- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
Aaaa lütfen bebişim önden buyurun rica ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa lütfen bebişim önden buyurun rica ederim
Hep 1kusurdu ilk defa şimdi gördüm böyle. Kadın doğum da randevu iptal olmuş. 14 şubata vardı ona aldım ama ona da gidebilirim de gidemeyebilirim de. Şehir dışına çıkma durumumuz var çünkücanım ben daha önceden de bu konudan bahsetmiştim. ben tiroit hastasıyım hamile kalabilmek ve devamında da sağlıklı olması açısından tsh'ın 2.5 altında olması isteniyor.
kadın-doğuma görüneceğin zaman bu durumdan da bahset. hatta tiroit hastalıkları da pco ya neden olabiliyor. araştırmak lazım..
Beyaz olma durumu var tabii ki. Gebelik varsa koyulaşır zannımca.
Ay ben Ahmet Marankiden duydum o da düz yapraklı diyor canım ben de kullancam da hangisi oluyor ki. İnşaallah kullanmamıza gerek kalmaz =)
Bugün alıp başlayacam. Perşembe kan verecem yükselirse değer bırakacam. Yoksa eğer devam edecem
Sona yaklaştıkça vakit ilerlemiyor zaman duruyor sanki :/
Aaaa lütfen bebişim önden buyurun rica ederimcansın sen
bu ay sıra sende gibime geliyor... Ben daha çalışmaya başlamadım
yol çok uzun göründü gözüme bi an
![]()
Aman anlamıyorum neyin fotoğrafını paylaşıyorlar. Ben hamileyken hiç paylaştığımı hatırlamuyorum. Çok gereksiz.Enfeksiyon olmasın da, herşeyin hayırlısı olsun kardeşim.
Çevremdeki herkes gebe. Gına geldi artık foto paylaşıp duruyorlar.
ya sorma ya 20 gun beklıyosun son 4-5 gun gecmıyorBeyaz olma durumu var tabii ki. Gebelik varsa koyulaşır zannımca.
Ay ben Ahmet Marankiden duydum o da düz yapraklı diyor canım ben de kullancam da hangisi oluyor ki. İnşaallah kullanmamıza gerek kalmaz =)
Sona yaklaştıkça vakit ilerlemiyor zaman duruyor sanki :/
1 subatsa evet cıkması lazım canım arkadasım 3 gun kala yapmıstı sılık cıkmıstıBat 1 şubat bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. sonuç negatif. Bu aydan ümidim zaten yoktu ama gene de olsa iyi olurdu. Olsa çıkardı demi kızlar.
Bende öyle düşünüyorum :) neyse bakalım hayırlısı artık. Yeni bat 26 şubat o zaman :)))1 subatsa evet cıkması lazım canım arkadasım 3 gun kala yapmıstı sılık cıkmıstı
Tmm adet olunca git işte zaten o zmn başlar tedavi devleti bekleme istiyorsan çocuk özele git cnmAdet olunca gel diyorlar bu sefer de![]()
Canım bu söylediğin hamilelik belirtisi değilBenim akıntim kesildi bide şöle bısı var adet olcagım zamana yakın cok akıntim olurdu ama suan hiç yok kupkuruyum
ama adet belirtisi de değil anlamadım :sCanım bu söylediğin hamilelik belirtisi değil
Beklemedeyim bendeProgestan bittikten 2 3 gun sona gelcekse geliyo zati lutfediyo kirmizilar![]()
Tekrar Amh testi istedi canim. O da persembe gunu belli olacak. Sonuca gore tedavi baslayacak canim. 1 aya raziyim artik.Ben adetime 4 gun varken normal test yaptigimda cok silik bir cizgi cikmisti.Gebelik testi denemedin mi?
Allah razı olsuun❤ insallah :)
Tesekkur ederim canımm❤
Gripten dolayı mı kaldı?
Sonuc iyi olsunda varsin 1 aycık kalsın❤
Allah razı olsuun
Cuma belli olur sanirim bakalim.
Seninde guzel haberlerini bekliyoruum
Git cnm erkek dr a alttan muayene ettirmek istemezsen kasıklardan bakar ben öyle baktırıyorumKızlarrr sağlık ocağına gittim. Kum döküyorsun ürolojiye git dedi. Gebelik için bakmışsın ama negatif dedi. 2 cıkmış galiba dedim. Nerden biliyorsun dedi güldü. Sonra progestan istedim. Adet için mi dedi. Evet dedim. Ya gebelik varsa dedi güldü? Riske atamam dedi. Kadın doğuma gitsen daha iyi olur dedi ve benim randevum 14 şubata ertelendi. Erkek doktora da gidemem![]()
Sağlık sonuçta erteleme 14 e çok varGit cnm erkek dr a alttan muayene ettirmek istemezsen kasıklardan bakar ben öyle baktırıyorum
Ya zaten 2 cıktı. Gebelik yok der söktürücü yazar. Varsa zaten birkaç haftaya kesinleşmez mı muanede?Git cnm erkek dr a alttan muayene ettirmek istemezsen kasıklardan bakar ben öyle baktırıyorum
Canım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngümAyy çok merak ederim beni de etiketle canım yapınca kaçırmayıminşallah boşa umut vermiş olmam ama görünen öyle güzel haberlerle gel inşallah canım
![]()