- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
İnşallahhhhBende cok istiyorum ya dün test yaptim ama negatif daha var bat a inş bebiş vardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhhhBende cok istiyorum ya dün test yaptim ama negatif daha var bat a inş bebiş vardir
Hayırlısıyl canımInşallah vardır canım benim :)
Inşallah değildir. Akıntı artınca da bazısı bebek yerleşiyor diyor. Yani bebek yerleşirken de sanırım akıntı artıyorHayırlısıyl canımAkıntım çok var, yine enfeksiyon mu diye düşünmüyorum değil :)
Protestan doğum kontrol hapı değil değil mı? Adeti düzenliyor mu
Madem öyle niye bana şimdiye kadar çocuk istiyorum dememe rağmen hep doğum kontrol hapı verildiYok cnm doğum kontrol hapı değil hamile kalmak isteyenlere veriliyor bebek tutunsun diye hamilelerde de düşük riski için veriliyor
Testi yaptn mı cnmBi de sağ kasığımda çok kötü ağrı var sanırım bana dr yolu göründü yine![]()
Adetlerim düzensiz deme dr öyle dediğin için vermiştirler hep doğum kontrol hapınıMadem öyle niye bana şimdiye kadar çocuk istiyorum dememe rağmen hep doğum kontrol hapı verildiyeminle ağlayacam artık
Enfeksiyon olmasın da, herşeyin hayırlısı olsun kardeşim.Inşallah değildir. Akıntı artınca da bazısı bebek yerleşiyor diyor. Yani bebek yerleşirken de sanırım akıntı artıyor
Yaptim canim negatifTesti yaptn mı cnm
İnşaAllah göstrmemiştr bebişinn kendini vardr ;(Yaptim canim negatif
Adet olunca gel diyorlar bu sefer deAdetlerim düzensiz deme dr öyle dediğin için vermiştirler hep doğum kontrol hapını
Aynen ya. Benden sonra evlenenler bile 5 aylık hamile. Ağlamak istiyorum yineEnfeksiyon olmasın da, herşeyin hayırlısı olsun kardeşim.
Çevremdeki herkes gebe. Gına geldi artık foto paylaşıp duruyorlar.
Benim akıntim kesildi bide şöle bısı var adet olcagım zamana yakın cok akıntim olurdu ama suan hiç yok kupkuruyumHayırlısıyl canımAkıntım çok var, yine enfeksiyon mu diye düşünmüyorum değil :)
İnşaallah canım benim çok dua edin bizlere de nasip olsunİnşaAllah göstrmemiştr bebişinn kendini vardr ;(
Tiroit yok canım, benim de 3.75 çıktı. bir önceki ay da 1.25 çıkmıştı. Lahana turp Karnabahar felan tükettim bayağı o yüzden yükseldi. Kesinlikle kullanma onları. Dr ilaç yazdı onu kullanıyorum şu an. Strese bağlı olarak da yükseliyor.Troid mı var bendeEki Görüntüle 2103228
Kişiden kişiye değişiyor demek ki canım. Bende de regl öncesi sarı akıntı olurdu o yok. Off ne hallere düştük. Bekarken ne rahatmışsizBenim akıntim kesildi bide şöle bısı var adet olcagım zamana yakın cok akıntim olurdu ama suan hiç yok kupkuruyum
Progestan bittikten 2 3 gun sona gelcekse geliyo zati lutfediyo kirmizilarBenimde belirtiler progestandanmış o bitince ağrılarda gitti göğüs hadsasiyeti var sadece bakalım son 4 gün adet olmayı bekliyorum adet olunca dr gidicem tekrar
Kesin onların kafaları rahat. Biz çok takıntı haline getirdikAynen ya. Benden sonra evlenenler bile 5 aylık hamile. Ağlamak istiyorum yineherkes doğurup duruyor