• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yanlış anladın canım evimizde ki wc ye peçete döşemeden oturmuyorum sadece eşimle ben kullandığımız halde dışarıda altıma yapcak raddeye gelsem girmiyorum zaten.
Herşeyi denedim çocuk olmasına engel olmadığını bilsem takmıcam kabullencem artık

Tamam canım şimdi anladım demek istediğini:super::super: Öncelikli bu durum çözülmeli tabi.İnşallah en kısa sürede çözülr sende bebişine kavuşursun.
Çok zormuş bu işler hep kolay sanırdım vallahi.

Aynen akışına bırakmak en iyisi zamanı gelice olacaktır elbet.Bende bu sabah gittim test aldım daha yapmadım.Test bana bakıyor ben teste:işsiz::işsiz:
Bat 21 Kasım.
Ben karar verdim adetim gecikmeden test yok gecikse bile 3 gun gecmeden yapmiycam az kalmis cnm bekle istwrsen belirtin var mi peki

Ben karar verdim adetim gecikmeden test yok gecikse bile 3 gun gecmeden yapmiycam az kalmis cnm bekle istwrsen belirtin var mi peki

Aslında bende geçmeden yapmak istemiyorum ama yumurrtlama gününden beri bitmeyen göğüs ağrım var ki hiç olmadı adetten 3 gün önce ağrırdı sadece.
Hele dün gece özellikle sağ göğsümüm ucunu sanki bişi içerde çekiyo gibi uykumdan uyandım resmen nasıl sancıdı.Dünden beride sol kasık ağrımda ağrım var ve gün içinde orda hep hissettiriyor kendini.

Tabi bunlar illaki belirti sayılmaz ama yinede acaba mı dedirtiyor.

Tamam canım şimdi anladım demek istediğini:super::super: Öncelikli bu durum çözülmeli tabi.İnşallah en kısa sürede çözülr sende bebişine kavuşursun.
Çok zormuş bu işler hep kolay sanırdım vallahi.
Aynen canım vajinismusu yendikten sonra hemen hamile kalacağımı düşünüyordum hiç de öyle kolay değilmiş:işsiz:
Sende oldumu hiç bebek ?

Peki düzenli yumurta oluşmadığını nasıl anladı dr vajinal usg ile mi yoksa tahlilele mi?
Benim tüm hormonlarım çok güzel yumurtalara kasıktan bakıldı alttan baktırmadım.O şekilde yumurta kalitesi belli olmaz dimi? :KK43:
Canim bana klomen verdi ultrasonla bakti sonra. Klomeni zaten adetin 5.gunu basliyosun 5gun kullaniyosun. Doktor ultrasonda goruyor yumurta olusup olusmadigini. Zaten sen bile gorebiliyosun. Eger olusmamissa yada kucukse diyor sana. Yani doktor yumurta takibi yapmali bunu anlamak icin

Silik dedigi ne t gorulcek derecede mi yoksa zor gorunen cizgi miydi canim. Dikkat et kendine stres yapma kontrolerine git devamli.
Benimde ilk degerim 44 du sonra 68 oldu ve cok sukur bebegim benimle degerin yukselir erken yapmissin testi icini ferah tut doktorlar ilk basta hep supheyle yaklasiyo kimyasal gebelik diş gebelik diye sen dua et ve icini ferah tut

Kızlar bu ovulasyon testi bozuk degil, degil mi? Ikinci henuz zaten cikmiyor da ilk çizgi bile silik gibi geliyor bana hep

Arada kaynadı sanırım kızlar ovu testi yapanlar test bozuk mu acaba yorum yapabilir misiniz :KK64:

Canim bana klomen verdi ultrasonla bakti sonra. Klomeni zaten adetin 5.gunu basliyosun 5gun kullaniyosun. Doktor ultrasonda goruyor yumurta olusup olusmadigini. Zaten sen bile gorebiliyosun. Eger olusmamissa yada kucukse diyor sana. Yani doktor yumurta takibi yapmali bunu anlamak icin
Anladım canım sağol.Bana daha yenisiniz dedi 6 ay daha olmazsa gel rahim filmi çekicez dedi.Klomen falan vermedi hatta folik asit bile vermedi kendim aldım.

