Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn :KK43:
uzuldum canim senin adina allah yardimcin olsun tez zamanda tekrar nasip etsin hepimize insallahh

Bu arada inofolic combi pkos olanlara da şifa olurmuş. Nasılsa bebek istiyorsun, folik asit içiyorsun, özele gidince doktoruna bunu sor bakalım, bakarsın iyi gelir
1 hafta 10 gündür kullanıyorum onu. Picoya iyi geldiğini duyunca aldım hemen

Yazmak istemezdm ama Sizinle başladm sizde bilin istrm bugün doktora gittim deperim düşmeye başlamış sağlıksz gebelk veya Dış gebelik olablir dedi Duanzda untmayn bu bnm ilkimdi Rabbim verdi Rabbimde Alır Daha kananmam olmadı duanızı untmayn :KK43:

Dilerim değerin kendiliğinden düşmeye devam eder canım.Hiç müdahalesiz atlatmanı diliyorum gönüldenn❤
Allah gönlüne ferahlık versin.En kısa zamanda sürecin başlamış olsun tekrar sevinn❤

Valla ne zaman tutacağı belli olmuyor. Öyle şeyler okuyoruz ki burda o yüzden tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım eğer zaten bu ay da tutmazsa doktora gidip tahlil yaptırıcam annem over kanseriydi benimde kontrollere gitmem lazım
Merhaba bende 31 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım bugün 2.günü ümitlenmek istemiyorum ama adetim normalde hiç gecikmezdi akıntı hariç adet belirtim yok ilk çocuğumuz olacak

Merhaba bende 31 ocakta adet olmam lazımdı ama olmadım bugün 2.günü ümitlenmek istemiyorum ama adetim normalde hiç gecikmezdi akıntı hariç adet belirtim yok ilk çocuğumuz olacak

İnan benimde gecikmezdi tam gününde olurdu ama bu ay yaşadım o gecikmeyi tabi sonuç olumsuz. Sende ne çok heveslen ne de ümitsizliğe kapıl. Vücudumuz bizi bazen kandırabiliyor canım malesef ki.

İzmir birinci dereceden deprem bölgesi malum :KK48: sallanır arada :ıslık:
@P u d i n g geri sayıma başladın mı annem? Simayinannesi Simayinannesi bu ay da serbest stil çalışıyor :KK69:

Sen hangi gün gideceksin kontrole? Kese görünür belki :KK36:
İnzivaya cekildim. Ilaclarla iç ıce takiliyorum. Bu ay da boyle olsun :ıslık:

Valla ne zaman tutacağı belli olmuyor. Öyle şeyler okuyoruz ki burda o yüzden tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım eğer zaten bu ay da tutmazsa doktora gidip tahlil yaptırıcam annem over kanseriydi benimde kontrollere gitmem lazım
aynen. bazısı bi ayda tek denemede tutturuyor. bi yildir 100 deneme olmuştur bende hicbisey yok :))) tabi doktora git bence de. bu adetten sonra ben de gidicem tekrardan. diğer ay gel demişti. o tedaviler de o kadar gözümü korkutuyo ki. hormon tedavileri vs. umarım ona gerek kalmaz hic

Canımm buralarda sayilirim. Pek yazmasamda okumaya calisiyorum. Biraz herseyden uzaklasmaya ihtiyacim var❤

Aslında en güzelini yaparsım böyle hissediyorsan.Bol bol keyifli seylerle uğraş,sonraki aya da hazirlik olsun sana da moral olsuunn❤
Dualarımdasın❤

Kızlar bata dört gün var ve bende sabahtan beri Adet sancısı var.normalde adetin ilk günü ağrım olurdu.özellikle göbek deliğine yakın sağda bi değişik ağrı var.hamile olup böyle belirti yaşayan oldu mu

Back
X