- 22 Kasım 2017
- 2.515
- 3.788
- 53
Ya bi kendimize gelelim allah büyük olmazları oldurur. Umutsuz olmucam yeter. Yam ben 3 sene baji çektim gitmediğim dr kalmadı. Sonra hiç ummadığım nasılsa olmucak dediğim bi anda yendim. Herşeyin vakti zamanı var. Düşünmeyelim artık günlere takılmayalım takvime bile bakmayalım gün aşırı ilişki yeter baktıkta ne oldu sanki.
Kesinlikle katılıyorum. Üstüne düşmediğimiz anda olacak kesin. Testlerdi takvimdi aylardır hiç birini aksatmadım hiiiçte sonuç alamadım

Bu arada 50 kiloya çıksan çok daha iyi olur kuzum. Ben 1.67 boya 43 kiloydum evlendiğimde düşün. Kollarım falan ne kadar inceymiş diyorum. Geçen senede 46 kiloydum ama vücut direncin düşüyor herşeyden önce. Streste iştahı etkiliyor. Kafandakileri silersen iştahında açılır belki, takviye gıdalarda al polen sütü, pekmez vs gibi. Ama yinede kilo ile ilgili olacağını pek sanmıyorum çok zayıf arkadaşlarım hamile kalabildi, annemde hamile kaldığında 45 kiloymuş.
belki kuzum yerleşme kanamasıdır o hemde koyu kahve yani umut hala devam ediyor .şöyle düşünsene hiç bir sorunun yok doktorda öyle dedi kist falanda yok sökülecek olsan sökülrdün bence
Ah bir bilsem, testler negatif hani ikinci silik çıksa umudum olacakta yok yani. Şov yapıyor işte yarınki batı bekliyordur ama kafamı karıştırdı bu olay