4 aydir araliksiz kullaniyorum hayirlisi canim ne diyelim.Anladım tereddut ettigim su prolaktinin sınırın altinda olmasi . folik asit kullaniyor musun peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aydir araliksiz kullaniyorum hayirlisi canim ne diyelim.Anladım tereddut ettigim su prolaktinin sınırın altinda olmasi . folik asit kullaniyor musun peki.
Sağol canım şu söylediklerin bi umut oldu bana.rabbim kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.bide bugün benim hafif Adet sancısı var.normalde hep adetin birinci günü olur ağrı.ama bugün dört gün önceden bi sancı var.hayırlısı olsun inşallah canım.yedi aydır olmayınca strese girdim işte.bol bol dua ediyorum inşallah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin rabbimErken aslında canım.. şöyle düşün, yumurta döllendikten sonra rahime yolculuk ve tutunma süresi 7-12 gün arası değişkenlik gösterir. Sen maksimum süreyi göz önünde bulundurarak hesapla. Yerleşme sonrası HCG önce kanda, sonra idrarda çıkacak. Testlerin duyarlılık eşiğini aşacak ve pozitif olacak... Beklemek çok zor biliyorum ama bunlar hep aklında olsun ve testleri ilk idrarla yapmaya özen göster. İnşallah sabrın sonu selamet olacak canım...
Valla reglin 2. Günü başlayıp 10 gün yapılacak dendi bende öyle yaptım ama baya geciktirdiMiktarı fazla mı geldi acaba canım? Ben 4 gün yedim sadece sabahları, önceki aya kıyasla iki gün gecikerek tam 14.gün çatladı benimki. İncir kürü yapmak yerine sadece kuru incir mi yesen acaba? Döngü ortasında da havuç veya havuç suyu.. al sana mis gibi kür :))
ama bugün sadece beta hcg yaptırdıysan çıkmıştır belki bak istersen canım :))Verdim :) ama hiç bakmadım sisteme nasılsa çıkmayacak
Valla her ay bir coşkuyla başlıyorum ben de, sonra ya yarım kalıyor, ya düzenli yapmıyorum aksıyor.. ciddi bir b vitamin kompleksi alsam iyi olacak.. takviye şart.. unutkanlık, yorgunluk, dalgınlık.. kendi kafama göre d vitamini alsam nolur acaba.. doktora gidemiyorum bir türlü oy oyValla reglin 2. Günü başlayıp 10 gün yapılacak dendi bende öyle yaptım ama baya geciktirdi
Ayyyyy bilemedim yaaaa incirde yapasım var ama korkuyoredediğin gibi inciri yiyeyim yada sadece 1 hafta kadar kur yapayim
Aman napacaniz şaşırdık![]()
2 yine. Yok bebişama bugün sadece beta hcg yaptırdıysan çıkmıştır belki bak istersen canım :))
Söktürücü verdiler mi canım?2 yine. Yok bebiş
Hangisini kullaniyorsun canım aynen hayirlisi 4 ay aslinda uzun bir sure degil ama iste olmayinca neden olmuyor diyoruz.. Acaba ebru destanin kurunu mu denesen sebepsiz olmayanlar icin öneriyorlar4 aydir araliksiz kullaniyorum hayirlisi canim ne diyelim.
Bendede akıntı çok ya 4 gün geçti ne gelen var ne gidendimi aynen. devamlı ağrı var gelcek gibi iki gündür ama gelmedi. onun yerine akinti cok. gelcek gibi olup gelmeyince degisik oluyor
Bakinamadim maalesef doktora. Borçlu görünüyorsunuz dediler. Özele gidecem bu aydan sonra. Soğan suyu yapıyorum. Sanırım kist oluştuSöktürücü verdiler mi canım?
Haydaaa, muallakta kaldın yine, ne yükseliyor ne düşüyor :/2 yine. Yok bebiş
İnşallah kist yoktur canım.. tez zamanda sökülsün de yeni umutlara yelken açBakinamadim maalesef doktora. Borçlu görünüyorsunuz dediler. Özele gidecem bu aydan sonra. Soğan suyu yapıyorum. Sanırım kist oluştu
Vallahi böyle tanıdık arkadaşların mutluluğu bizede moral oluyor
benim bat belirsiz kuzum 2 3 gün ya önce olur ya sonra ama daha reglin 5.gunundeyum
Peki sen bir kur falan uyguladinmi hic
Kızlar hala adet olmadım ve akintim devam ediyor otururken kasiklarima batma oluyor
Ablam yaa bn ck erken yumurtladm bu ay 11.gunde catlatma ignemi oldm.aynn ard ardayiz ablacm.bnde bu ay yumurtlama akintisi olmadi ilk defa.pzt randevum var bakicak catladimi diye emin olucam bakalm hayirlisi seni ck istiyrm hamile olarak gormeyi Rabbm nasip etsin hepimize insallahSeninkiler çatladıysa ben de seni örnek alayım baripeşindeyim bebişim haydi hayırlısı
![]()
Al canım ya damla olandan verdi bana doktor,d vitamini eksikliğinde var dedim bakmadı bile direk damla verdi.Valla her ay bir coşkuyla başlıyorum ben de, sonra ya yarım kalıyor, ya düzenli yapmıyorum aksıyor.. ciddi bir b vitamin kompleksi alsam iyi olacak.. takviye şart.. unutkanlık, yorgunluk, dalgınlık.. kendi kafama göre d vitamini alsam nolur acaba.. doktora gidemiyorum bir türlü oy oy
Folic iod 12 versi doktor onu kullanıyorum.Hangisini kullaniyorsun canım aynen hayirlisi 4 ay aslinda uzun bir sure degil ama iste olmayinca neden olmuyor diyoruz.. Acaba ebru destanin kurunu mu denesen sebepsiz olmayanlar icin öneriyorlar
Aynen ben de senden haber alırsam çoook sevinicem.. o kadar çok hakediyorsunuz ki, o kadar emekler veriyorsunuz.. Allah benden önce sizlere nasip etsin inşallah...Ablam yaa bn ck erken yumurtladm bu ay 11.gunde catlatma ignemi oldm.aynn ard ardayiz ablacm.bnde bu ay yumurtlama akintisi olmadi ilk defa.pzt randevum var bakicak catladimi diye emin olucam bakalm hayirlisi seni ck istiyrm hamile olarak gormeyi Rabbm nasip etsin hepimize insallah
bu ay olacak canım benim.inan SENAynen agirligini koysunBitti cok sukur ne ocak bitecek gibiydi ne benim regl
hersey gibi oda bitti aya basladik bakalim testi siparis ettim gelsin yine baslasin cizgiler siliklesmeler
![]()