Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baktım şimdi sonuca yine 2 çıkmış. Bebiş yok. Küre devam :)

Erken aslında canım.. şöyle düşün, yumurta döllendikten sonra rahime yolculuk ve tutunma süresi 7-12 gün arası değişkenlik gösterir. Sen maksimum süreyi göz önünde bulundurarak hesapla. Yerleşme sonrası HCG önce kanda, sonra idrarda çıkacak. Testlerin duyarlılık eşiğini aşacak ve pozitif olacak... Beklemek çok zor biliyorum ama bunlar hep aklında olsun ve testleri ilk idrarla yapmaya özen göster. İnşallah sabrın sonu selamet olacak canım...
Sağol canım şu söylediklerin bi umut oldu bana.rabbim kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.bide bugün benim hafif Adet sancısı var.normalde hep adetin birinci günü olur ağrı.ama bugün dört gün önceden bi sancı var.hayırlısı olsun inşallah canım.yedi aydır olmayınca strese girdim işte.bol bol dua ediyorum inşallah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin rabbim

Miktarı fazla mı geldi acaba canım? Ben 4 gün yedim sadece sabahları, önceki aya kıyasla iki gün gecikerek tam 14.gün çatladı benimki. İncir kürü yapmak yerine sadece kuru incir mi yesen acaba? Döngü ortasında da havuç veya havuç suyu.. al sana mis gibi kür :))
Valla reglin 2. Günü başlayıp 10 gün yapılacak dendi bende öyle yaptım ama baya geciktirdi
Ayyyyy bilemedim yaaaa incirde yapasım var ama korkuyore :eek: dediğin gibi inciri yiyeyim yada sadece 1 hafta kadar kur yapayim
Aman napacaniz şaşırdık :KK49:

Valla reglin 2. Günü başlayıp 10 gün yapılacak dendi bende öyle yaptım ama baya geciktirdi
Ayyyyy bilemedim yaaaa incirde yapasım var ama korkuyore :eek: dediğin gibi inciri yiyeyim yada sadece 1 hafta kadar kur yapayim
Aman napacaniz şaşırdık :KK49:
Valla her ay bir coşkuyla başlıyorum ben de, sonra ya yarım kalıyor, ya düzenli yapmıyorum aksıyor.. ciddi bir b vitamin kompleksi alsam iyi olacak.. takviye şart.. unutkanlık, yorgunluk, dalgınlık.. kendi kafama göre d vitamini alsam nolur acaba.. doktora gidemiyorum bir türlü oy oy

4 aydir araliksiz kullaniyorum hayirlisi canim ne diyelim.
Hangisini kullaniyorsun canım aynen hayirlisi 4 ay aslinda uzun bir sure degil ama iste olmayinca neden olmuyor diyoruz.. Acaba ebru destanin kurunu mu denesen sebepsiz olmayanlar icin öneriyorlar

Vallahi böyle tanıdık arkadaşların mutluluğu bizede moral oluyor :anne:
benim bat belirsiz kuzum 2 3 gün ya önce olur ya sonra ama daha reglin 5.gunundeyum
Peki sen bir kur falan uyguladinmi hic

Allah razı olsuunn❤
Bende sizlerin güzel haberlerini bekliyorum❤
Yeni günlerin baslayacak az kalmisss :)

Kür yapmadım canım.Yumurtlamayı takip ettim sadece.Hacet namazı kıldım ve Meryem süresini okumustum.

Kızlar hala adet olmadım ve akintim devam ediyor otururken kasiklarima batma oluyor

Yarın sabah denesene test yeniden.
Yumurtlaman 20.gune fln sarkıyorsa geç döllenme olabilir canim

Seninkiler çatladıysa ben de seni örnek alayım bari :KK49: peşindeyim bebişim haydi hayırlısı :KK200:
Ablam yaa bn ck erken yumurtladm bu ay 11.gunde catlatma ignemi oldm.aynn ard ardayiz ablacm.bnde bu ay yumurtlama akintisi olmadi ilk defa.pzt randevum var bakicak catladimi diye emin olucam bakalm hayirlisi seni ck istiyrm hamile olarak gormeyi Rabbm nasip etsin hepimize insallah

Valla her ay bir coşkuyla başlıyorum ben de, sonra ya yarım kalıyor, ya düzenli yapmıyorum aksıyor.. ciddi bir b vitamin kompleksi alsam iyi olacak.. takviye şart.. unutkanlık, yorgunluk, dalgınlık.. kendi kafama göre d vitamini alsam nolur acaba.. doktora gidemiyorum bir türlü oy oy
Al canım ya damla olandan verdi bana doktor,d vitamini eksikliğinde var dedim bakmadı bile direk damla verdi.
gunde 10 damla kullan dedi genellikle herkeste var zaten d vitamini eksikliği hele benim gibi deli gibi çay iciyorsan

Hangisini kullaniyorsun canım aynen hayirlisi 4 ay aslinda uzun bir sure degil ama iste olmayinca neden olmuyor diyoruz.. Acaba ebru destanin kurunu mu denesen sebepsiz olmayanlar icin öneriyorlar
Folic iod 12 versi doktor onu kullanıyorum.
bilemiyorumki kuzum bir araştırayım ebru destan küründen hiç haberim yok

Ablam yaa bn ck erken yumurtladm bu ay 11.gunde catlatma ignemi oldm.aynn ard ardayiz ablacm.bnde bu ay yumurtlama akintisi olmadi ilk defa.pzt randevum var bakicak catladimi diye emin olucam bakalm hayirlisi seni ck istiyrm hamile olarak gormeyi Rabbm nasip etsin hepimize insallah
Aynen ben de senden haber alırsam çoook sevinicem.. o kadar çok hakediyorsunuz ki, o kadar emekler veriyorsunuz.. Allah benden önce sizlere nasip etsin inşallah...

Aynen agirligini koysun :KK11: Bitti cok sukur ne ocak bitecek gibiydi ne benim regl :KK49: hersey gibi oda bitti aya basladik bakalim testi siparis ettim gelsin yine baslasin cizgiler siliklesmeler :rapci:
bu ay olacak canım benim.inan SEN VosVos35 VosVos35 @Efe2014 mahidevran61 mahidevran61 kesin hamile kalacak .çok hatırlı olacak bu 2018.tabi biz 7 şubatta seymaka seymaka birlikte hamile olduğumuzu söylicez inşşşşş.şu cuma günü kalbimden geçen ve dilimden düşen bu.duamsınız

Back
X