• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen çok tatlı bir anne olacaksin ❤ burda hepimize enerjinle moral oldun...
Herşey çok güzle olacak kalbin gibi
Allah razı olsun ❤️ Zaman zaman yıkılıyoruz ama ayağa kalkmayı da bilmek lazım .. Diplere düşüp debelenip çıkmamak kolay olanı :KK20: Birçoğumuzun enerjisi tuttu birbirimizle .. Yılan bile sıcağa akar derler . Gönülde sıcaklığa doğru akıyor işte . Rabbim gönlümüzde olanları hayırla ömrümüze nasiplendirsin :KK37:

Allah razı olsun ❤️ Zaman zaman yıkılıyoruz ama ayağa kalkmayı da bilmek lazım .. Diplere düşüp debelenip çıkmamak kolay olanı :KK20: Birçoğumuzun enerjisi tuttu birbirimizle .. Yılan bile sıcağa akar derler . Gönülde sıcaklığa doğru akıyor işte . Rabbim gönlümüzde olanları hayırla ömrümüze nasiplendirsin :KK37:
Kuzum senin sonuç ne çıkmıştı

ya kızlar bugün aniden makat ve yumurtalıklarıma vuran agrılar oldu ama çok şiddetli bel ve karın agrısı da yaptı çok kötüydüm yarım saat sürdü şimdi ara ara yine oluyor ve çok acı veriyor internette dış gebelik diye okudum. bata bir hafta kaldı dış gebelik yaşayan arkadaşlar sizinde böyle oldu mu ?
Hiç yaşamadım ama yaşayan yakınımdan biliyorum dış gebelik çok büyük oranla tek bir kasık tarafına ağrı yaparmış . Regline de 1 hafta var . Ben tam olabileceğini düşünemedim . Dış gebelik dediğimiz olay bebeğin rahimde değil tüpte döllenmesi . Başka bir sebep olduğunu düşünüyorum . Acaba yumurtlama ağrısı mı ? Takip yapmışmıydın ? Yanlış yönlendirmek istemem ama bana çok doğru pencere gelmedi dış gebelik . Farklı bir sebebi vardır mutlaka . Şiddetlenirse mutlaka acile gitmelisin . Eğer rutin olarak yaşamıyosan yumurtlama zamanında yada regline yakın dönemlerde bi hekim görsün aksatma ..

Kuzum senin sonuç ne çıkmıştı
Şu an karnımda mucize bir mercimeğe sahibim :KK200: Merhametsiz doktor bey her ne kadar sağlıklı olduğunu düşünmese de sapasağlam diye umut ediyorum :anneadayı::KK200: Anne içgüdüsü :deli: Tam olarak öyle düşünmeyip her ihtimale kendimi hazırlanaya çalışıyor olsam da Rabbim içimi ferahlatıyor çok şükür :KK200: Haftaya pazartesiye kadar beklemedeyim ..

Hiç yaşamadım ama yaşayan yakınımdan biliyorum dış gebelik çok büyük oranla tek bir kasık tarafına ağrı yaparmış . Regline de 1 hafta var . Ben tam olabileceğini düşünemedim . Dış gebelik dediğimiz olay bebeğin rahimde değil tüpte döllenmesi . Başka bir sebep olduğunu düşünüyorum . Acaba yumurtlama ağrısı mı ? Takip yapmışmıydın ? Yanlış yönlendirmek istemem ama bana çok doğru pencere gelmedi dış gebelik . Farklı bir sebebi vardır mutlaka . Şiddetlenirse mutlaka acile gitmelisin . Eğer rutin olarak yaşamıyosan yumurtlama zamanında yada regline yakın dönemlerde bi hekim görsün aksatma ..
yumurtlama dönemim 13. günümde çift çizgiyi görmüştüm bugün 21. günüm tam yerleşme olacağı vakitler aniden başladı kıbıldayamadım böyle şiddetlisini de ilk kez yaşadım. yarında devam ederse gidicem doktora dış gebelikten çok korkuyorum inşallah degildir ve allah kimseye de yaşatmasın.

Oh inşallah hadi hayırlı haber bakalım ümidini yitirmek yok oluyor arada yanlışlıklar umarım alırız kucagimiza

yumurtlama dönemim 13. günümde çift çizgiyi görmüştüm bugün 21. günüm tam yerleşme olacağı vakitler aniden başladı kıbıldayamadım böyle şiddetlisini de ilk kez yaşadım. yarında devam ederse gidicem doktora dış gebelikten çok korkuyorum inşallah degildir ve allah kimseye de yaşatmasın.
Test yapıp hamis cikti mi ben konuyu anlamadım ama dış gebelik nasıl dedi doktor

Yok bi bebeğimi yeni kaybettim 3 ayına girmişti şimdi 2 sini bekliyorum gelsin ve gitmesin inşallah o büyüsün ben yaşlanayım sanırım sen hamilesin aşlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım benim bende ikisi düşük 3 bu inşallah bu sefer tutunacak annesine:dua:

Yok güzelim döllenmede oluyor olabilir belki ? Güzel düşün ❤️ Dış gebelik dediğim gibi çoğu zaman tek kasığa vurur çünkü tek taraftaki tüpte döllenir istinai bir durum olmadığı sürece . Korkuyu kötüyü çağırma . Hiç olmadı git bir acile için ferahlar en azından . Kımıldatamayacak kadar şiddetli ağrı tehlikeli olabilir çünkü . Vücudumuz herşey için mutlaka bize bir şekilde sinyal veriyor . Kendini korkutmadan devam ederse görünürsün hekime .

Valla canim benim hem kasiklar agriyor,hem belim,göğüslerde şişmeye başladı.
Bir kaç güne mide bulantısı,kusma falanda başlar yani bunlar benim aylık regl rutinim :KK43:
Milletin gebelikte belirti diye yaşadığını her ay yaşıyorum,galiba hamile olsamda anlamam mümkün değil :KK43: :KK43:
birtek yerleşme kanamasi olunca anliycam galiba.
benimkide ya 25 ya 26 kasım
Ayni kendimi gordum su yazilarda. Mide bulantisi bas agrisi istifra hatta bas donmesi midemde kramplar her ay adet olmadan basliyan belirtiler. Biz hamile oluncada anlamayiz sanirim :-)

Ya bilmiyorum. Bu geçtiğim adet dönemş çok karma karışık oldu. Uzun bi süre lekelenme şeklinde kanamam oldu yaklaşık 20-25 gün kadar... daha yeni yeni kesildi oda progestan kullandım onun sayesinde. Fakat 2-3 gündür belim kasığım ve göğüslerimde ağrı oluyo .. Anlayamadım neyapsam. Gün hesaplıyim dicem nerden başlicam hesaplamaya? Ne yapcağımı şaşırdım vallahi

Back
X