- 29 Ocak 2018
- 381
- 214
- 33
- 31
VARSA BİLE DÜŞÜK ÇIKAR9 ocak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VARSA BİLE DÜŞÜK ÇIKAR9 ocak
ya canım eminmisin söküldümü hakkında hayırlısı olsun canımEvet 2 saat önce belirtiler başladı veyeni bat 1 mart
4 gun kaldiVARSA BİLE DÜŞÜK ÇIKAR
YARIN YAP İSTERSEN4 gun kaldi
5 ten dusuk mü cıkarYARIN YAP İSTERSEN
canım nasılsın iki gündr sen aklımdasın ben yeni girdiğim zamanlarda sen hamile kalıp ayrıldın yani fazla giremedin ama seni iyi ahtırlıyorum ikiz hamile kalmıştın.canım ne komiktirki ortada bebekte yok ama daha çok yakın arkadaşım beni ikiz doğurmuş görmüş birde fallarımda öyle çıktı.aklımada sen geldin nickini bilemedim yazamadım.canım sen hamileleiğini kaç günde öğrendin yumurtlamadan birde belirtin olmuşmuyduBen listeye ilk girdiğimde 2-3 kişi hamileydi maşallah 79 olmuş Allah artırsın![]()
GEÇ DÖLLENME OLMUŞSA KANDA BİLE ERKEN ÇIKMIYO CIK VAR ÖYLE İLK KAN VERDİĞİNDE NEGATİF DAHA SONRA POZİTİF ÇIKAN5 ten dusuk mü cıkar
35 lira çöpe gittiErken gebelik testi alsam mı almasam mı? Negatif çıkarsa çöpe giden 25₺‘me üzülürüm ama![]()
canım senin bat ne zamanErken gebelik testi alsam mı almasam mı? Negatif çıkarsa çöpe giden 25₺‘me üzülürüm ama![]()
Bende tek teste 25 verdim bakalım sabah nr cikacak35 lira çöpe gitti![]()
Prodictor mu aldn35 lira çöpe gitti![]()
canım senin batın neAmin, Allah razı olsun. İlk defa bu ay tam olarak deniyoruz öyle hemen ilk aydan olmasını beklemiyorum ama bakalım bekleyelim bi hafta daha :)
Evet. 2 gün kala yaptım negatif. Çöpe gitti. Senin gibi dayanamadım yaptım :)Prodictor mu aldn
Aynennn nette 16 tl ya benmde negatif çıkarsa gelecek aylara toplu netten alacam:)Evet. 2 gün kala yaptım negatif. Çöpe gitti. Senin gibi dayanamadım yaptım :)
İnternette dah uygun. 35 lira çok pahalı ya.
Canım acaba yerleşme lekeleri mi onlar bu testlere gore gebe olma ihtimalin yuksek .N nalyecetemtahinsell-in kızlar hiç iyi değilim zor kalktım yerimden ve ovulasyon testi yaptım şuanda da yatıyorum hala kahve lekeler geliyo ama azaldı. Bide siz bakın
Anlamadım ki kan vermeye gidicektim ama kalkamıyorum yerimden sancım varCanım acaba yerleşme lekeleri mi onlar bu testlere gore gebe olma ihtimalin yuksek .
Canım ben kasımda bezdim bıraktım topiği. Aralık için hiç çalışmadım hiçbirşey yapmadım aman aman birliktelikte olmadı ve asla beklemiyordum ki diğer aylarda deli gibi çalışıp olmayınca o ay hiç hiç beklemiyordum. İşlerim de çok yoğundu ve adet günümü bile unutmuştum açıkcası. 13 kasımda adet olmuştum en son. 13 aralıkta akşama kadar midem yandı işten çıkınca evde gebelik testi yoktu ovu testi yaptım kopkoyu oldu ikiside eşime nöbetçi eczaneden test aldırdım oda anında kopkoyu oldu. Ben şok hala inanmıyorum özele gittim kan verdim hcg 1717.2 çıkınca oha dedim. 4+2 de hamile olduğumu öğrendim ve 5. haftamda iki keseyi birden gördüm. Hani çok kafaya takmayınca oluyor diyorlar ya ona inandım resmen. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkese hakkında hayırlısını versin ^^canım nasılsın iki gündr sen aklımdasın ben yeni girdiğim zamanlarda sen hamile kalıp ayrıldın yani fazla giremedin ama seni iyi ahtırlıyorum ikiz hamile kalmıştın.canım ne komiktirki ortada bebekte yok ama daha çok yakın arkadaşım beni ikiz doğurmuş görmüş birde fallarımda öyle çıktı.aklımada sen geldin nickini bilemedim yazamadım.canım sen hamileleiğini kaç günde öğrendin yumurtlamadan birde belirtin olmuşmuydu