- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Allah razı olsunSen çok tatlı bir anne olacaksin ❤ burda hepimize enerjinle moral oldun...
Herşey çok güzle olacak kalbin gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunSen çok tatlı bir anne olacaksin ❤ burda hepimize enerjinle moral oldun...
Herşey çok güzle olacak kalbin gibi
Kuzum senin sonuç ne çıkmıştıAllah razı olsunZaman zaman yıkılıyoruz ama ayağa kalkmayı da bilmek lazım .. Diplere düşüp debelenip çıkmamak kolay olanı
Birçoğumuzun enerjisi tuttu birbirimizle .. Yılan bile sıcağa akar derler . Gönülde sıcaklığa doğru akıyor işte . Rabbim gönlümüzde olanları hayırla ömrümüze nasiplendirsin
![]()
Hiç yaşamadım ama yaşayan yakınımdan biliyorum dış gebelik çok büyük oranla tek bir kasık tarafına ağrı yaparmış . Regline de 1 hafta var . Ben tam olabileceğini düşünemedim . Dış gebelik dediğimiz olay bebeğin rahimde değil tüpte döllenmesi . Başka bir sebep olduğunu düşünüyorum . Acaba yumurtlama ağrısı mı ? Takip yapmışmıydın ? Yanlış yönlendirmek istemem ama bana çok doğru pencere gelmedi dış gebelik . Farklı bir sebebi vardır mutlaka . Şiddetlenirse mutlaka acile gitmelisin . Eğer rutin olarak yaşamıyosan yumurtlama zamanında yada regline yakın dönemlerde bi hekim görsün aksatma ..ya kızlar bugün aniden makat ve yumurtalıklarıma vuran agrılar oldu ama çok şiddetli bel ve karın agrısı da yaptı çok kötüydüm yarım saat sürdü şimdi ara ara yine oluyor ve çok acı veriyor internette dış gebelik diye okudum. bata bir hafta kaldı dış gebelik yaşayan arkadaşlar sizinde böyle oldu mu ?
Bana 600- 700 civari dediler canim ozelde istersen 5 dkka uyuturuz demisti doktorumNe kadarmis uyutup hsg çektirmek biliyomisumuz
Şu an karnımda mucize bir mercimeğe sahibimKuzum senin sonuç ne çıkmıştı
Tam olarak öyle düşünmeyip her ihtimale kendimi hazırlanaya çalışıyor olsam da Rabbim içimi ferahlatıyor çok şükür Aynen devam son gazSikinti yok yola devam dimi bebisim![]()
yumurtlama dönemim 13. günümde çift çizgiyi görmüştüm bugün 21. günüm tam yerleşme olacağı vakitler aniden başladı kıbıldayamadım böyle şiddetlisini de ilk kez yaşadım. yarında devam ederse gidicem doktora dış gebelikten çok korkuyorum inşallah degildir ve allah kimseye de yaşatmasın.Hiç yaşamadım ama yaşayan yakınımdan biliyorum dış gebelik çok büyük oranla tek bir kasık tarafına ağrı yaparmış . Regline de 1 hafta var . Ben tam olabileceğini düşünemedim . Dış gebelik dediğimiz olay bebeğin rahimde değil tüpte döllenmesi . Başka bir sebep olduğunu düşünüyorum . Acaba yumurtlama ağrısı mı ? Takip yapmışmıydın ? Yanlış yönlendirmek istemem ama bana çok doğru pencere gelmedi dış gebelik . Farklı bir sebebi vardır mutlaka . Şiddetlenirse mutlaka acile gitmelisin . Eğer rutin olarak yaşamıyosan yumurtlama zamanında yada regline yakın dönemlerde bi hekim görsün aksatma ..
Yok bi bebeğimi yeni kaybettim 3 ayına girmişti şimdi 2 sini bekliyorum gelsin ve gitmesin inşallah o büyüsün ben yaşlanayım sanırım sen hamilesin aşlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIkizler mi cnm
Test yapıp hamis cikti mi ben konuyu anlamadım ama dış gebelik nasıl dedi doktoryumurtlama dönemim 13. günümde çift çizgiyi görmüştüm bugün 21. günüm tam yerleşme olacağı vakitler aniden başladı kıbıldayamadım böyle şiddetlisini de ilk kez yaşadım. yarında devam ederse gidicem doktora dış gebelikten çok korkuyorum inşallah degildir ve allah kimseye de yaşatmasın.
Sağol canım benim bende ikisi düşük 3 bu inşallah bu sefer tutunacak annesineYok bi bebeğimi yeni kaybettim 3 ayına girmişti şimdi 2 sini bekliyorum gelsin ve gitmesin inşallah o büyüsün ben yaşlanayım sanırım sen hamilesin aşlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yok güzelim döllenmede oluyor olabilir belki ? Güzel düşünyumurtlama dönemim 13. günümde çift çizgiyi görmüştüm bugün 21. günüm tam yerleşme olacağı vakitler aniden başladı kıbıldayamadım böyle şiddetlisini de ilk kez yaşadım. yarında devam ederse gidicem doktora dış gebelikten çok korkuyorum inşallah degildir ve allah kimseye de yaşatmasın.
Ayni kendimi gordum su yazilarda. Mide bulantisi bas agrisi istifra hatta bas donmesi midemde kramplar her ay adet olmadan basliyan belirtiler. Biz hamile oluncada anlamayiz sanirimValla canim benim hem kasiklar agriyor,hem belim,göğüslerde şişmeye başladı.
Bir kaç güne mide bulantısı,kusma falanda başlar yani bunlar benim aylık regl rutinim
Milletin gebelikte belirti diye yaşadığını her ay yaşıyorum,galiba hamile olsamda anlamam mümkün değil![]()
birtek yerleşme kanamasi olunca anliycam galiba.
benimkide ya 25 ya 26 kasım
Olur canimArkadaşlar... erken hamilelik belirtileri olabilirmi. Bel kasık göğüs ağrısı gibi?
Bende adet oncesi yasanan durumlarOlur canim
Amin canımmmAh bu vefalı sabırlı eşlerimiz .. Başımızdan eksik olmasınlar![]()

Ya bilmiyorum. Bu geçtiğim adet dönemş çok karma karışık oldu. Uzun bi süre lekelenme şeklinde kanamam oldu yaklaşık 20-25 gün kadar... daha yeni yeni kesildi oda progestan kullandım onun sayesinde. Fakat 2-3 gündür belim kasığım ve göğüslerimde ağrı oluyo .. Anlayamadım neyapsam. Gün hesaplıyim dicem nerden başlicam hesaplamaya? Ne yapcağımı şaşırdım vallahiOlur canim
Kesin olmamakla birlikte olabilir de olmayabilir deArkadaşlar... erken hamilelik belirtileri olabilirmi. Bel kasık göğüs ağrısı gibi?

Valla maşallah. Hamileligin rahat gecer insallah.Hormonlarım tavan yapıyorsa demekki :)
inşallah tüm sürprizler böyle güzel olur ❤