Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AMİN İNŞALLAH CANIM ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN:dua: BEN HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİM GEBELİK İÇİN ZATEN 9 AYLIK EVLİYİM PCOS VAR BENDE HEP ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIYORDUM EVLENDİM 2 AY İLAÇ KULLANMADAN OLDUM 3 AY HAMİLE KALDIM
Ay ne güzel. Ben de ilaçsız adet olmuyorum resmen. 7 aylık evliyim. Soğan suyu ile adet oldum :(

İnşallah kuzum sağol. Hiç iyi doktora rastlamadım şimdiye kadar. Özelde de öyle devlette de. Tahlili bile yapmayacaktı da ultrasondan anlamayınca yaptı onuda yalnış yaptı işte. Amh daha öncede başka bir doktordan istedim ne gerek var ben istemiyorum dedi salladı. Şu arkadaşın 15 tl tahlil yapıyorlar dediği yere gideceğim
Aynen canım git insallah iyi sonuçlar alırsın dualarim seninle

Kızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu
Bende iki tarafta ağrıyor iki gündür. Örneğin şuan sağ ağrıyor. Çoğunlukla sağ ağrıyor gerçi ama ara ara sol tarafta çok ağrıyor. Akıntım da var ama hamile değilim :63:
Geçen ayda böyle olmuştu
Hastalığım yaklaşınca

Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olun neler yaptınız ? Neden hamile kalamıyorum bir çok şey denedim yoruldum 7 ay oldu düşük yapalı artık neden arıyorum :KK43:

yaptıkları çok ayıp. Vermeleri gerekirdi. Her hastanede veriyorlar. vermezlerse montunu falan ört kesinlikle taviz verme
Ankarada da gittim etek veriyorlar naylon sonra çıkarıp atıyorsun. Gittim etek vermiyor musunuz dedim yok dediler. Kazağımı sürdürdüm kapatacam diye. Bir de stajyerler oluyor boş boş girip duruyorlar. Çok utandım. Erkek olursa o yüzden gitmek istemiyorum

Ankarada da gittim etek veriyorlar naylon sonra çıkarıp atıyorsun. Gittim etek vermiyor musunuz dedim yok dediler. Kazağımı sürdürdüm kapatacam diye. Bir de stajyerler oluyor boş boş girip duruyorlar. Çok utandım. Erkek olursa o yüzden gitmek istemiyorum
Stajyerler hazırlıyor hastayı, sonra da bakıyorlar gereksiz gereksiz. Ankara’da hangi hastanede canım.

Üst vermezlerse yanına bişey al. Gerçi doktorlar için bu çok normal. Öğretmen öğrenci gibi birşey :)) İnşallah bayan bulursun canım, bu erkek doktorlar da niye bu dalı seçmişler anlamıyorum (:

Stajyerler hazırlıyor hastayı, sonra da bakıyorlar gereksiz gereksiz. Ankara’da hangi hastanede canım.

Üst vermezlerse yanına bişey al. Gerçi doktorlar için bu çok normal. Öğretmen öğrenci gibi birşey :)) İnşallah bayan bulursun canım, bu erkek doktorlar da niye bu dalı seçmişler anlamıyorum :-)
Ay he ya. Kocam bu bölümde doktor olsa almazdım ha bire milletin şeyine bakacak tövbe tövbe :D kabanla kapatırım erkek olursa

Ay ne güzel. Ben de ilaçsız adet olmuyorum resmen. 7 aylık evliyim. Soğan suyu ile adet oldum :KK43:

soğan suyuna cesaret edemedim ben canım maalesef düşükten sonra yine adet olamıyorum en son 25 aralıkta oldum ama yine şüphelerim olunca 2 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum :110:

Back
X