- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Vallaha kadın baktı o hastanede hiç de örtü vermedilerKız bakmıyor üstüne örtü örtüyosun ilk defa mı bakıcak :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha kadın baktı o hastanede hiç de örtü vermedilerKız bakmıyor üstüne örtü örtüyosun ilk defa mı bakıcak :))
Evet canım ben varım.. amiiin inşallahMerhaba Hanımlar,
2018 herkese bereketli olsun kimsenin kucağı boş kalmasın. 2018 de ikinci çocuğu isteyen var mı?
Ay ne güzel. Ben de ilaçsız adet olmuyorum resmen. 7 aylık evliyim. Soğan suyu ile adet oldumAMİN İNŞALLAH CANIM ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOS BIRAKMASINBEN HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİM GEBELİK İÇİN ZATEN 9 AYLIK EVLİYİM PCOS VAR BENDE HEP ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIYORDUM EVLENDİM 2 AY İLAÇ KULLANMADAN OLDUM 3 AY HAMİLE KALDIM
Aynen canım git insallah iyi sonuçlar alırsın dualarim seninleİnşallah kuzum sağol. Hiç iyi doktora rastlamadım şimdiye kadar. Özelde de öyle devlette de. Tahlili bile yapmayacaktı da ultrasondan anlamayınca yaptı onuda yalnış yaptı işte. Amh daha öncede başka bir doktordan istedim ne gerek var ben istemiyorum dedi salladı. Şu arkadaşın 15 tl tahlil yapıyorlar dediği yere gideceğim
Bende iki tarafta ağrıyor iki gündür. Örneğin şuan sağ ağrıyor. Çoğunlukla sağ ağrıyor gerçi ama ara ara sol tarafta çok ağrıyor. Akıntım da var ama hamile değilimKızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu
Ben :)Merhaba Hanımlar,
2018 herkese bereketli olsun kimsenin kucağı boş kalmasın. 2018 de ikinci çocuğu isteyen var mı?
yaptıkları çok ayıp. Vermeleri gerekirdi. Her hastanede veriyorlar. vermezlerse montunu falan ört kesinlikle taviz vermeVallaha kadın baktı o hastanede hiç de örtü vermediler![]()
Ankarada da gittim etek veriyorlar naylon sonra çıkarıp atıyorsun. Gittim etek vermiyor musunuz dedim yok dediler. Kazağımı sürdürdüm kapatacam diye. Bir de stajyerler oluyor boş boş girip duruyorlar. Çok utandım. Erkek olursa o yüzden gitmek istemiyorumyaptıkları çok ayıp. Vermeleri gerekirdi. Her hastanede veriyorlar. vermezlerse montunu falan ört kesinlikle taviz verme
Hayır adete bir hafta kala cok akıntım olurdu smdi hiç yokNormalde kesiliyor muydu
Stajyerler hazırlıyor hastayı, sonra da bakıyorlar gereksiz gereksiz. Ankara’da hangi hastanede canım.Ankarada da gittim etek veriyorlar naylon sonra çıkarıp atıyorsun. Gittim etek vermiyor musunuz dedim yok dediler. Kazağımı sürdürdüm kapatacam diye. Bir de stajyerler oluyor boş boş girip duruyorlar. Çok utandım. Erkek olursa o yüzden gitmek istemiyorum
Ağrı kesici falan kullandın mı canımHayır adete bir hafta kala cok akıntım olurdu smdi hiç yok
Ay he ya. Kocam bu bölümde doktor olsa almazdım ha bire milletin şeyine bakacak tövbe tövbeStajyerler hazırlıyor hastayı, sonra da bakıyorlar gereksiz gereksiz. Ankara’da hangi hastanede canım.
Üst vermezlerse yanına bişey al. Gerçi doktorlar için bu çok normal. Öğretmen öğrenci gibi birşey :)) İnşallah bayan bulursun canım, bu erkek doktorlar da niye bu dalı seçmişler anlamıyorum![]()
Kelin ilacı olsa...Hamile kalan arkadaşlar yardımcı olun neler yaptınız ? Neden hamile kalamıyorum bir çok şey denedim yoruldum 7 ay oldu düşük yapalı artık neden arıyorum![]()
Ay ne güzel. Ben de ilaçsız adet olmuyorum resmen. 7 aylık evliyim. Soğan suyu ile adet oldum![]()
Kelin ilacı olsa...
Benim randevu aldığım bi doktor vardı bi de ikiz kardeşi vardı ikisi de kadın doğum doktoruAy he ya. Kocam bu bölümde doktor olsa almazdım ha bire milletin şeyine bakacak tövbe tövbekabanla kapatırım erkek olursa
rabbim sesimizi duyar inşallah bizede bir evlat nasip ederKelin ilacı olsa...
Vay anam ya. Başka dal mı yokmuş tıptaBenim randevu aldığım bi doktor vardı bi de ikiz kardeşi vardı ikisi de kadın doğum doktoruHerkes karıştırıyomuş ikisini
![]()