• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum:KK42:
canım acele etme zaten beklıceksın alttan bakmadı mı yada bakmasın 15 gun bekle

Ben doguma giderken zayiftim cnn 7 kilo almistim zaten hamileyken etkisi olabilir bilmiyorum ama cidden cok cok rahattim. Simdi biraz kilom var zormu olur acep

bende ne yapcagımı bılmıyorum ilk normal oldu çok zor degıldı rahattım 8 dıkıs vardı ama sonradn sıkıntı oluyo ilşki esnasında kötu yanı :(

Benimde bugün yumurtlama günüm ama eşim hasta ateşi çok ovulasyon testi kop koyu şansa bak
Cnm uzulme her ay tutcak diye bse yok bende tam yakaladgmda saat 2 gbi baktim sabah degerlendirmistm gam yakaladgm gn bilmeden aksamda degerlendirdm ama tutmadi snrasndada tutmadi yani hersey rabbime kalms aslindaaa yakaladmda ne olduu oyuzdn artik takip de etmicm baska bsede yapmicm akisina brakcm

Kızlar ya size birşey soracağım bu çatlatma iğnesinden sonra vajinam da kaşıntı var sürekli idrarım geliyor çiş yapacak hissi oluyor böyle biraz kaşıyınca pembe kan gelmeye başladı sebebi ne sizce :110:

Kizlar gunaydin
Ovu testinde çift yakaladıktan sonra süremiz 3 gün değil miydi? Dün öğleden sonra yakaladım bu sabah silinmeye başlamış meret. :110:

Dün gece eşimin isi çıktı malesef degerlendiremedik sabah da silinmeye başladığını görür görmez değerlendirdik ama sanırım şansı kaçırdık bu ay değil mi? Ne kısa sürüyormuş benimki böyle yaa

kızlar merhaba,oksuruyorum ve burnum akıyor,antibiyotik filan verdı doktor gebelik suphen yoksa dedi ,adetim bitti dün ama kahverengi bişeyler gelmiş,geçen aydaki adet 6 gün önceden geldi,adet olupta hamıle olan varmıdır ?

kızlar merhaba,oksuruyorum ve burnum akıyor,antibiyotik filan verdı doktor gebelik suphen yoksa dedi ,adetim bitti dün ama kahverengi bişeyler gelmiş,geçen aydaki adet 6 gün önceden geldi,adet olupta hamıle olan varmıdır ?
Benim arkadaşımın annesi 9 ay boyunca adet görmüş hamileyken hatta ilk 4 ay bu yüzden hamile olduğunu bile anlamamis. Her şey olabiliyor test yapmış miydin canım hiç?

Ufff ben Ankara ve doktor seçiminde zorlanıyorum şu sıralar bide kan pıhtılaşması çıkınca daha da zorlaştı bu iş benim için
Ahmet cingi etimed hastanesi canım çok iyi bir doktor benim bebegimn rahatsızlıgı çok nadir görülen bir vaka çogu doktor bilmiyor bile ahmet bey teşhis koymştu gideblrsin canım çok ilgili

Evet canım halimi görenler aglıycaktı nerdeyse o kadar kötüydüm ki

Kızlar hastanedeyim ve doktor karnimda göremedi 7 haftalık olacak ama altan bakti umduğum gibi gelişmemiş dedi belki kimyasal olabilir dedi korkuyorum. Kan tekrar ultrasyona gircem bunu kaybetmek istemiyorum dualarinizi bekliyorum:KK42:

korkma hayırlısı ile iyi çıkar inşAllah bazen geç döllenme oluyor hem doktorlar hesaplarken adet tarihinin başlangıçindan hesapliyor ama bizim adet tarihinde hamile olma ihtimalimiz yokki .. Korkma canım

Allah korusun canım kötü düşünme sağlıklı olacak inşallah Rabbim yardımcın olsun

Back
X