Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Halam diyor ben Mart ayını bekliyorum, mart genelde doğurganlık ayıymış :) Dedim biz kedi miyiz :-)

Yok diyor, Mart ayında insanın vücudunun en kanlı canlı olduğu dönemmiş :)

Hadi hayırlısı olsun demek düşer bize de canım :)

Aaa ilk kez duydum inşallah öyledir valla yoksa bu kez kedileri kıskanmaya başlıcam :mad:

Bu yedinci aydı ve yine hamile değilim.bata bir gün kala yine idrar testim negatif.ben nasıl hamile kalıcam anlamadım.doktora gidiyorum hatta kaç tane doktor değiştirdim.ama hiç ilgilenmiyorlar.olur olur deyip geçiyolar.dinlemiyorlar bile.yani tetkikleri bile benim söylememle yapıyorlar.biri pco var diyo biri yok diyo.hormonlar normal.sperm testi normal.adetlerim çok düzenli.yumurta takibi yaptırmak istedim gerek yok diyolar.yumurta takibi yapmadan bi tanesi klomen ve çatlatma iğnesi kullandırdı ama üç tane iyi yumurtaya rağmen yine olmadı.enfeksiyon var dedi bi tanesi birsürü antibiyotik kullandım yine olmadı.ne yapıcam ben ya.bi hsg kaldı onu çektireyim diyorum erken deyip çekmiyorlar.artık ne yapacağımı şaşırdım.sizin doktorlar ne iyiymiş.ben kaç doktora gittiysem kendim yönlendiriyorum hoş çoğu dediğimi de yapmıyorlar

seymaka seymaka Aynen öyle canım,zaten çok şükür zor bir gebelik geçirmiyorum tadını çıkartıyorum her türlü ama insan yinede bir an önce kucaklamak istiyor işte:)
plojovic plojovic Sen hamilesinnn! Aşk olsun özellikle belirttim güzel haberlerinizde benide etiketleyin diye yoruma denk gelmesem bileceğim yok:KK12:
Neyse Rabbim tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallah.Ve maşallah♥️

:))))))seninle yazisirken gebelik takvimi vardi canim gordun sandim.Evet hamileyim.Amiiinn insallah cumlemizinkini.

O zaman 5 haftalık oluyor canım çıkan değerle uyuşmuyor ki. Geç döllenmedir umarım kimyasal olayından korkuyorum.

O biraz döngü ile alakali canim.
Mesela bnm 28 aralik sat.
Ama batimda 28 aralik.
Adeti 28 gunde 1 olana gore yumurtlamam fln daha gec.Bu kezde gunlerde 4-5 gun oynama oluyor.
Degerinde guzel zaten erkenden cikmis cok sukur.Gozunaydiiinnn❤❤❤

Kızlar ben şimdi kuaföre geldim saçımı boyattım kestirdim ama şu anda hamile miyim değil miyim bilmiyorum diye yaptırdım bir şey olur mu

Adet gecene kadar bilmeden yaptiginiz hersry sizin sandiginiz kadar etkilemez diyor doktorlar canim.O kadar savunmasiz degil o minnaklar diyor :)

Kızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/

Normal yumurtlama sonrasi gb kesiliyor ama tekrar basliyor.Hatta bi an sizliyor bakmissin biraz akinti gelmis.;)

Ya benim dün gelen kırmızılar bugün hiç yok banyoda yaptım gelen giden yok testt yaptım negatif. Bu kezde adetim gelmeyince stres oluyorum yaaa ooooof

Git canim bence doktora kan ver.
Yerlesme kanamasi olabilir mi ki?
Anca yerlesiyorsa testtede cikmamis olabilir❤

Kızlar batima az kaldı göğüs hassasiyetim var, arada sanki sancı var gibi hissediyorum bide kabızlık problemi de yaşıyorum iki gündür tabi ki bunların hepsi adet belirtisi gibi

Ayni zamanda gebelik belirtisi gb ❤:)))))

Günaydın kızlar, Güzel haberler alacağımız bir hafta dilerim :)

İlk güzel haberi ben vermek isterdim ama maalesef negatifi gördüm :)

Herşeyin hayırlısı olsun ❤️

Hayirlisi olsun canimm❤

Hala gelen giden yok bu arada suan adetten itibaren 28. Gün

Bat gecti ama degil mi?

