Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende devlette muayeneye korkuyorum özelde biraz daha nazik davranırlar diye ama özellerde çok pahalı. Sırf testler için boş yere özele para vermemek için devlete gidiyorum. Ama bazı gıcık doktorlar alttan bakmadan test yapmıyorlar öyle geri gönderdiler bi kere beni sinirimden ağladım. Vardır bunda da hayır canım bekle bakalım
Cuma günü tekrar kan verecem umarım yükselir değerim. Yoksa pazartesi kür yapıp ovülasyon testi alacam

Hayıt otu tohumunu kullandım ben yumurta yokken 3 tane oluştu klomenle çatlatma iğneside kullanmadım o ay hamile kaldım çok şükür araştırıp kullanın sizde inş vesile olur
Hayıt tohumunu içemedim Aslan pençesi içtim 2 ay şimdi ilaca başlayınca ara verdim devam etsemmi bilemedim onu düşünüyorum bende Saraçoğlundan almıştım

Kızlar cuma kan verecem. Eğer değer yükselmezse bal tarçın çörek otu yapacam. Sabah akşam ac karnına 1 kaşık değil mi Bu 12 gün boyunca? Bir de şehir dışına çıkacaz ayın 13ü ya da 14ü bir kavanoza yapıp her gün yesem olur mu yoksa taze mı yapmak lazım

Kızlar cuma kan verecem. Eğer değer yükselmezse bal tarçın çörek otu yapacam. Sabah akşam ac karnına 1 kaşık değil mi Bu 12 gün boyunca? Bir de şehir dışına çıkacaz ayın 13ü ya da 14ü bir kavanoza yapıp her gün yesem olur mu yoksa taze mı yapmak lazım
Ölçü vermişti bi arkadaş, kavanoza yaparsın, kaşık kaşık yersin gülüm. Günlük yapmak şart değil

Ölçü vermişti bi arkadaş, kavanoza yaparsın, kaşık kaşık yersin gülüm. Günlük yapmak şart değil
Ay süper o zaman. Netten bakar yaparım o zaman :) çok sevindim. Hem sağlıklı hem de çok basit. Nette pico için çok iyi diyordu. Ovülasyon da alırım oh miss :)

Ay süper o zaman. Netten bakar yaparım o zaman :) çok sevindim. Hem sağlıklı hem de çok basit. Nette pico için çok iyi diyordu. Ovülasyon da alırım oh miss :)
Kesinlikle yumurta geliştirme konusunda çok iyiymiş canım. Biraz geç çatlıyor ama olsun

Kizlar bnm dr.um yumurtalara bakiyo sona e2 estradioldu galiba ona gonderiyo kan idrar testi istiyo.neyse yaptirdim.ara beni sonuca gore catlatma ignesini olcan dedi.aradim deger biraz dusuk cikms ama sen vurul dedi.cunku biri 21 digeri 17 mmydi 9.gunde yumurtalarim.bu e2 arastirdim bisi anlamadm basina gelen varmi nasi yukseliyo nedn duusk oluyo

Back
X