- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Valla anlamadim canim yanlis bilgi vermiyim sana direk doktoruna goster bence hem kesin bilgi daha iyi hic kafani karistirmaIltihapp cnmm enfeksiyonn varmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla anlamadim canim yanlis bilgi vermiyim sana direk doktoruna goster bence hem kesin bilgi daha iyi hic kafani karistirmaIltihapp cnmm enfeksiyonn varmi acaba
Canım o lökosit yazan enfeksiyon o degerin en fazla 3 olması gerekiyo hastaneye görede degişebiliyor tabi benim o degerim 745 olmştu doktor şoka girdi bir ton ilaç içtim birşey yiyip.içmiyodm sırf tuvalete gitmiyim dye lavaboda aglıyodum hep senin o iyimiş canım ben kötü bişey görmedim tahlillerinde o kırmızı olanlarda normal olmayan degerlr ama çok nir fark yok bak yanda hemen referans aralıkları var çok düşükte degil yaniIltihapp cnmm enfeksiyonn varmi acaba
Benim bebisimim suyu azaldigi icin acil sezeryana alindim yoksa kesinlikle normal istiordum ama normalde de baya sikinti varmis anlatan arkadaslarim var ben kendimle kiyasladigimda cidden benim dogumum daha rahatmis dedigim olduSezeryan aşırı zor zorda kalınmadıgı sürece lütfen kimse sezeryan yaptırmasın 9 ay olcak nerdeyse dogum yapalı hala karnım uyuşuk dokunamıyorum içim gidiyor rabnim herkeze normal saglıklı dogumlar nasip etsin bizede inşallah dedigin gibi kaçışı yok galiba gülü seven dikenine katlanır
Ben heyecandan sormaadm cnm yoksa ozellikle soruyo sormak istedigin birsey varmi die ama bakalim ins gebe kalirim gebe kalirsam bu bayana gitmicem zaten baska bi hastanede gozume kestirdigim bi doktor var ahahahCanimcim o zaman doktoruna riayet edeceksin bide kendine bi dahaki gidisine sor bakalim niye vermemis. Duzgun cevap alamazsan degistir doktorunu derim ben. Hangi sehirdeydin bebem sen
Eczaci arkadasim var aslinda sorayim bi ona ne diyecekbilmiyorum ki kuzum bir eczaneye falan sordaydın
kubra5505 Ay insallah hayirlisi olur ben emin olamadim hangisine baslasam diye. Bundan sonrada incir kuru yapayim bari. Turk kahvesini duymamistim. Esimde hic sevmez. Onun tahlilleri normal cikti. Ben keci boynuzu pekmezi icmesini istedim yine ama 3 4 gun anca yapti. Az once bidem bulandi aman yarabbi dedim hemen ama ovulasyonum negatifti son iki ay. Catlama olmadi.
