Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde diyor bu kadar panikleyeceksen yaptirmayalim hazr olunca yaptıralım diyor ama hic bir zaman hazir olmayacağım icin el mahkum disimi sıka sıka olcam :KK43:
Tatlm kesinlikle oyle.durdukca dahada stres yapiyo insn onu bunu okuyz su soyle bu boyle.ama kwndini korkuttuysan anestezi en mantiklisi

Ahhh okadar zor ki kabul etmesi insan her ay tecrübe etse de alıştıramıyor kendini bu duruma. Allah beterinden korusun tabiki ama evlat beklemek ne kadar zormuş. Ruhum yoruldu yemin ederim. Eşim belli etmesede “ hastalandım “ dediğimde yüzü düşüyor farkediyorum “olsun” diyor ama içi gidiyor. Alakası bile yok aslında ama suçluluk duygusu hissediyorum “ ne o baba olabildi ne ben” diye hayıflanıyorum. Yarın geçer normale dönerim kuzum beklerim yine tavuk gibi yumurtlamayi
Yk kuzum alisma bi yana dursun her ay ayni seviyede masallah yikimLarimiz bn oyle oluyorum yani.sona anneme bi msj bu ay da olmadi.sona esim kndi anliyo zati hastalandinmi sen diyo.hiiii diip gecistirmeye calisiyrm cunku dedigin gibi o baba olamayacakmi dusuncesi bndede ck fazla.bazen bi yerde otururken birileiyle yada yalnz kendimi onu izlerken buluyrm ve ister istemez dilimde beliren dua su 'Rabbm bu adama cocuk verip baba yapmayi baana nasip et' evlt beklemenin zorlugunu burda hepimiz yasiyrz yalnz olmadigimk bilmek bana ck iyi geliyr.buraasini bulmamisken kendimi ck yalnz hissediyrrdm sanki bi tek ben boyleymisim gibi cvremizdekilerden hic duymadigimiz ustu kapatildigi icin.ama smdi daha rahatim bu konuda burda hepimiz evlat hasretiyle yaniyrz.destek oluyrz birbirimize.ruhumuz da dedigin gibi ayri yoruldu ama zamanini beklemek duser kul'a.eldn hic bisi gelmiyr.Rabbm icine serinlik versin bu ayda bole olsn insallah nasip mart.a olsnn kuzucumm

R4bi4 R4bi4 canım senin bat tarihini sildim bugünmüş ama bellili görünürde kırmızılar yok inşallah hamişlere eklerim
Tamam canım inşaallah vardır bebek :(

Umudumuzu yitirmeyelim nolur, daha önümüzde çok günler var kuzum Allâh'ın izniyle. Sıkma canını ❤️❤️❤️

Poff bugun son izin gunum yarin is basliyr.iki haftadir izindeydim.kafam rahatti yahu.stresli bi ortamda calisiyrm.ama neyseki yumurtlama zamanini evde gecirdim rahat rahat mikmik oldu en azindn sabah kalk ise git daha yoruyodu insani.bakalm bu rahat kafayla tutar insallah :) Rabbm hakkimizda hayirlisini versin.Rbbim gonlumuzdekileri bizlere nasip etsin insallah kizlar.bol bol bebis haberleri alalim hamis olmak isteyen listemiz giderek azalsin insallahhh

Poff bugun son izin gunum yarin is basliyr.iki haftadir izindeydim.kafam rahatti yahu.stresli bi ortamda calisiyrm.ama neyseki yumurtlama zamanini evde gecirdim rahat rahat mikmik oldu en azindn sabah kalk ise git daha yoruyodu insani.bakalm bu rahat kafayla tutar insallah :) Rabbm hakkimizda hayirlisini versin.Rbbim gonlumuzdekileri bizlere nasip etsin insallah kizlar.bol bol bebis haberleri alalim hamis olmak isteyen listemiz giderek azalsin insallahhh
Amin canım :dua:

Kızlar........:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Eklentiler

• 769889DD-B8D8-4A93-91C2-7C65A43FA920.webp
    769889DD-B8D8-4A93-91C2-7C65A43FA920.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 977C6AF7-5E23-4020-B945-A122D0A95B57.webp
    977C6AF7-5E23-4020-B945-A122D0A95B57.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 76
Back
X