- 11 Ekim 2016
- 133
- 134
- 23
Gördümmmmm@Arel13 seni listeye ekler merak etme canim. Senin de burda guzel haberlerini aliriz insallah
Sağol canım :) inşallah hepimiz en yakin zamanda güzel haberleri alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördümmmmm@Arel13 seni listeye ekler merak etme canim. Senin de burda guzel haberlerini aliriz insallah
tesekkur ederim canım![]()
Kızlar benide görün lütfen[/QUOTEgördüm canım :)
25 ekim canım kaçgündür ne işler yapmadımki haberim yoktu şimdi dikkat edicem artıkSon adet tarihn neydi canim ? Dikkt et kendine ağır iş yapma
Canim ümit etmeden olmaz tabi ama streste yapma. Ondan bile adetin gecikir. Hayirlisi herseyin.yok canım hiç geç kalmazdı normalde. dün kasıklarıma bi ağrı girdi sonra geçti ama. bu sabah da dedim test alayım o da net bi biçimde negatif çıktı.ümit etmek istiyorum ya![]()
Şok oldum resmen basta klomen sana cok fayda etmicek galiba bidahakine igneye basliyalim dedi hadi ya yokmu yumurta dedim var var da bakalim olacakmi dedi buyumusler şükür dedi sonrada ilac verdi gunleri verdi 24unden sonra 14 gun ekle ona gore adetini takip et 14.gune gelmezse test yap ins gebesindir dediOhhhh bak büyümuşler aferin onlara. 18 mm üstü yeterliymis canim doktorum soylemisti. Gunde ortalama 1,5 mm büyürmüş. Seninkilerde ilişki gunune kadar yeterli buyukluge gelecekler demekki.
Ohhh hadi bakalim![]()

Ben şimdi nezaman gideyim cuma gitsem görünmez diymi keseCanm son adet tarihinden hesaplayabilirsin kac haftalik oldugunu
Boşuna üzdün kendini.Şok oldum resmen basta klomen sana cok fayda etmicek galiba bidahakine igneye basliyalim dedi hadi ya yokmu yumurta dedim var var da bakalim olacakmi dedi buyumusler şükür dedi sonrada ilac verdi gunleri verdi 24unden sonra 14 gun ekle ona gore adetini takip et 14.gune gelmezse test yap ins gebesindir dedi![]()
Benm 20 ekim canim 5 gün var aramizda. Benm bugün ultrasonumda kese görünmedi. Haftaya cagirdi dr. Beta hcg artışı iyi ama keseyi de görmek önemli elbette25 ekim canım kaçgündür ne işler yapmadımki haberim yoktu şimdi dikkat edicem artık
rica ederim canım benım bat da 8 aralık hayırlısı basladınmı çalışmalara bu aksam eve gıdınce ıncır suyu ıcıcem bende bıde eşime turk kahvesı ıcırcem :) sende ne var neyok
Günleri kacirma imkanimiz yok allajtan bi mani gelmedikce insallah ben hatta simdiden baslasammi bilemedim su yumurtalar icin cok ugrastim birinin bebisim olmasi lazim yaaaBoşuna üzdün kendini.
Günleri kacirmayin. Dersinize iyi calişin öğretmen hanımOlacak insallah.
Bişey kalmamışş hadi bakalım bekliyoruzCanım benim çarşamba günü

Sağolasin cnm inşallah bu ay herşey yoluna girer güzel haberler alırım ve tabi ki hepimiz alırızCanim insallah kistin gecmistir.
Akintı da herkeste farklilik gosterir. Gün aşırı devam edersen yumurtlamanı kaçırmazsın. Bazı kadinlar 2 kere yumurtluyormuş. Bata kadar devam etmekte fayda var.
evet canım belli olmuyor ya hayırlısı neyse o olsun umarım vardır benim tuvalet ihtiyacım cok arttı illallah ettim artık kendimi umutlanmıyorum varsa vardır yoksa yoksa da yoktur nasip vardır zamanı stresten uzak duralım :)
Canım bende vardı bu takvim kullamıyorum artık yumurtlama döneminde kasıklarımda aşırı derece batma oluyordu yürüyemidum resmen seninde öyle oluyomucanım bizde adet bitime de beri düzenli yapıyoruz ama en önemlisi yarından sonra başlıyor takvime gore bak resmini atiyım
:) sevindim
canım bizde adet bitime de beri düzenli yapıyoruz ama en önemlisi yarından sonra başlıyor takvime gore bak resmini atiyım
:) sevindim
Canım ben öyle biryerdeyimki beta hcg yok bende şaşırıp kaldım burda şimdi gidip yaptırmam için 2 3 saatlik arabayla gitmem gerek o yola gitmeyecek korkuyorum tehlikeli olur diyeBenm 20 ekim canim 5 gün var aramizda. Benm bugün ultrasonumda kese görünmedi. Haftaya cagirdi dr. Beta hcg artışı iyi ama keseyi de görmek önemli elbette
Evet canım stresten uzak duralım benim son iki gün kaldı bekliyorum bakalım inşallah hrpimizde vardır hemde üçüz dördüz olsun inşallahİnşalllah vardır bebiş canım
Kesinlikle stresten uzak durmak lazım
Hadi hayırlısı güzel haberlerimizi verelim :)

Canım bende vardı bu takvim kullamıyorum artık yumurtlama döneminde kasıklarımda aşırı derece batma oluyordu yürüyemidum resmen seninde öyle oluyomu
insAllah bakalım ya :)aynen benımde 24 ü bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Bişey kalmamışş hadi bakalım bekliyoruz![]()