- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç dollenme mi oldu sat ne zamandı canmŞimdi arkadaşlar 22 ocakta kan tahlilim 0.1 çıkmıştı, bugün 16,94. Yani aşağı yukarı 1/1,5/2 haftalık olması gerekiyor değil mi? Döllenme daha yeni gerçekleşmiş gibi.
Cnm hayrli olsn tebrk ederm saglikli bi gebelik olsn insallah kotuyu cagirmaaŞimdi arkadaşlar 22 ocakta kan tahlilim 0.1 çıkmıştı, bugün 16,94. Yani aşağı yukarı 1/1,5/2 haftalık olması gerekiyor değil mi? Döllenme daha yeni gerçekleşmiş gibi.
SAT 1 ocak canım umarım öyledir vallah şimdi de kimyasal gebelik derdi başladı umarım öyle değildir salı günü kan vermeye gideceğim tekrarGeç dollenme mi oldu sat ne zamandı canm
Cnm hayrli olsn tebrk ederm saglikli bi gebelik olsn insallah kotuyu cagirmaa
Heh soylee :) amin cnm bnm saglikli gebeligin olsn sag salim de kucagina al insallah..Sağol canım umarım öyledir hayırlısı olsun herşey güzel geçsin
Hımm benm de sat 30 aralık bat 30 ocak ama olmadım 6 gün geçti ne gelen var ne giden hafta ici kan vercem ama biliyorum cikmiycak her ay aynı şeySAT 1 ocak canım umarım öyledir vallah şimdi de kimyasal gebelik derdi başladı umarım öyle değildir salı günü kan vermeye gideceğim tekrar
Salı günü beraber kan verelimHımm benm de sat 30 aralık bat 30 ocak ama olmadım 6 gün geçti ne gelen var ne giden hafta ici kan vercem ama biliyorum cikmiycak her ay aynı şey
Bir aksilik cikmazsa verelim ayyy benm eşim çok odun bu konuda ya bekle diyo bekle 15 20 gün geciksin öyle git geçen günkü testi zorla aldırdım yaSalı günü beraber kan verelim![]()
Abartmasın o da canım, bebek varsa sağlığıyla oynamasın. Git lütfen kan vermeye. dinleme onu. 15 gün nedir yahuBir aksilik cikmazsa verelim ayyy benm eşim çok odun bu konuda ya bekle diyo bekle 15 20 gün geciksin öyle git geçen günkü testi zorla aldırdım ya
Gelde ona anlatAbartmasın o da canım, bebek varsa sağlığıyla oynamasın. Git lütfen kan vermeye. dinleme onu. 15 gün nedir yahu
oturduğun yer şehir merkezi mi canımGelde ona anlat
Yok be kuzum nerde taşınıcaz ama mayıs haziran gibi merkezeoturduğun yer şehir merkezi mi canım
Evet inşallah kimyasal değildir bide onun korkusu var.
Belki o yüzden şimdi yapma diyodur canım. Allah hakkında hayırlısını versinYok be kuzum nerde taşınıcaz ama mayıs haziran gibi merkeze
Öğle oldu ama :))))Günaydın kızlarrr
Amin canm inşallah neyi kız şimdi yapma diyodur dedin çocuğumu testiniBelki o yüzden şimdi yapma diyodur canım. Allah hakkında hayırlısını versin![]()