Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de sağ kasığımda çok kötü ağrı var sanırım bana dr yolu göründü yine :(

Hayırlısıyl canım ❤️ Akıntım çok var, yine enfeksiyon mu diye düşünmüyorum değil :)
Inşallah değildir. Akıntı artınca da bazısı bebek yerleşiyor diyor. Yani bebek yerleşirken de sanırım akıntı artıyor

Yok cnm doğum kontrol hapı değil hamile kalmak isteyenlere veriliyor bebek tutunsun diye hamilelerde de düşük riski için veriliyor
Madem öyle niye bana şimdiye kadar çocuk istiyorum dememe rağmen hep doğum kontrol hapı verildi :( yeminle ağlayacam artık

Inşallah değildir. Akıntı artınca da bazısı bebek yerleşiyor diyor. Yani bebek yerleşirken de sanırım akıntı artıyor
Enfeksiyon olmasın da, herşeyin hayırlısı olsun kardeşim.
Çevremdeki herkes gebe. Gına geldi artık foto paylaşıp duruyorlar.

Enfeksiyon olmasın da, herşeyin hayırlısı olsun kardeşim.
Çevremdeki herkes gebe. Gına geldi artık foto paylaşıp duruyorlar.
Aynen ya. Benden sonra evlenenler bile 5 aylık hamile. Ağlamak istiyorum yine :( herkes doğurup duruyor

Troid mı var bende :(
20180130_124317.webp

Tiroit yok canım, benim de 3.75 çıktı. bir önceki ay da 1.25 çıkmıştı. Lahana turp Karnabahar felan tükettim bayağı o yüzden yükseldi. Kesinlikle kullanma onları. Dr ilaç yazdı onu kullanıyorum şu an. Strese bağlı olarak da yükseliyor.

Benim akıntim kesildi bide şöle bısı var adet olcagım zamana yakın cok akıntim olurdu ama suan hiç yok kupkuruyum
Kişiden kişiye değişiyor demek ki canım. Bende de regl öncesi sarı akıntı olurdu o yok. Off ne hallere düştük. Bekarken ne rahatmışsiz

Back
X