• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah baya yoğun kanama ve çok afedersiniz pıhtılarla karşılaştım enfeksiyon vs birşeye bağlı böyle oldu sanırım bitince bi gideyim doktora bakalım ne diyecek.
Rahim kendini temizliyor demekki . Benim doktorum parçalı kanamama öyle demişti . İnşallah önrmli birşey yoktur

Keseyi iki hafta once gördü olusmak üzere dedi ve bugün niye bole dedi anlamıyorum :KK42:

Alnını ve şakakları biberiye yağı ile ovalarsan biraz rahatlatır. Okaliptüs yağı da iyi gelebilir sinüzit varsa. Bir kap içinde bir bardak sıcak suya beş altı damla damlat, kaynarken buharını içine çek. Dikkat et buhar yakabilir, çok yaklaşma. Geçmiş olsun canım
Sağol canım yeni görebildim mesajını dün bi arkadaş soğuk iyi gelir dedi yaptım geçirmedi uyuyakalmışım o ağrıyla şu anda Allahtan yok ağrım :halay:

canım peki kilo durumun nasıl göbegın falan var mıydı yoksa yoktu ondan mı rahat oldu acaba benım göbüşüm var da
Ben doguma giderken zayiftim cnn 7 kilo almistim zaten hamileyken etkisi olabilir bilmiyorum ama cidden cok cok rahattim. Simdi biraz kilom var zormu olur acep

Ben hamile hissetmiyorum ki gı aksine adet agrilarim basladi diye dusundum cunku normaldede 10 gun oncesinden kendini belli eder benim adet agrilarim valla bilmiyorum ya insallah degildir yoksa bu ay rahim filmi cekilecek. Gerek kalmaz insallah
Litfeeen cnmm sen benim totemimsin sen gidersen tum domino taslari yikilirrr :KK1:

Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum:KK42:
Canımmmm .. Hayırlısını iste . Duamdasın .. Doktorun herhangibir işlem yapmayı teklif ederse mutlaka başka bir doktora daha görün . Gördükleri ve fikirleri değişebiliyor . Rabbim gönlüne şifa versin ..

Canim benim ablamda senelerce tedavi gordu ankarada oturuyor. Tek careyi fatih uni. Hastanesinde buldu tavsiye ederim suan ismi degismis sanirim ama ucreti biraz fazlaydi diyo ablam benim zmaanimda halada cok iyi doktorlar var diyo 3 cocuk oldu onun dusun adet hic olmuyordu
Yeni ismi ne olmuş biliyormusun ? Bende arayıştayım bugün genetik doktorunda randevum var bakalım soracağım yüksek riskli gebelik uzmanına perinatoloji doktoruna mı gitmeliyim diye gebelik olunca, yada normal riskli gebelik bölümüne bakan kadın doktoru yeterli olacak mı diye. Şu kan pıhtılaşması beni korkutuyor sıkı takip gerekli olabilirmiş gebelikte bende arayıştayım yeni öğrendim durumumu

Yeni ismi ne olmuş biliyormusun ? Bende arayıştayım bugün genetik doktorunda randevum var bakalım soracağım yüksek riskli gebelik uzmanına perinatoloji doktoruna mı gitmeliyim diye gebelik olunca, yada normal riskli gebelik bölümüne bakan kadın doktoru yeterli olacak mı diye. Şu kan pıhtılaşması beni korkutuyor sıkı takip gerekli olabilirmiş gebelikte bende arayıştayım yeni öğrendim durumumu
Tamam canim sorarim istersen turgut ozalmi oldu dedi ya o gun burda bi arkadas daha sordu ben ogrenince sana ozeldende yazabilirim. Ama cidden orasi cok iyi hastane ve doktor olarak bende ablama geldigimde gitmistim hatta annemi goturmustuk cok memnun kaldik. Ablam cocuk icin bi ev parasi doktu en son burda care buldular canim

Benimde bugün yumurtlama günüm ama eşim hasta ateşi çok ovulasyon testi kop koyu şansa bak

Ole yapacam galiba benim 29 uylul

Öyleyse kalp atışı beklemiştir.
Sadece kese mi var ici dolu mu?
Doktorun bunları güzelce sana anlatmadiysa cidden baska birine daha gorun.Kan suan yuksek cikacaktir zaten 2 gun sonra yine vermeni isteyip takip ister sadece.
Kalp atisi duyulmayabilir suan istisna olabilir ama kesenin durumu gelisimi onemli tabii 2 hafta oncesine gore.

Benimde bugün yumurtlama günüm ama eşim hasta ateşi çok ovulasyon testi kop koyu şansa bak
Oncesinde hic iliski olmadi mi?
Tamamen bos gecmis sayilmaz eger oyleyse.
Vardir bi hayır :)

Evet canmn oleymiss annem doktora gstermis dedigin gbi kan degerim dusukmus biliyosn bu isi :))

Sendeki o 12 bende 6ydı,düşün:KK48:
Vücut o kadar alışık ki sikayetim bile yoktu.
Kronik malesef.
Ama kan yukselince anliyorsun guzelligini :)
Daha da dusmeden kendine iyi bak :)

Back
X