Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm çok özür dilerim 7 şubat diyecektim.. Son adet tarihim 7 ocak genelde 30-31 günde bir adet görüyorum. 24 ocakta yumurtlamam olmuştu aslında yine aynı koyulukta yakalamıştım daha sonrasında silikleşmeye başlamıştı.. şimdi bütün gündür tekrar aynı renkte anlamadım gitti. İlk çocuk olacağı için herhangi bir tecrübe sahibi de değilim sadece karnıma sancılar giriyor, bağırsaklarımda hareketlenmeler var ve midem sürekli aç olsam bile yanıyor. Hayırlısı :/
belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor canım .benimde 25inde çatladı kanama geldi..galiba bugün gördün koyuluğu yarında aynı devam ederse diğer günlerde bu bi işaret olabilir. bende merak ettim canım.

Değerli yoldaşlarım; ( smile ekleyemiyorum arıza veriyor hep niye bilmem ) :)

Ocak Batlarını bitirdik çok şükür listemizde Şubat Batlarına girdik nihayet. İnşallah Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip eder. Bu ay çok kişiden ümitliyim bir çok kişinin adını hamiş listesine ekleyeceğim inşallah, dilerim hepimizin adı geçsin o listede bu ay.

Dualarınızı eksik etmeyin.

Bakalım bu ayın ilk hamiş haberi kimden geleceeeek dırırırırıırııımmmm çok heyecanlııı :)

Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuz 20180131_211952.webp sabah ki resmi yukleyemedim

belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor canım .benimde 25inde çatladı kanama geldi..galiba bugün gördün koyuluğu yarında aynı devam ederse diğer günlerde bu bi işaret olabilir. bende merak ettim canım.
Acaba farklı bir ovulasyon testi denesem aynı sonucu alır mıyım diye farklı bir markanınkini denedim ve sonuç.. heyecanlandım açıkçası :110:

Eklentiler

• 3150D176-9A32-41F9-877D-76FABBA67F29.webp
    3150D176-9A32-41F9-877D-76FABBA67F29.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuzEki Görüntüle 2104175 sabah ki resmi yukleyemedim

Merhaba, sanırım bi tık daha koyulaşması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla koyulaşması LH değerinin gittikçe arttığına işaret.. biraz daha sıkı takip edin inşAllah eşit koyuluktayı tez zamanda yakalayıp değerlendirebilirsiniz.. Rabbim gönlünüze göre versin :)

Kizlar merhaba sabah ovulasyon atmistim catlamis muhtemelen demistiniz ama az once tekrar yaptim sanki aksam yaptigim sabah gore daha koyu yardimci olurmusunuzEki Görüntüle 2104175 sabah ki resmi yukleyemedim

Canım bence bu çatladıktan sonraki testin sonucu çünkü t çizgisi c den koyu değik yada tam koyu değil çatlamış yani ama daha iyi bilen bir arkadaş yorumlasın benim bildiğim bu ;)

Merhaba, sanırım bi tık daha koyulaşması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla koyulaşması LH değerinin gittikçe arttığına işaret.. biraz daha sıkı takip edin inşAllah eşit koyuluktayı tez zamanda yakalayıp değerlendirebilirsiniz.. Rabbim gönlünüze göre versin :)
Aminn teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım bence bu çatladıktan sonraki testin sonucu çünkü t çizgisi c den koyu değik yada tam koyu değil çatlamış yani ama daha iyi bilen bir arkadaş yorumlasın benim bildiğim bu :KK66:
Sabahki ama buna gore braz daha silikti bu daha koyu catladiktan snra mi koyulasir onu da bilmiorm ki

Back
X