Hadi bakalım inşallah canım benim. Benim bir atkadaşımda iki çocuğuna çatlatma iğnesiyle kaldı yüksek ihtimal yine öyle olmuştur seninde

klomen kullanmışmıydın ?
Canım senin yazdığın şeylerin aynısını birebir yaşıyorum sanki benim ağzımdan yazmışsın gibi yemin ederim.
Hangi doktora gitsem “ olur olur “ deyip sallamıyor bile. Ben kendim söylüyorum “şu şu testi yapar mısınız “ diye “ ben gerek görmüyorum” diyor. Be arkadaş ne zaman gerek duyacaksınız yaşım olmuş 30, araştırsana azıcık gelmişim ayağına kadar sana işte bırakmamışım herşeyi kendim bulmuşum istiyorum. Bi doktor pko var yumurtan çatlamıyor dedi diğeri hayır öyle birşey yok çatlıyor dedi.
Bundan 5 ay önce klomenle iğne kullandım 3 tane yumurta oldu doktor “ eminmisin bak çoğul gebelik olacak “ dedi çok heyecanlandım ama olmadı. En son hsg kaldı.
Doktorlar istiyorlar ki 10 yıldır uğraşıyorum ( Allah korusun ) diyesin. Hoş onda da çok sallamazlar gibime geliyor. Bazen haberlerde görüyoruz ya dayak yemişler diye hak veriyorum hastalara kaç defa kavga çıkardım paçozlar gibi