Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah haftada yine kontrol var kanama olursa gel dedi ışte o kadar ameliyat geçirmiştim ikinci dusuk te ameliyattan sonra ilk hamilelik düşük olur dedi anlamadım bende

Bekliyorum kontrole gittim gelişmemiş dedi kan verdim değerler iyi dedi ama düşük olur dedi ümitli değilim dedi anlamadım bekliycem
bol bol vitamin depola cnm belki bebiş küçük gösteriyordur ondan öyle diyorlardır aç kalma sık sık ye önemli olan meyve ve salata tüketmen. bolca ye elinden hiç düşmesin meyveler cnm. bak o zaman büyüyecek inşallah.

Değer iyi de ultrasyon kağıtta yani iki önceki kağıt 4.99mm bugun ki kağıt 8.4mm doktor bunun aradan bide 13 gün geçmiş diyo 13 14 mm olması iken düşük dio kan değerleri iyi sonra genel ultrasyona baktım idrar sıkışık ordada 5.4gunluk çıktı erken gebelik yazdı doktor iyi hosta senin baya olması lazim dedi yani bu 7 haftalık ve kesem gelişmesi

Hayırlısı ve sağlıklısı olsun güzelim . Şimdi ne desek yersiz olur . Ama tek tavsiyem farklı bir doktor tavsiyesi daha al ve beslenmene dikkat et . İnşallah sağlıklı sonuçlanır ..

ayy inşallah canım sağolasın okuyunca bile moral oldu
boş geçmedik hiç inşallah tutmuştur :)
düşük yapmıştım onun acısını unutturack bana inşallah

İyi günler arkadaşlar bugün sabah adet oldum yeni adet tarihi 19aralik iyi bir doktor dan randevu aldım ayın 5inde gidecem olmazsa memlekete dönüp orada tedavi olacak burada stresten de olmuyor tek başıma savaşmaktan sıkıldım Türkiye'ye dönmek belki yeni bir başlangıç olur

O zaman kalabiliyorsun ve bunda sorun yasarsan tutar yani devamindada?
Bu da iyi haber canim.
Suan ki durumunda hayirlisiyla sonuclanir insallah uzulmemek elde degil ama sagliksizsa hayirlisi buysa demekten baska bisy gelmiyor elden.

olumsuz düşünmeyip te ne yapayım üç yıl olacak.olmuyor tüp bebek merkezini aradık kilo vermezsen olmaz ddi.

Bi ihtimalin var yine?
Yolun belli canım.Hic umudun olmasa?
Uzulmen boyle dusunmende tabii ki normal kolay degil 3 sene dile kolay, her aya tekabul eden bisy sonucta.
Mide ameliyatida zor ve uzun bi surec.Olup bitse keske,esinde hakli kendince.
Allah yardimcin olsun.
Kontrollu zayiflama esliginde tup bebek tedavisini dusunebilirsin.Kendi kendine yapmaya calisma derim.
Sadece yememek degil cunku maksat.

ayy inşallah canım sağolasın okuyunca bile moral oldu
boş geçmedik hiç inşallah tutmuştur :)
düşük yapmıştım onun acısını unutturack bana inşallah
Hep güzel şeyler düşün . Bir mucizen olursa ne kadar iyi bir anne olacağını onunla hayatının güzelleşeceğini aşıla kendine . Hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah . Bu işte herşeyin başı moral Kendini kaptırmadan olmazsa yıkılıp kırılmadan devam edeceğin şekilde motive et kendini . İyi sonuçlanacak inşallah

Doktorunuz hangi hastanede hangi bölüm uzerine

bilmiyorum ya kafam allak bullak . Ne yapacağımi şaşırdım.sonucu aldığımdan beri eşime şöyle yapalım diyorum sonra yok ya böyle yapalım diyorum sonra yok yok onu değil ötekini yapalım diyorum oda üzgün,şaşkın...çok zor bir durum bu sefer inanmıştım.kaç gündür hava yağışlı ya şimşekler çakıyordu otururken falan hep diyordum allahm ben korkuyorum ama bebeğim sana emanet diye çünkü biz bu zamana kadar bu şekilde yol almamıştık .tüp bebek için hazırlanırken son gün bir yumurta oluştu.ddim bende vardır bunda bir hayır diye.hatta çatlatmamin yapılacağı gün cumartesi geceydi kaç eczane gezdik iğne yoktu tam bitti derken bir eczanede bulduk. aşılama yapılmadan önce tansiyonum düşüyordu. Aşılama yapıldıktan sonra hepsi geçti.on beş gündür bir şeye eğilip kalkarken bile ya varsa ya birşey olursa diyordum.eşim bir hafta ise gitmedi.hep yat diyordu .uzun oldu yine ama böyle yani inanıpta olmaması ...

Fitil tarzı ilac cnm 3 gun kullabiyorsun uzunca bi sure olmuyor ama sonra yine olusuyor. Dogum yaptiktan sinra kendiliginden gecti hicbir yan etkisi olmadi cnm
İyimiş ozaman canım etkisi yoksa sevindim ben çok çabuk enfeksiyon kapıyorum dışarda pek wcye girmemeye çalışıyorum ama çalıştığım içinde zor oluyor.
Eminim çok kötü bir durumdur ama yıpratırsanız bu kadar kendinizi hem size hem eşinize zarar. Benim ablam 5.yılın sonunda doğum yaptı onlarda tüp bebeği denediler ama tutmadı 5.yılın sonunda hamile kaldı her şeyin bir zamanı var olumlu düşünün sizde kendiniz için Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir inşallah

olumlu düşünüyorum ama olmuyor ışte.depresyona girmiş gibi hissediyorum.çok üzgünüm elimden bir şey gelmiyor ışte aglamaktan başka.

canım ne kadar kilolusun bilmiyorum ama antrenörlük yapıyorum ben spor yapıp kilo verip hemen hamile kalan üyelerim var spor gerçekten hamile kalmak için yardımcı metabolizmayı hızlandırıyor çok yararı var sedantel biriysen özellikle tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…