- Emoji Skoru
- 6.131
- Puanlar
- 158
Iste ben de bunu bekliyordum. Yarin aliyorum.Alıver ne olmuşÇıkmazsa biz teselli ederiz Ben en son 5 gün kala yapmıştım . Bunu da 2 gün ya da 1 gün kala mi ne yapmıştım
Bana da doktorum reglin 1 hafta geçmeden test yapma demişti . Tabii ben dayanamadımCanm bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Daha önce 3 ay önce cıktı çift cizgi. Bende hemen kan verdim. 186 CIKMIŞ tı. Sonra adet gununde adet oldum.düşük yaptım yani... Dr adet geçince bekleseydin demişti. Oyle kan testi yaptır diye. Şimdi bende beklemedeyim.
Maşallah canım maşallah... Rabbim saglık sıhhat versin.. Darısı başımıza inşaallhh...Bana da doktorum reglin 1 hafta geçmeden test yapma demişti . Tabii ben dayanamadımSağlık ocağına kan verdim regl günümde 79 çıktı . Sonra ben de hemen gitmedim 1 hafta geçti öyle gittim 1913e yükselmişti . Şimdi yine bekliyorum pazartesiyi . Nasipse kese ve kalp için . Hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun
O zaten çıkmayacak hissiyle yaptığım testler bi yanımda kesin çizgi belirecek şimdi diyor . Elimden gelse kendim çizeceğimIste ben de bunu bekliyordum. Yarin aliyorum.3 tane alayım hergun yaparim
Hoşşşşgeldinn vajidaşımmmMerhaba arkadaşlar bende 8 aydır uğraşıyorum her ay belirti de yaşıyorum ama yok yok yok.bat 3 aralık.
Yine beklemeye girmişsin en azından . Ben ağrım da olsa yerleşmedir kafasındaydım .Hahah bende hızlı koştum çabuk yoruldum
10 gün kala başladın dune kadar 3 kere yaptım
Regl geleceğini anlayınca bıraktım gayri,beklemedeyim
Benim dogum gunumde 3 ocak eger gebeysemde 3 aralikta ogrenecem bana da 3 sayisi boyle sansli gelsin ins. Gebe kalalim gebelikle ilgili ne sorarsaniz yanitlarim valla tecrubeliyim sonucta ama bu olusim suresi cok sikintili vallaa yaYa yok ya kimine vermiyor aaa dovucem ama seni artik takmak yok dedikce benide fistekliyosunahahahhaa kiz bize veriyoda ne oluyo bide oyle dusun bu benim 3.catlatma ignem 3 ugurlu sayi peygamberimizin sevdigi sayilardan onun hurmetine olur insallah bu ay :)
Şimdi kendi kendime çıkmazsa ben 2. çizgiyi yaparim diyordumO zaten çıkmayacak hissiyle yaptığım testler bi yanımda kesin çizgi belirecek şimdi diyor . Elimden gelse kendim çizeceğimUnutamam o deli hallerimi .
Benimde 3 aralik ins hamis oluruz cnmMerhaba arkadaşlar bende 8 aydır uğraşıyorum her ay belirti de yaşıyorum ama yok yok yok.bat 3 aralık.
Sen sakın kendini yine de . Aslında sağlık ocağına gidip gün aşırı kan verip artışı da kontrol etsen iyi olur ama sen bilirsin tabii .. Nacizane önerim . Ne kadar beklemeyi düşünüyoraun ?Maşallah canım maşallah... Rabbim saglık sıhhat versin.. Darısı başımıza inşaallhh...
Canım benim çok rahat ol dr a güven ve vajinusmus geçmişinden bahset yavaşca yapsın acımıyo ben smear da aldırdım. Bende vajiliydim. Sakın ihmal etme bende polip çıktı ameliyat bile oldum.Kızlar iyi aksamlar ben ilk defa muayene olmaya gidicem daha once vajinismus geçmişim olduğu icin biraz endişeliyim açıkçası alttan muayene de sorun yaşarmıyim diye ... hiç bisey hissediliyomu kasildinizmi
Bende oyle diyorum simdi hamile olursam herkese cevap verip yardimci olucam diye :) Alalhtan hayirlisi canim bizde ha deyince olucak sandik ilk ay gorsen nasil heveslyiz megerse o kadar kolay degilmis. Eskiler catir catir doguruyomus hayretBenim dogum gunumde 3 ocak eger gebeysemde 3 aralikta ogrenecem bana da 3 sayisi boyle sansli gelsin ins. Gebe kalalim gebelikle ilgili ne sorarsaniz yanitlarim valla tecrubeliyim sonucta ama bu olusim suresi cok sikintili vallaa ya
Ahahah bende kime ne tembihliyormusum bol bol c vitamini sicak balli sut seni hemencik ayaga kaldirir insallah cnmmmsağol canımzaten kolay kolay ilaç içmem bitki çayıda sevmem meyve falan yicem şimdi
Gözüme damla damlatıp bakıyordum telefonun flaşını açıp .Şimdi kendi kendime çıkmazsa ben 2. çizgiyi yaparim diyordum
Eskiler nasi yapiomus hic anlamadim.. benim şokumu dusun bide cnm ilk bebekte denemisim hemencik ilk aya gebeyim bunda 6 ay denedim yok valla bide pko belasi cikti ama ins tebessumle hatirlicaz bu gunleriBende oyle diyorum simdi hamile olursam herkese cevap verip yardimci olucam diye :) Alalhtan hayirlisi canim bizde ha deyince olucak sandik ilk ay gorsen nasil heveslyiz megerse o kadar kolay degilmis. Eskiler catir catir doguruyomus hayret
Hmm anladım bitmiş gitmiş çok şükür.Yarın için de kolaylık dilerim
Bende yaşadım o vajinusmus illetini ama çok şükür atlattım ve o günden beri unuttum eskileriAynen kurtuldum o dertten çok sukur hayat cok zordu o zamanlar psikolojik çekişteydim şimdi yeniden kendime güvenim geldi... teşekkür ederim dua edin olurmu bana kolay geçsin insallah
İnşallah ya. Çok istiyom ama sorun olmadığı halde olmuyoBenimde 3 aralik ins hamis oluruz cnm
Cuma gunu ne kadar beklicem gecsin inşallah olmayayım...Sen sakın kendini yine de . Aslında sağlık ocağına gidip gün aşırı kan verip artışı da kontrol etsen iyi olur ama sen bilirsin tabii .. Nacizane önerim . Ne kadar beklemeyi düşünüyoraun ?
Yumurtlama agrısıdr canm.Adetime 12 gün var karnım alt kısmında ağrı batma oluyo sizdede oluyomu neden oluyokş bu yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?