Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki baya skntiliydi dar cok geride ve esnekti başka türlü muayene bile olamazdim orası tamamen kapalıydı zar yani... fizyolojik bir sorundu aldı doktor

Hmm anladım bitmiş gitmiş çok şükür.Yarın için de kolaylık dilerim
Aynen kurtuldum o dertten çok sukur hayat cok zordu o zamanlar psikolojik çekişteydim şimdi yeniden kendime güvenim geldi... teşekkür ederim dua edin olurmu bana kolay geçsin insallah

Kızlar ben yine test yaptım.. Bakar mısınız..
Benimde böyleydi Aksi bir durum olmazsa inşallah vardır . Birde kan ver bakalım kendi ilk testimi de yüklüyorum bakabilirsin Üstteki temiz kullanılmamış test alttaki de ilk testim . Bazen hayelette olabiliyor tabii ihtimal .. Günün geçmişmiydi ?

Eklentiler

• 6445EEB1-1289-4161-B687-E9BC3ADEA410.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 58
Arabeske bağladım ben.oturuyorum bir yere dalınca ağlamaya başlıyorum. düşündükçe kötü oluyorum... 2015 boş geçti 2016 boş geçti 2017 de bu gidişle boş geçmiş olacak. :'(

Ayyy test yapmayı özledim valla. Yapsam da böyle görür müyüm acaba

Regle 10 gün kala başlamıştım yapmaya Görürsün inşallaaaaaaahhhhh
Benim 4 gün kaldı iyi dayandım valla. Yarin eczaneye gidip folik asit almam lazim. Kesin duramaz testte alirim
Bugün kasıklarim patlayacak gibi agridi. Artik olacaksam bugun olayim yoksa hic olmayayim dedim.

Canm bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Daha önce 3 ay önce cıktı çift cizgi. Bende hemen kan verdim. 186 CIKMIŞ tı. Sonra adet gununde adet oldum.düşük yaptım yani... Dr adet geçince bekleseydin demişti. Oyle kan testi yaptır diye. Şimdi bende beklemedeyim.

Benim 4 gün kaldı iyi dayandım valla. Yarin eczaneye gidip folik asit almam lazim. Kesin duramaz testte alirim
Bugün kasıklarim patlayacak gibi agridi. Artik olacaksam bugun olayim yoksa hic olmayayim dedim.
Alıver ne olmuş Çıkmazsa biz teselli ederiz Ben en son 5 gün kala yapmıştım . Bunu da 2 gün ya da 1 gün kala mi ne yapmıştım

Hahah bende hızlı koştum çabuk yoruldum
10 gün kala başladın dune kadar 3 kere yaptım
Regl geleceğini anlayınca bıraktım gayri,beklemedeyim
Test varsa elin de pes etme bakarsin sen kazanirsin
Benimde kasiklarim bugun patlayacak gibi agridi. Geliyor gümbür gümbür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…