• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle :KK49:
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı:

Kızlar hamileyim :KK200::nazar::anneadayı:
Hayırlı olsunnnnn:KK200:

Kızlar merhaba ben pkoluyum 8ay önce hamıle kalmıstım 2,5aylıkkrn bebegın kalbı durdu kurtaj olamk zorunda kalmıstım pkolu oldugum ıcın hamıle kalmk bıraz bunyeden bunyeye zorluyor o hamıle kalmamda sogan suyu kullanmıstım ozellıkle pkolular ıcın cok faydalı daha snra hotmonlarım yukslmıs doktor gelmene gerk yok hamıle kalabılıosn demıstı basım donuor gozum kararıor degısıklık war dedm tahlıl yaptrmam gerk sanırım prolaktın yukseldı gdıp baktrdım qe gerckten yukselmatı wıcut kendını hamıle sanıyor goguslerın sut doluor hocaya maj attım we dostınex ılac werdı 1ay kullandım tahlıl yaptık dusmus smdı dedm tam sırası sogan suyu kullanmam gerk sogan suyu kullandm ekım 17hastaydım yarın ayın 17sı hastsa olmam gerekııor dun ıdrar tahlılı yaptım sabah cıkmadı bgunde yapmak ıstedm bekleyemedm sılık cızgı cıktı daha esıme bıle haber wermeden yazmak ıstedım 8ay snra yenıden Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
:KK9::KK200::nazar::emir_bebek:

Ya kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Canım ilk hamileliğimde benimde böyle cıktı 1 haftaya tam netleşti hatta 5 güne filan, şuan 3-4 haftalık civarı Allahın izniyle senin :KK9:

İlk gördüğüm zamana döndüm birden Temmuz ayına ahhh ahhh ne mutluluktu:cry::KK51:

Yarımşar limonla ayak altlarını ovalattır esine 10-15 dk :) Hamile kalincada is görür bu unutma :)

Bella bee nin boyle urunleri var hamilelik ve bebekte vs kullanmak icin.Iyi geliyorsa ondanda deneyebilirsin.
Birde boyle seylerde yanlis kullanimdan sebep aslinda yasaklaniyor.Burun icine surmemek lazim mesela.

Çok sevindiimmm ❤
Nasıl rahatlamışsındırrrrr.
Allah hep iyi haberlerini duymayı nasip etsiiinnn❤

Benim ismim yok ama cok kez yazmistim biliyorsun,olmamasindada sorun yok zaten :)
Buarada testte belli cidden boyle cizgi :)))) Gözünaydınnn❤

Geçmiş olsun..
Sonraki gebelikte yaşananların dış gebelik sureciyle alakası varmiymis?

Aslinda daha iyi olursun :)
Aksam yeme saatini netlestir en buyuk etki onda.

Gunune ne kadar var?
Hayirliso olsun diyelim :)
Oooo bunu çok sevdim:halay:

[/QUOTE] Geçmiş olsun..
Sonraki gebelikte yaşananların dış gebelik sureciyle alakası varmiymis?

Teşekkürler, yok dış gebeliğin tek zararı hamilelik ihtimalini yarıya düşürmesi oldu

Back
X