yanlış anladın canım evimizde ki wc ye peçete döşemeden oturmuyorum sadece eşimle ben kullandığımız halde dışarıda altıma yapcak raddeye gelsem girmiyorum zaten.
Herşeyi denedim çocuk olmasına engel olmadığını bilsem takmıcam kabullencem artık
İdrar yolu enfeksiyonumu yoksa vajinal enfeksiyonmu idrar yolu enfeksiyonu engel değil demişti doktorum ama ben ısrarla bunun engel olduğunu söyleyip ilaç yazdırmış geçtiğinde de hamile kalmıştım bana 1 kullanımlık ilaç vermişti baya etkili istersen dene

Kızlar bu ovulasyon testi bozuk degil, degil mi? Ikinci henuz zaten cikmiyor da ilk çizgi bile silik gibi geliyor bana hep
Sanırım ya tam kurumamış yada çok idrar damlatmışsın çünkü test çizgisi hep sabit renk çıkar diğeride control çizgiside hep silik çıkar yumurtlama gününe yakın koyulaşır 2 çigi aynı koyulukta olduğunda da yumurta çatlayacak anlamına geliyor

Bozuk gbi canim tekrarla istersen

Tesekkur ederim canim tekrarladım canım ama o da böyle çıktı sanırım hepsinde sıkıntı var o zaman
Sanırım ya tam kurumamış yada çok idrar damlatmışsın çünkü test çizgisi hep sabit renk çıkar diğeride control çizgiside hep silik çıkar yumurtlama gününe yakın koyulaşır 2 çigi aynı koyulukta olduğunda da yumurta çatlayacak anlamına geliyor

Teşekkür ederim canım ... Ben 1 haftadır yapıyorum bütün testler böyle ilk çizgi silik ikinci çizgi hiç yok tamamen boş :( galiba boşuna uğraştım 1 haftadır

İdrar yolu enfeksiyonumu yoksa vajinal enfeksiyonmu idrar yolu enfeksiyonu engel değil demişti doktorum ama ben ısrarla bunun engel olduğunu söyleyip ilaç yazdırmış geçtiğinde de hamile kalmıştım bana 1 kullanımlık ilaç vermişti baya etkili istersen dene
İdrar yolu iltihap sanırım o kadar çok doktora gittim ki beynim yandı artık:KK73:
Tek kullanımlık ilaç suya atılan mı?

Anladım canım sağol.Bana daha yenisiniz dedi 6 ay daha olmazsa gel rahim filmi çekicez dedi.Klomen falan vermedi hatta folik asit bile vermedi kendim aldım.
Yok canim ben oyle hemen rahim filmi isteyen doktoru tavsiye etmiyorum. Bana klomen veren doktor bile yumurtanin buyumesini beklemen 2 kere catlatma ignesi verdi tabi olmadi bu ay doktorumu degistim kadin yumurta gelissin diye kac gun bekledi kontrole falan cagirdi. Benim sana nacizane tavsiyem aklinin yatmadigi doktora gitme.

Yok canim ben oyle hemen rahim filmi isteyen doktoru tavsiye etmiyorum. Bana klomen veren doktor bile yumurtanin buyumesini beklemen 2 kere catlatma ignesi verdi tabi olmadi bu ay doktorumu degistim kadin yumurta gelissin diye kac gun bekledi kontrole falan cagirdi. Benim sana nacizane tavsiyem aklinin yatmadigi doktora gitme.
Çok doğru söylüyorsun aslında tahlillerimi isteyen yani bebek için ilk gittiğim doktor profesördü çok da beğenmiştim sonuçları göstrmeye gittiğimde o yoktu acil işi çıkmış falan.Bilirsin merak ediyor insan sonuçlarımız nasıl acaba ne diyecek diye bende nöbetçi dr a gösterdim uzmandı o da.Ama hiç içime sinmedi hem daha yenisiniz bekleyin diyor hem de 6 ay sonra rahim filmi diyor bence o en son seçenek olmalı.
Ay ne zormuş bu süreç aslında kafama takmıyıp oluruna bırakıcakrım nasıl olsa sonuçlarda temiz diye ama nedense saçma bir inat ettim yılbaşındn önce olsun aralıkta hamile kalayım diye:anneadayı:
Dökmüşüm içimi kusura bakma:olamaz:

Back
X