• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde bebiş istiyoruz yanlız iki şudur denememize rağmen negatif yeni evliyim iki aylık biraz yolun basındayım sanırım sizlerin görüşlerinizi takip ediyorum en sonunda kayıt olmaya karar verdim

Yok cnm dogru hatirliyorsun burda kimin hamile kalacagini hiseetimse oldu valla bakalim totemim sensin bebisimmm hadi yüzümü kara cikartmaa :))

Benide al listene noooollllllurrrrr güzel arkadaşım...Ya kızlar herşey bi yanada nasıl bebek sevmek istiyorum böyle yumuk yumuk koklasam sevsem uffffff.:KK200::KK200::KK200::KK71::KK71::KK71:

Hocam benim daha vaktim var mi ne hissediyorsunuz.:KK15: Ya hu beni de bi araya sıkıştırsan:KK39:
Ogretmenlik ten hocaya geciss :)) hayirlisi olsun kuzum yaa valla benimde olmuyomus ogrendim ogreneli delilige vuruyorum:deli: insallah sende tez zamanda baldan tatli sekerden kiymaatli yavruna kavusursun cnmmm :dua:

Kızlar çok acı bişey kürtaj olalı 37 günüm bugün ve tam doğum günüme denk geldi reglim olsun herşeyin hayırlsı zaten bi kere regli olmak istiyodum yeni regli tarihim 17 aralık
Canim kurtajdan sonra doktorum bana 2 ay korunmami soylemisti. Sana bir sure soyledi mi. Insallah seneye dogum gunu hediyen kucaginda olur canim. Nice saglikli yillara...:KK200:

Benide al listene noooollllllurrrrr güzel arkadaşım...Ya kızlar herşey bi yanada nasıl bebek sevmek istiyorum böyle yumuk yumuk koklasam sevsem uffffff.:KK200::KK200::KK200::KK71::KK71::KK71:
Yeni listeyi ben aciklicam az sonra :halay::halay::halay: yaaa dimi nasi guzel kokuyorlar bide insana sokuliveriyolar ayyy gebede deilim ama aserdim valla sekerim:KK45::spor:

Ogretmenlik ten hocaya geciss :)) hayirlisi olsun kuzum yaa valla benimde olmuyomus ogrendim ogreneli delilige vuruyorum:deli: insallah sende tez zamanda baldan tatli sekerden kiymaatli yavruna kavusursun cnmmm :dua:
Hoca camide desene kuzum:KK39:
Senin ne olmuyormuş pazartesi oldu da ben mi kacirdim. Doktor baksin bir daha bu ne karamsarlik. Olacak olacak.

Canim kurtajdan sonra doktorum bana 2 ay korunmami soylemisti. Sana bir sure soyledi mi. Insallah seneye dogum gunu hediyen kucaginda olur canim. Nice saglikli yillara...:KK200:
Yok canımmm zaten ben kürtajdan sınra eşime yanaşamadım 17 gün falan sonrada nasılsa sonu olmaz diye korunmadım doktorum da bi kere adet olursan sonra zaten vücut hazır olmadan hamile kalamzsın demişti her doktorun görüşü farklı tabi ama herşeyin hayırlısı bidaki yaşımda kucağımda olur inşallah teşekkür ederim bu arada camım:KK200:

Hoca camide desene kuzum:KK39:
Senin ne olmuyormuş pazartesi oldu da ben mi kacirdim. Doktor baksin bir daha bu ne karamsarlik. Olacak olacak.
Hicam hocaam hocaaa ortmenim ogretmencim ortmen hnm ben hepsine alisigim sikinti cekmedim ama niyeyse bi anda cami hocasi olan hocadan bahsediyorsun sandim ama yanilmisim. Cnm ya oyle moralim bozukki anlatamam valla doktor yumurtan olusabilir catlayada bilir gun asiri iliski dedi ama ben en son sali aksami yaptim baskada yok icimden de gelmiyor. Sezgilerime cidden guvenirim randevunun olumsuz gececegine o kadar eminimki ama diyorum en azindan pkodan kurtulabilitsem 3 5 aya kadar yeniden denerim. Rabbim ol dedimi oluyor iste henuz minnagima kavusma vaktimiz gelmemiş :(

Sorma kuzum yaa,arkadaşım doğum yaptı bebeği gördükçe daha dokunmadan içim titriyor resmen.Kalbim pır pır oluyor.Süt bu minkler süt.:KK71::KK49::KK49:
Cok minikken hele dokunamaz insan zarar verecem die korkar ama kucagina almamak icinde zor tutarsin kendini :) kendi bebislerimizi sevecez cnm biz baskalarina bebeklerine bakmaa hooppp buraya odaklan bebek nerde bebek yoookkk hadi kizimm hadiii :spor::spor:

Yok cnm dogru hatirliyorsun burda kimin hamile kalacagini hiseetimse oldu valla bakalim totemim sensin bebisimmm hadi yüzümü kara cikartmaa :))
Ay insallah örtmenim :-) bu ay benimde icimde guzel bi his var ama konusmaktan korkuyorum inan. Allah ne gostericek bakalim bekleyip gorucez hayirlisi olsun. Cidden tuttumu tahminlerin icine doguyor demekki

Back
X