Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da doktorum reglin 1 hafta geçmeden test yapma demişti . Tabii ben dayanamadım Sağlık ocağına kan verdim regl günümde 79 çıktı . Sonra ben de hemen gitmedim 1 hafta geçti öyle gittim 1913e yükselmişti . Şimdi yine bekliyorum pazartesiyi . Nasipse kese ve kalp için . Hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun

Maşallah canım maşallah... Rabbim saglık sıhhat versin.. Darısı başımıza inşaallhh...

Hahah bende hızlı koştum çabuk yoruldum
10 gün kala başladın dune kadar 3 kere yaptım
Regl geleceğini anlayınca bıraktım gayri,beklemedeyim
Yine beklemeye girmişsin en azından . Ben ağrım da olsa yerleşmedir kafasındaydım . 10 günde silik çizgiyi görene kadar 10dan gazla test yapmışımdır

Benim dogum gunumde 3 ocak eger gebeysemde 3 aralikta ogrenecem bana da 3 sayisi boyle sansli gelsin ins. Gebe kalalim gebelikle ilgili ne sorarsaniz yanitlarim valla tecrubeliyim sonucta ama bu olusim suresi cok sikintili vallaa ya

O zaten çıkmayacak hissiyle yaptığım testler bi yanımda kesin çizgi belirecek şimdi diyor . Elimden gelse kendim çizeceğim Unutamam o deli hallerimi .
Şimdi kendi kendime çıkmazsa ben 2. çizgiyi yaparim diyordum

Maşallah canım maşallah... Rabbim saglık sıhhat versin.. Darısı başımıza inşaallhh...
Sen sakın kendini yine de . Aslında sağlık ocağına gidip gün aşırı kan verip artışı da kontrol etsen iyi olur ama sen bilirsin tabii .. Nacizane önerim . Ne kadar beklemeyi düşünüyoraun ?

Kızlar iyi aksamlar ben ilk defa muayene olmaya gidicem daha once vajinismus geçmişim olduğu icin biraz endişeliyim açıkçası alttan muayene de sorun yaşarmıyim diye ... hiç bisey hissediliyomu kasildinizmi
Canım benim çok rahat ol dr a güven ve vajinusmus geçmişinden bahset yavaşca yapsın acımıyo ben smear da aldırdım. Bende vajiliydim. Sakın ihmal etme bende polip çıktı ameliyat bile oldum.

Benim dogum gunumde 3 ocak eger gebeysemde 3 aralikta ogrenecem bana da 3 sayisi boyle sansli gelsin ins. Gebe kalalim gebelikle ilgili ne sorarsaniz yanitlarim valla tecrubeliyim sonucta ama bu olusim suresi cok sikintili vallaa ya
Bende oyle diyorum simdi hamile olursam herkese cevap verip yardimci olucam diye :) Alalhtan hayirlisi canim bizde ha deyince olucak sandik ilk ay gorsen nasil heveslyiz megerse o kadar kolay degilmis. Eskiler catir catir doguruyomus hayret

Bende oyle diyorum simdi hamile olursam herkese cevap verip yardimci olucam diye :) Alalhtan hayirlisi canim bizde ha deyince olucak sandik ilk ay gorsen nasil heveslyiz megerse o kadar kolay degilmis. Eskiler catir catir doguruyomus hayret
Eskiler nasi yapiomus hic anlamadim.. benim şokumu dusun bide cnm ilk bebekte denemisim hemencik ilk aya gebeyim bunda 6 ay denedim yok valla bide pko belasi cikti ama ins tebessumle hatirlicaz bu gunleri

Hmm anladım bitmiş gitmiş çok şükür.Yarın için de kolaylık dilerim
Aynen kurtuldum o dertten çok sukur hayat cok zordu o zamanlar psikolojik çekişteydim şimdi yeniden kendime güvenim geldi... teşekkür ederim dua edin olurmu bana kolay geçsin insallah
Bende yaşadım o vajinusmus illetini ama çok şükür atlattım ve o günden beri unuttum eskileri
Çok rahatım allaha şükür sanki hiç yaşamamış gibi geride biraktim,alttan muayenemide çok rahat oldum allaha şükür.
Yani inan korkulacak bisey yok,Vajiyken yaşadıklarının yanında hiççççç...

Sen sakın kendini yine de . Aslında sağlık ocağına gidip gün aşırı kan verip artışı da kontrol etsen iyi olur ama sen bilirsin tabii .. Nacizane önerim . Ne kadar beklemeyi düşünüyoraun ?
Cuma gunu ne kadar beklicem gecsin inşallah olmayayım...

Adetime 12 gün var karnım alt kısmında ağrı batma oluyo sizdede oluyomu neden oluyokş bu yA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…