Eki Görüntüle 2106322 kızlar herkese günaydın.benim gördüğümü sizde görüyormusunuz. Şükürler olsun:)

Gozunaydiiiinnnn❤gorunuyor.
Bi oncekide gorunuyordu :) masallah

Eklentiler

• EDB2D2FC-4453-4BE7-98BB-F089D445CBB8.webp
    EDB2D2FC-4453-4BE7-98BB-F089D445CBB8.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 50
Ya kızlar ben üç aylık evliyim hiç korunmadım,adetim duzensizlesti, bu ay belim ve karnım çok ağrıyor bat 18 şubat adetimin düzensizliği,belim ve karın ağrım hakkında söyleyebilecekleriniz var mi ?????

Kızlar şimdi yine bol miktarda uzayan o yumurtlama akıntısından gelmiş ben hiç birşey anlamadım yaa:KK43::KK64: 3-4gün önce başladı yumurtlama akıntım o günleri hep değerlendirdik.. sonra dün kesildi kupkuruydu.. şimdi sabah bel ağrısıyla uyandım adet zamanı olan bel ağrısının aynısı hafifte kasıkta bi sızı ama çok hafif.. bi baktım yine aynı akıntı gelmiş hemde bayağı bir bol miktarda 3-4 gün önce olan gibi azıcık değil.. üşütmediğime çok eminim :KK64::KK64:

Evet canım 25-26 günde bir oluyodum ama geç döllenme olabilir plojovic plojovic

Canım gec döllenme genelde 20.gunlerde sonrasinda fln yumurtlamada olur ya da 2.kez bu zamanlarda yumurtlayanlarda iste.Kan versen?

Kızlar şimdi yine bol miktarda uzayan o yumurtlama akıntısından gelmiş ben hiç birşey anlamadım yaa:KK43::KK64: 3-4gün önce başladı yumurtlama akıntım o günleri hep değerlendirdik.. sonra dün kesildi kupkuruydu.. şimdi sabah bel ağrısıyla uyandım adet zamanı olan bel ağrısının aynısı hafifte kasıkta bi sızı ama çok hafif.. bi baktım yine aynı akıntı gelmiş hemde bayağı bir bol miktarda 3-4 gün önce olan gibi azıcık değil.. üşütmediğime çok eminim :KK64::KK64:
Sen bu aksami ve carsamba aksamini degerlendir bence :)

Ya kızlar ben üç aylık evliyim hiç korunmadım,adetim duzensizlesti, bu ay belim ve karnım çok ağrıyor bat 18 şubat adetimin düzensizliği,belim ve karın ağrım hakkında söyleyebilecekleriniz var mi ?????

Herşey olabilir. Hamile olabilirsin enfeksiyon olabilir sistist olabilir. Adetini bekle ona görede dr a git bence

İlk hamilelğimde de catlatma ipnesi olmustum hamile kalmıstım bakalım bu sfer de etkili olacak mı

Hadi bakalım inşallah canım benim. Benim bir atkadaşımda iki çocuğuna çatlatma iğnesiyle kaldı yüksek ihtimal yine öyle olmuştur seninde ;) klomen kullanmışmıydın ?

