanla bekliyordum. Hatta bugün yarın kan testi mi yaptırsam diye heyecanla düşünüyordum ama sabah adet oldum 2018 e bende hamile olarak girmek istiyorum. Başkasının gıyabında edilen dua kabul edilir denir, bana da dua edin olmaz mı
şuan geçti devam ederse gidecek canım sağolCanım kaşıntı varsa mantar olabilir,sık idrara çıkma idrar yolu enfeksiyonu olabilir .Burdan ne söylesek boş devam ederse doktoruna görünmek en iyisi...
Ay geliomu eline surekli ben cok tedirgin olurum. Ssvd dusunuyordum bende tirstim simdievet arkadasımda da gördum sadece cızgı gıbı iyi görunuyodu ama diğer bölgede kötu oluyo bıde dıkısın uc kısmı acılmıs cok rahatsız edıcı
Ya arkasalar bu ağrıları nerden anlıyorsunuz.rahîm ağrısı nerde olurki bilmiyorumhatta kasik agrisi tam nerde olur agriyan yerim tam kasikmi onu bile kestiremiyorum ben
Benim sol tarafta legen kemiğinin etrafı ağrır hep regl zamanlarımda ama orası kasık değil galibakafamda deli sorular
Bende bebek sahibi olmak istiyorum 2 senelik evliyim, 3 aydır korunmuyoruz. Daha çok yeni biliyorum, aylardır hatta yıllardır bebek özlemiyle yananlar var onu da biliyorum. Lütfen şımarıkca veya düşüncesizce yazdığımı düşünüp yargılamayın. Herkesin imtihanı taşıma gücüne göre kendine ağırdır.
Adetime 3 gün vardı heyecanla bekliyordum. Hatta bugün yarın kan testi mi yaptırsam diye heyecanla düşünüyordum ama sabah adet oldum 2018 e bende hamile olarak girmek istiyorum. Başkasının gıyabında edilen dua kabul edilir denir, bana da dua edin olmaz mı
Olabuluuu bence olumlu dusun olumlu olsun cnnmiçim rahatladı canım inşallah gebelikte vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?