• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yooo benim iki uc arkadasim oglak gayet iyi anlasiyoruz hatta biri en samimi dostum arkadastanda ote yani ahiretligim diye severim. Cok agir basli olur oglaklar sendemi oylesin :-)
Cok mantikli gercekciyumdir olmucak hayallerin pesinden kosmam mukemmelliyetciyim ama bende yalan dolan olmaz dedikoyu severim ama dedikodu yaptigim adamin yuzune de soylerim o yuzden dedikodudan saymiyorum ahahah

Cok mantikli gercekciyumdir olmucak hayallerin pesinden kosmam mukemmelliyetciyim ama bende yalan dolan olmaz dedikoyu severim ama dedikodu yaptigim adamin yuzune de soylerim o yuzden dedikodudan saymiyorum ahahah
Tamda ayni ozellikler iste ben siverim oglaklari sayin oglak ortmenim favorin olarak iyi anlasicaz senle.

Yumurtlama günlerini hiç anlamayan var mı kızlar? Yani vücudu belli etmeyen.Acaba benimkiler küçük mü büyümüyor mu diye düşünüyorum artık hiç öyle bariz kasık batması ateş falan olmuyor ya
Ben asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..

Ben asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..
Bende anlamiyodum klomeni verene kadar hatta ilk istedigimizin 2.ayi ovu testide kullandim ama olmadi hic cift cizgi gormedim onda bile :-) megerse yumurta olusumu duzensizmis ya :-)

Ben asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı ,da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..
Ben anliyorum bazen agri oluyor

1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicem:KK73:
İlaç kullanıp vücudunun dengesini bozacağına sende dene derim
Canim benim yalniz kimi bunyede farkli etki yapiyor diyolar. Mesela sogan kuru ben denedim 2.aydi sanirim denemelerimizin hic bi faydasini gormedim hic degisiklik yoktu

Adetimin 5.günü bugün 2 gün ağrıdan ilaç içtim bende belirtilerimi dibine kadar yaşarım bitince bi heves yumurtlama belirtilerini bekliyorumm hadi diyorum olsun bişiler tık etmiyor namısssızzz:KK62:

Kizlar yumurtlama gununden kac gun sonra bebek rahme yerlesiyi merak ettimmm :))
Döllenme sonrası 1 haftada rahime ulaşıyor ve birkaç günde yuvalanıyor. Yuvalanmayla birlikte plasenta oluşuyor ve kanda HCG yükseliyor, birkaç gün içinde de HCG idrara geçiyor. Bu yüzden idrar testi kan testinden daha geç sonuç veriyor.

Canim benim yalniz kimi bunyede farkli etki yapiyor diyolar. Mesela sogan kuru ben denedim 2.aydi sanirim denemelerimizin hic bi faydasini gormedim hic degisiklik yoktu
Soğanı 10 gün denedim ben saraçoğlu onu rahimi temizlemek için öneriyor kist miyom enfeksiyon vs. İçin bebik içinse incir havuç.
Fayda görmedim diyorsun ama demek ki senin yımırtalar rahim temizdi işte ne güzel:super:

1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicem:KK73:
İlaç kullanıp vücudunun dengesini bozacağına sende dene derim
Saraçoğlu sağolsun galiba benim de vesilem oldu . Eşime keçiboynuzu pekmezi , yumurtlama dönemimde de 5 gün sabah akşam incir kürü kullandım . :KK200:

Back
X