Bu yedinci aydı ve yine hamile değilim.bata bir gün kala yine idrar testim negatif.ben nasıl hamile kalıcam anlamadım.doktora gidiyorum hatta kaç tane doktor değiştirdim.ama hiç ilgilenmiyorlar.olur olur deyip geçiyolar.dinlemiyorlar bile.yani tetkikleri bile benim söylememle yapıyorlar.biri pco var diyo biri yok diyo.hormonlar normal.sperm testi normal.adetlerim çok düzenli.yumurta takibi yaptırmak istedim gerek yok diyolar.yumurta takibi yapmadan bi tanesi klomen ve çatlatma iğnesi kullandırdı ama üç tane iyi yumurtaya rağmen yine olmadı.enfeksiyon var dedi bi tanesi birsürü antibiyotik kullandım yine olmadı.ne yapıcam ben ya.bi hsg kaldı onu çektireyim diyorum erken deyip çekmiyorlar.artık ne yapacağımı şaşırdım.sizin doktorlar ne iyiymiş.ben kaç doktora gittiysem kendim yönlendiriyorum hoş çoğu dediğimi de yapmıyorlar

Canım senin yazdığın şeylerin aynısını birebir yaşıyorum sanki benim ağzımdan yazmışsın gibi yemin ederim.

Hangi doktora gitsem “ olur olur “ deyip sallamıyor bile. Ben kendim söylüyorum “şu şu testi yapar mısınız “ diye “ ben gerek görmüyorum” diyor. Be arkadaş ne zaman gerek duyacaksınız yaşım olmuş 30, araştırsana azıcık gelmişim ayağına kadar sana işte bırakmamışım herşeyi kendim bulmuşum istiyorum. Bi doktor pko var yumurtan çatlamıyor dedi diğeri hayır öyle birşey yok çatlıyor dedi.

Bundan 5 ay önce klomenle iğne kullandım 3 tane yumurta oldu doktor “ eminmisin bak çoğul gebelik olacak “ dedi çok heyecanlandım ama olmadı. En son hsg kaldı.

Doktorlar istiyorlar ki 10 yıldır uğraşıyorum ( Allah korusun ) diyesin. Hoş onda da çok sallamazlar gibime geliyor. Bazen haberlerde görüyoruz ya dayak yemişler diye hak veriyorum hastalara kaç defa kavga çıkardım paçozlar gibi

plojovic plojovic ah kuzum keşke yerleşme kanaması olsa ama değil belliki. Testlerim hala negatif gelen giden de yok garip bişey bu. Muhtelemen sökülür ama ne zaman belli değil :(

Ev
Hadi bakalım inşallah canım benim. Benim bir atkadaşımda iki çocuğuna çatlatma iğnesiyle kaldı yüksek ihtimal yine öyle olmuştur seninde :KK66: klomen kullanmışmıydın ?

Canım senin yazdığın şeylerin aynısını birebir yaşıyorum sanki benim ağzımdan yazmışsın gibi yemin ederim.

Hangi doktora gitsem “ olur olur “ deyip sallamıyor bile. Ben kendim söylüyorum “şu şu testi yapar mısınız “ diye “ ben gerek görmüyorum” diyor. Be arkadaş ne zaman gerek duyacaksınız yaşım olmuş 30, araştırsana azıcık gelmişim ayağına kadar sana işte bırakmamışım herşeyi kendim bulmuşum istiyorum. Bi doktor pko var yumurtan çatlamıyor dedi diğeri hayır öyle birşey yok çatlıyor dedi.

Bundan 5 ay önce klomenle iğne kullandım 3 tane yumurta oldu doktor “ eminmisin bak çoğul gebelik olacak “ dedi çok heyecanlandım ama olmadı. En son hsg kaldı.

Doktorlar istiyorlar ki 10 yıldır uğraşıyorum ( Allah korusun ) diyesin. Hoş onda da çok sallamazlar gibime geliyor. Bazen haberlerde görüyoruz ya dayak yemişler diye hak veriyorum hastalara kaç defa kavga çıkardım paçozlar gibi
et canım klomende kullanmıstım yine kullandım inş ya o zamnda kasık agrısı vardı hatta bu kadar degildi ,

Back
X