Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sadece ben değil ki doktorumunda düşüncesi öyle.ikinciye gerek yok bence dedi.bende önümüzde ki günlerde koşu bandı alıp önce zayıflayacağm yoksa olmayacak...

Bence sürecini zorlastirma.
Spora git hem simdiden baslarsan gebeliktede devam etme sansin daha yuksek olur ki bence hamileliktede kontrol altinda tutarsin.
Kendinide daha iyi hissedersin sporda,evde ve sadece bantla zor.Tutarsiz bi zayiflama degil senin yapman gereken sadece.

Üzülmende tabii ki normal ama rahatladiktan sonra bi toparlan istedigin sey icin bunu yapman lazim zaten.Suan olumsuz sonuc sonrasi dibe vurman normal daha kotu dusunup bu sureci uzatip kendine zarar verme.

Bende senin gbi ilk kez muane olanlardanim daha dun capada o korkuyla duruyordm ole kotu bsw yk caninda yanmiyo merak etme muaneden ciktikdn snra dedm bosuma korkutmusum kendimi korkmaa :)
Teşekkürler yorumunuz için ertele ertele artık yar8n son stres çöktü korkuda cabasi

Teşekkürler yorumunuz için ertele ertele artık yar8n son stres çöktü korkuda cabasi
Rica ederim cnm sni anliyabiliorm inan ama bosuna erteliosn nereye kadar bide sagligin herseydn onemli zaten ole gozunde buyuttugun gbi deil ben o koltuga nasil kalbim agzimda otutrdum yaa:)) onu hatrliorm snrasnda kendime guldm bumuydu yani dedimm hc yani zaten en fazla 30 40 saniye bakiyolar cok kisacik:) ciktgnda yazarsn harbiden bse yokms diye cok hafif sizi oluyo btti zaten jel suruyolar anlamiosn:)

Kızlar iyi aksamlar ben ilk defa muayene olmaya gidicem daha once vajinismus geçmişim olduğu icin biraz endişeliyim açıkçası alttan muayene de sorun yaşarmıyim diye ... hiç bisey hissediliyomu kasildinizmi

Bana koltuga oturup bacaklari kaldirmak daha zorlu gelmistir hep o da utanctan,sonrasinda acı ya da zorlanma yok canım.Hissiyat degisik tabii ama o kadar :)
Alette jel oldugundan zorlanma yapmiyor.Normal kontrolde cok kastırmıyorlarda.

spora gidemem maalesef.

spora gidemem maalesef.

Anladım.
O zaman kendine guzelce beslenme ve spor programı yap.
Bak arkadaşta var yardımcı olur.
Hep yapabilecegin sekilde beslenir rutin yuruyuslere devam edebilecegin sekilde ayarlarsin ki zayifladim bitti demeden hayatinin sekli buymus gb devam edersin.Tekrar almanada zemin kalmaz.

Suan zamanın çok bol inan bana.Istedikten sonra yaparsın.

Zaten kendim aparatlarla falan egzersiz yaptim baya vajinismus yenmek icin ama başkası benim kontrolüm dışında işlem yapacağı icin panikliyorum ... aslında ilk zaman alttan bakıyorlar deyince ağlıyordum korkudan baktırmadım 1.5 yıl ama o vajinismus belası yuzund3n oldu şimdi daha rahatım cok sey aştım korkuları yendim ama yinede kucuk bir endişe var icimde

bu sefer bırakmayacağım zaten bu kadar üzüldüm madem gerisi gelicek yapıcam inanıyorum o arkadaş kimdi ki unuttum ben

sayı söylemim şimdi ödün kopar ama baya baya çok.
Kendinizi kotu hissediyorsanız söylemeyin üzmeyin kendinizi zayıflamak için tabiki biseyler yapın ama lütfen uzmeyin kendinizi kilolu olup hamile kalanlarda var ama tabiki tedbirimizi alalım

Kendinizi kotu hissediyorsanız söylemeyin üzmeyin kendinizi zayıflamak için tabiki biseyler yapın ama lütfen uzmeyin kendinizi kilolu olup hamile kalanlarda var ama tabiki tedbirimizi alalım
ben kendimi bildim bileli kiloluyum .benim için hep sorun oldu

bu sefer bırakmayacağım zaten bu kadar üzüldüm madem gerisi gelicek yapıcam inanıyorum o arkadaş kimdi ki unuttum ben

@Glylmz arkadaşımız :)
Burda konularda var mesela birlikte zayıflıyorlar aynı sürecte arkadaslar,onlarada göz at canım.

Bakk ne guzel yenmissin hicc ama hic endise duymaaa diorn ya rahat olll sandgn kadar inan deill gt otur gozlerini kapat bak bakalm canin yaniormu yanmiornuu hatta kendini dnlicksn alla alla bumuydu diye bise yk sadece snrasnda hafif sizi hssediosn oda belli belirsin :)

Ben de diyet yapıyorum 170 boyum 70 kg ile başladım 4,5 gün oluyor başlayalı ilk 2 kiloyu verdim şükür şu an 68 im 65 olsam yeter bana 3 kiloyu da azimle vermeye çalışıyorum. Gebelikte 13,15 kg aliyorum.Doğumdan sonra 4,5 kilo kalıyor emzirme sürecinde kilo vermek çok zor ,o yüzden verebildigim kadar vermek istiyorum.Ben de dışarda spor yapamıyorum ama bu evde yapmama engel değil ki evde kendi çapında spor yapıyorum bu bile beni çok motive ediyor.Bismillah de başla ,kararlı ol gerisi gelir inşAllah. ..

ah ben o sayılara insem bir deri bir kemik gibi olurum .benim yol uzun .koşu bandı alıp tempolu yürüyüş ypicam saatlerce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…