- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim guzel sonuclar almanizi dilerim canı gönülden.Kizlar ocak ayinda en az 20gebelik haberi duyalim demistim, yanlis saymadiysam tam 20 gebelik haberi almisiz masallah. Bilseydim kabul olcagini daha cok sayi soylerdim. Yarindan itibaren subat ayinda en az 40 gebelik (saglikla) haberi almayi diliyorum..
10 gun kadar once esim spermiyogram testi yaptirmisti. Sperm sayisi dusuk cikti. Birkac sperm hucresi goruldu fakat hareketsiz. 1 haftadir keciboynuzu kuru ve dogal e vitamini kullaniyor. Findik ceviz bitter cikolata yiyor. Yarin tekrar test yaptircak.10 gunde buyuk artislar beklemiyoruz fakat Allah'tan umudumu kesmemeye calisiyorum, mucize "Ol" derse olur.
Bu aydan gebelige dair hic umudum yok hem cok birliktelik olamadi perhizden dolayi, hem de esimin bu sonuclariyla beklentiye giremedim. Yine de karamsar degilim. Bize dua etmenizi isteyecektim..
Bugun bizde doktora gittik. Stresten uzak durmamizi, gunde 1 saat düzenli yürüyüş ya da spor yapmamizi, saglikli beslenmemizi ve uykumuza dikkat etmemiz gerektigini soyledi. Bunlar da sonuçlarda etki ediyor canim.