Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsuunn❤
Bende sizlerin güzel haberlerini bekliyorum❤
Yeni günlerin baslayacak az kalmisss :)

Kür yapmadım canım.Yumurtlamayı takip ettim sadece.Hacet namazı kıldım ve Meryem süresini okumustum.

Yarın sabah denesene test yeniden.
Yumurtlaman 20.gune fln sarkıyorsa geç döllenme olabilir canim
Yine aynı çıkarsa ya

Bendede akıntı çok ya 4 gün geçti ne gelen var ne giden
işte birkaç sebebi var. ya gebelik. ya stresten havalardan. ya da ben bunlari da yaşadım. kist var ya da kimyasal gebelik. o yuzden test yapmadim. 4 gün baya da geçmiş pazartesi kan ver bence. ben de gelmezse hafta içi vericem. hayırlı haberler alırız inşallah :KK200:

işte birkaç sebebi var. ya gebelik. ya stresten havalardan. ya da ben bunlari da yaşadım. kist var ya da kimyasal gebelik. o yuzden test yapmadim. 4 gün baya da geçmiş pazartesi kan ver bence. ben de gelmezse hafta içi vericem. hayırlı haberler alırız inşallah :KK200:

Canım ben kırmızı kartı yedim bugün. Artık önümüzdeki aya kaldı umutlar. İnşallah senden güzel haberler alırız

Valla her ay bir coşkuyla başlıyorum ben de, sonra ya yarım kalıyor, ya düzenli yapmıyorum aksıyor.. ciddi bir b vitamin kompleksi alsam iyi olacak.. takviye şart.. unutkanlık, yorgunluk, dalgınlık.. kendi kafama göre d vitamini alsam nolur acaba.. doktora gidemiyorum bir türlü oy oy
canım folik asitin de bu bahsettiğin sıkıntılara iyi gelmesi lazım, düzenli kullanıyor musun?
d vite gelince, canan karatay 100 olması gerektiğini söylüyor. hatta birçok otoimmün hastalığın d vit eksikliğinden kaynaklanabileceği de düşünülüyor (ülseratif kolit ve hashimoto olmam nedeniyle pek bilirim bu tür hastalıkları :lülülü:)
benim 30 civarında iken gene de dr vitamine devam etmemi söylemişti. günde 10 damla devam ediyorum.. sen de istersen başla kafana göre, çok yüksek değilse

Bakinamadim maalesef doktora. Borçlu görünüyorsunuz dediler. Özele gidecem bu aydan sonra. Soğan suyu yapıyorum. Sanırım kist oluştu
canım konudan alakasız ama bu borçlu görünme durumu nedir ya? yeni mi çıktı bu olaylar? bana da borcum olduğunu söylediler, çok uzun süredir devlet hastanesine de gitmedim?! hem gitsek de zaten tahlil muayene vs parasız, eczane almıyor mu muayene parasını?
:işsiz:para alınacak şeyden de almadan adım attırmazlar. ne ara borçlu olduk kafama takıldı

hayırlısı olsun canım. bende de gebelik yoksa adet gelse hemen iyi olcak. gelmedikce bi yandan fenalik basıyo evde

İşte o durum sinir bozucu yoksa biran önce olsun ki bizde yolumuzu çizebilelim. Neyse ki oldum da artık ovü günlerimi beklicem

P u d i n g P u d i n g ve @Efe2014 etiketlemistim ama cikmamis mesajda.
Nerelerdesiniz kizlar?Iyisinizdir insallah.

S sen hamişsinnnn :KK200::KK200::bicak::nazar::nazar::nazar:
Bu ara yoğunluktan giremedim sayfalara bakamadumm hayırlı olsun gözün Aydın nasıl sevindim Allah isteyen herkese versinnn:nazar: bende batı bekliyor yine sopan suyuna devam:halay:

canım folik asitin de bu bahsettiğin sıkıntılara iyi gelmesi lazım, düzenli kullanıyor musun?
d vite gelince, canan karatay 100 olması gerektiğini söylüyor. hatta birçok otoimmün hastalığın d vit eksikliğinden kaynaklanabileceği de düşünülüyor (ülseratif kolit ve hashimoto olmam nedeniyle pek bilirim bu tür hastalıkları :lülülü:)
benim 30 civarında iken gene de dr vitamine devam etmemi söylemişti. günde 10 damla devam ediyorum.. sen de istersen başla kafana göre, çok yüksek değilse
Teşekkür ederim canım alayım ben bir şişe d vit başliyim olmazsa.. folic iod vermişti doktorum ama ilk hafta hariç hep aksattım unuttum içmeyi.. onu bitirince inofolic mi alsam acaba pek övdüler burda :) aslına bakarsan Canan hocanın dediği gibi beslenebilsek hiç sıkıntı kalmayacak da.. bunca yıllık yemek alışkanlıkları içimize işlemiş.. hamuru tatlıyı bırakamıyoruz..

Valla 4 ay denedik olmadi herkes incir küründen çok memnun,yumurta kalitesini artırdığı için kolay hamilelik oluşuyor dendiği için deneyeyim dedim yoksa bir sorunumuz yok aslinda.
Ümit işte
Bana yaptılar yumurta testini 0 çıktı dr yumurtlama hiç olmamış dedi zor hamile kalman dedi klomen verdi günde 1 tane içtim bide o ay incir yedim bol bol hayıt otu içtim hamile kaldım

Teşekkür ederim canım alayım ben bir şişe d vit başliyim olmazsa.. folic iod vermişti doktorum ama ilk hafta hariç hep aksattım unuttum içmeyi.. onu bitirince inofolic mi alsam acaba pek övdüler burda :) aslına bakarsan Canan hocanın dediği gibi beslenebilsek hiç sıkıntı kalmayacak da.. bunca yıllık yemek alışkanlıkları içimize işlemiş.. hamuru tatlıyı bırakamıyoruz..
dr tahlillere vs bakıp o folik asiti verdiyse bence onu düzenli kullan. çünkü sonuç olarak her birinin içerisinde farklı oranlarda farklı maddeler var. b vit alma, folik kullan her gün derim. d vit de 1 şişe kullanabilirsin, inşallah işine yarar :KK76:

İşte o durum sinir bozucu yoksa biran önce olsun ki bizde yolumuzu çizebilelim. Neyse ki oldum da artık ovü günlerimi beklicem
aynen canim. adet sonrasi ovu testi yapmaya baslarsin. ben bu adet icinde sogan kürü de yapmayi planliyorum. iyice ne var ne yok temizlensin diye

Bana yaptılar yumurta testini 0 çıktı dr yumurtlama hiç olmamış dedi zor hamile kalman dedi klomen verdi günde 1 tane içtim bide o ay incir yedim bol bol hayıt otu içtim hamile kaldım
yumurta testi dediğin takip mi edildin canım? yoksa progesterona mı bakıldı?
adette düzensizlik vs problemlerin var mı?

canım konudan alakasız ama bu borçlu görünme durumu nedir ya? yeni mi çıktı bu olaylar? bana da borcum olduğunu söylediler, çok uzun süredir devlet hastanesine de gitmedim?! hem gitsek de zaten tahlil muayene vs parasız, eczane almıyor mu muayene parasını?
:işsiz:para alınacak şeyden de almadan adım attırmazlar. ne ara borçlu olduk kafama takıldı
Muayene ücretini falan eczane aliyor da eşim bağkurlu hep giderdim bir sıkıntı olmazdı. O gün gittiğimde borç var dediler

Back
X