eminim öyledir acı eşigide herkeze göre farklı oluyor tabi ben şubatta dogum yapmştım doktoruma normal dogum istedgmi söyledim yaptırırım dedi bakalım herşeyin hayırlı bir yanımda hem alttan hem üstten dikiş diye düşününce içim bir tuhaf oluyo bi hamile kalıyımda zamnla dogum şeklinede karar verirm heralde ama sezeryanda sonra toparlnmsı zor oluyo 3 ay bir yerlere tutunarak gezdim benim çok zorduuBenim bebisimim suyu azaldigi icin acil sezeryana alindim yoksa kesinlikle normal istiordum ama normalde de baya sikinti varmis anlatan arkadaslarim var ben kendimle kiyasladigimda cidden benim dogumum daha rahatmis dedigim oldu
Bak bak bide gozune kestirmis ne ara gordunBen heyecandan sormaadm cnm yoksa ozellikle soruyo sormak istedigin birsey varmi die ama bakalim ins gebe kalirim gebe kalirsam bu bayana gitmicem zaten baska bi hastanede gozume kestirdigim bi doktor var ahahah
Bende oğlumda normal Doğum yaptım ama 8 aylık doğdu 2 kiloydu ona bile bir sürü makatıma kadar dikişim vardı ama tabi doğduğu an bütün acı gidiyor normal Doğum çok güzel bir his gerçekten nasip olursa yine normal istiyorum ama bir sene önceki dktrum demişti 2 kilodan fazla normal doğuramazsın sezaryen den çok korkuyorum bendeeminim öyledir acı eşigide herkeze göre farklı oluyor tabi ben şubatta dogum yapmştım doktoruma normal dogum istedgmi söyledim yaptırırım dedi bakalım herşeyin hayırlı bir yanımda hem alttan hem üstten dikiş diye düşününce içim bir tuhaf oluyo bi hamile kalıyımda zamnla dogum şeklinede karar verirm heralde ama sezeryanda sonra toparlnmsı zor oluyo 3 ay bir yerlere tutunarak gezdim benim çok zorduu![]()
aynen canım bir sorEczaci arkadasim var aslinda sorayim bi ona ne diyecek
Alnını ve şakakları biberiye yağı ile ovalarsan biraz rahatlatır. Okaliptüs yağı da iyi gelebilir sinüzit varsa. Bir kap içinde bir bardak sıcak suya beş altı damla damlat, kaynarken buharını içine çek. Dikkat et buhar yakabilir, çok yaklaşma. Geçmiş olsun canımKızlar ilaç demişken akşamdan beri felaket baş ağrım var nasıl geçiricem ben bu ağrıyı ilaçsız bileniniz varmı ?![]()
DOKTORLAR PEK UMURSAMIYO GIBI BEKLEYIN DIYOLAR OYSA GECEN BI AY BILE BENIM ICIN ÖNEMLI BENDE AMASYADA OTURUYORUM SAMSUNLUYUM CANIMkubra5505 tamam canim.oyle yapayim. Nasip artik. Yoksa hsg cektirmem gerekli. Dr ondan sonra kendimize bir yol cizeriz dedi. Manisa da dr a gidiyorum. Izmirde oturuyorum. Sen hangi ildesin.
Yerleşmeden birkaç gün sonra idrarda çıkabilir gebelik varsa. İnşallah vardır :) zamanlama yerleşme olasılığını artırıyorPembe ve kahverengi olmadı ve kanama varken test yapılabilir mi evde bilginiz var mı
Allahimm herkese benimki gibi sezeryan versin insallah benimki o kadar rahattiki brn 2.gun ayaktaydim annemleri eve yolladim cocuguma bilr baktim.eminim öyledir acı eşigide herkeze göre farklı oluyor tabi ben şubatta dogum yapmştım doktoruma normal dogum istedgmi söyledim yaptırırım dedi bakalım herşeyin hayırlı bir yanımda hem alttan hem üstten dikiş diye düşününce içim bir tuhaf oluyo bi hamile kalıyımda zamnla dogum şeklinede karar verirm heralde ama sezeryanda sonra toparlnmsı zor oluyo 3 ay bir yerlere tutunarak gezdim benim çok zorduu![]()
Evet evet hic takma o agrilari insan psikolojik olarak gebe hissediyor kendini ben 2.klomeni kullanirken nasisa bisi olmucak die kullandim ya ilkinde olan agri sizi hicbirsey olmadi vallaa sakin dusunmek gerekBak bak bide gozune kestirmis ne ara gordunahahha. Saka bi yana insallah olurda gerek kalmaz benimde kasiklarimda tuhaf faaliyetler var sanki adet oncesi durumlar gibi. Bide cok fazla gaz yapiyor bu igne. Hayirlisi olsun hakkimizda kafaya takip kendimi dinlemek istemiyorum
Allahimm herkese benimki gibi sezeryan versin insallah benimki o kadar rahattiki brn 2.gun ayaktaydim annemleri eve yolladim cocuguma bilr baktim.