Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben listeye ilk girdiğimde 2-3 kişi hamileydi maşallah 79 olmuş Allah artırsın :KK6:
canım nasılsın iki gündr sen aklımdasın ben yeni girdiğim zamanlarda sen hamile kalıp ayrıldın yani fazla giremedin ama seni iyi ahtırlıyorum ikiz hamile kalmıştın.canım ne komiktirki ortada bebekte yok ama daha çok yakın arkadaşım beni ikiz doğurmuş görmüş birde fallarımda öyle çıktı.aklımada sen geldin nickini bilemedim yazamadım.canım sen hamileleiğini kaç günde öğrendin yumurtlamadan birde belirtin olmuşmuydu

N nalyecetemtahin sell-in sell-in kızlar hiç iyi değilim zor kalktım yerimden ve ovulasyon testi yaptım şuanda da yatıyorum hala kahve lekeler geliyo ama azaldı. Bide siz bakın

Eklentiler

• ED6CBCAA-A2CF-4189-AF4F-A3FDF91C4871.webp
    ED6CBCAA-A2CF-4189-AF4F-A3FDF91C4871.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 51
canım nasılsın iki gündr sen aklımdasın ben yeni girdiğim zamanlarda sen hamile kalıp ayrıldın yani fazla giremedin ama seni iyi ahtırlıyorum ikiz hamile kalmıştın.canım ne komiktirki ortada bebekte yok ama daha çok yakın arkadaşım beni ikiz doğurmuş görmüş birde fallarımda öyle çıktı.aklımada sen geldin nickini bilemedim yazamadım.canım sen hamileleiğini kaç günde öğrendin yumurtlamadan birde belirtin olmuşmuydu
Canım ben kasımda bezdim bıraktım topiği. Aralık için hiç çalışmadım hiçbirşey yapmadım aman aman birliktelikte olmadı ve asla beklemiyordum ki diğer aylarda deli gibi çalışıp olmayınca o ay hiç hiç beklemiyordum. İşlerim de çok yoğundu ve adet günümü bile unutmuştum açıkcası. 13 kasımda adet olmuştum en son. 13 aralıkta akşama kadar midem yandı işten çıkınca evde gebelik testi yoktu ovu testi yaptım kopkoyu oldu ikiside eşime nöbetçi eczaneden test aldırdım oda anında kopkoyu oldu. Ben şok hala inanmıyorum özele gittim kan verdim hcg 1717.2 çıkınca oha dedim. 4+2 de hamile olduğumu öğrendim ve 5. haftamda iki keseyi birden gördüm. Hani çok kafaya takmayınca oluyor diyorlar ya ona inandım resmen. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkese hakkında hayırlısını versin ^^

Back
X