Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de aklinizda olsun.
Genetik testi yaptiranlar.Hep pihtilasma cikar ya genelde.Arkadasimiza 2 normal degerlerine normal demisken İzmit'te bi prof kanin pihtilasmadigi icin tutmuyor demis onunda kayiplari vardi.
Ona gore igne vuruyor karindan;)

Aynen öyle canım. Inşallah çok bekletmez bebişlerimiz bizi. Elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allaha kalmış. Umarım tez zamanda kavuşuruz. Her şey ne kadar da basit geliyordu evlenmeden önce. Hayaller kuruyorduk çocuk falan. Isimleri bile hazır :KK43: benden sonra evlenenler hamile. Hatta birininki 5 aylık olmuş. Senin yok mu dedi. Yok ben istemiyorum bir tatil daha yapacam dedi. Niyeee biz bebegimizle şuraya gidecez falan filan. Eşimin ailesi diyor olsun olsun. Korkuyorum ki uzun süre olmaz diye. O zaman hep beni suçlayacaklar. Başta istemedin al olmuyor diyecekler. Şimdi bile söylüyorlar ya olmazsa sonra diye :KK43:
Bu çevre baskısı yok mu sinir oluyorum Sanki bizim elimizde olan bir şey. Benim kaynanam mevzuyu biliyor. Sağolsun bayağı destek çıkıyor kadıncağız. Sıkıntı yapma herşey gelip geçici diyor hep.

Hiç korkma canım olacağı varsa olur. Maalesef benim de çevrem hamile dolu. Soranlara acelesi yok diyip konuyu kapatıyorum bi daha da sormuyolar (:

Herşey Allâh'ın elinde. Kulun demesiyle olsaydı ohoo :)

Relax olalım herşey güzel olacak :)

Kiz dr cumayda verince icim raht etmedi iste sinirdn oldum dun vala.bende misafirlerim var bugun dun hazirliklardn yorgundum ck ondn sinirlerim gerildi
Belki çoktan buluşmuştur yumurta ile sipocan :) cuma gününü garanti olsun diye vermiştir, yoksa yumurta max 24 saat yaşıyor biliyorsun

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Çok sevindim gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin inşaallah :)

Bu çevre baskısı yok mu sinir oluyorum Sanki bizim elimizde olan bir şey. Benim kaynanam mevzuyu biliyor. Sağolsun bayağı destek çıkıyor kadıncağız. Sıkıntı yapma herşey gelip geçici diyor hep.

Hiç korkma canım olacağı varsa olur. Maalesef benim de çevrem hamile dolu. Soranlara acelesi yok diyip konuyu kapatıyorum bi daha da sormuyolar :-)

Herşey Allâh'ın elinde. Kulun demesiyle olsaydı ohoo :)

Relax olalım herşey güzel olacak :)
Umarım canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beklemekten başka yapacak bir şey yok :)

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Oh bee :KK73:hadi gözün aydın canım :KK36: aferin minik kuzuya, hem yolunu bulmuş, hem erkenden görüntü verip seni rahatlatmış...

Canım nasıl yapçam soğan kürünü şimdi mi yapim adeti mi bekliyim birde hangi soğanla yapılıyo bazı yerlerde beyaz yazıyo bazılarında kahverengi
Canım ekte gönderdim uygulama şekline bak canım. Adetin bitikten sonra 1 hafta içinde başlayabiliyorsun. Günde 2 kere uygula. Suyun klorsuz olmasına dikkat et canım . Soğan da kahverengi kabuklu olacak

Eklentiler

• 9DEF1FF3-F086-48ED-8F5C-BB2EF9785914.webp
    9DEF1FF3-F086-48ED-8F5C-BB2EF9785914.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 54
Oh bee :KK73:hadi gözün aydın canım :KK36: aferin minik kuzuya, hem yolunu bulmuş, hem erkenden görüntü verip seni rahatlatmış...

Sağol canım beniiiim❤
Rahatlattı cidden❤Bundan sonrası nasip en azından ama bu eski sebeplerle bisy olmaması sevindirdi❤

Insallah senden haber alacaz bu ay❤

Back
X