• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar
21 eylülde 8 haftalık bebeğimi kaybettim
şimdi yeniden korunmayı bıraktık 4 gündür ovu testi yapıyorum
düşük yaptıgım gebeliğimde de ovu ile hamile kalmıştım
rahim ve yumurtalıklar temiz dedi dr
yine de içimde bir korku var
acelemi ediyorum bilmiyorum ama bebeğimin acısını yeniden gelen meleğim bitirecek sanki

Merhaba hanımlar
acelemi ediyorum bilmiyorum ama bebeğimin acısını yeniden gelen meleğim bitirecek sanki
Başınız sağolsun hayırlısı ile doğru zamanda yine olur inşallah

Ben msjlarinizi ekleme falan yapmayi da bilmiyom ya hepinize teşekkür ederim yazan yazmayan yazamayan Allah razi olsun
Mesajlarimizin bittigi yerde sağda 'cevapla' ya basarsan istedigini ekleyerek cevaplamis olursun. Yapmasanda olur ama. Canın sıkılmasin yaz rahatla her zaman.

Ben msjlarinizi ekleme falan yapmayi da bilmiyom ya hepinize teşekkür ederim yazan yazmayan yazamayan Allah razi olsun
Canim benim yazdigim yerde mesajimda alinti yap yaziyor ordan alabilirsin mesajlari sonrada cevaplaya tikla. Allah sendende razi olsun yaz yaz bizde yazariz zaten beklemek sikıcı zaman gecmiyor

Yarin 2.kez klomen tedavisinin sonucunu ogrenmeye gidecem yine gelismemis olma ihtimali varmi acaba basina gelen olduysa bana bi yardimci olun carsambadan beridir dusunmektem yedim kafayi.

Merhaba hanımlar
Allah yardimcin olsun bidaha yasatmasin canim. Hayirlisiyla bi daha olur insallah

Yarin 2.kez klomen tedavisinin sonucunu ogrenmeye gidecem yine gelismemis olma ihtimali varmi acaba basina gelen olduysa bana bi yardimci olun carsambadan beridir dusunmektem yedim kafayi.
Sen zaten dusunmekten yumurtalari buyutemedin ortmenim az rahat versen o zavalliciklara :-)

Bide bisey sorucam ilac biter bitmezmi doktorun bakiyor canim yumurtalara

Canim benim yazdigim yerde mesajimda alinti yap yaziyor ordan alabilirsin mesajlari sonrada cevaplaya tikla. Allah sendende razi olsun yaz yaz bizde yazariz zaten beklemek sikıcı zaman gecmiyor
Tamam oldu galiba yazacam her zaman inşallah haftaya pazartesi sizi mutlu haberle rahatsız ederim

Adetliyken yumurtlama olduğunu buradan öğrendim ilk daha neler görücez bakalım:işsiz:Peki nasıl anlıyorsunuz yumurtlama olduğunu?
cnm arkadaş adetin bittikten sonra ovulasyon testleriyle 11. gününde çift çizgiyi yakalamış yani 12.günde büyük ihtimal çatlıyor anlamına geliyor

Back
X