Doğuma Hazırlık 2019 Aralık Ayında Hamile Kalanlar burda buluşalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar bulantılarınız var mi ? Ben resmen 24 saat bulantı çekiyorum. Ne yaptıysam geçmedi siz de de var mi aynı sorun
En başından beri hiç bulantm olmadı. İlk gebeliğim. Fakat iştah yok. Midemde böyle tuhaf sanki midemi usutmusum de öyle gibi belirti. Sanki tıka basa yiyince herşeyi cikaracakmisim gibi geliyor. Psikolojikte olabilir ama iştahım çok az

İnsalah çok hızlı geçiririz. Mide bulantım yok ama. Lekenlenmelerim var. 9. Haftada kananamda oldu. Mide ekşimesi yanması var
Gecer gecer de nasi gectigini anlamazsin bile yeterki sıkıntı olmasin,gectimi kanaman benim olmaz insallah,igne ilac kullaniyrm gunluk,sıkıntılara sabir etmemiz lazm saglikli olsunlarda

Gecer gecer de nasi gectigini anlamazsin bile yeterki sıkıntı olmasin,gectimi kanaman benim olmaz insallah,igne ilac kullaniyrm gunluk,sıkıntılara sabir etmemiz lazm saglikli olsunlarda
Yok her gün koyu kahve şeklinde az az geliyor. Ama bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi. Kesenin altında az daha kan var dedi. Bide bugün mecburen ayakta kaldm 1-2 saat. Eve gelince daha yoğun akıntı geldi koyu kahve. Ama korkmuyorum alıştım artik. Herşey Allah'tan inşallah atlatirim bugünlerde

Insallh cok sevindim,hayirlisyla gelsin bebisler

Merhaba benim sat 25 aralık. İnanılmaz karın ağrıları çektim. Biraz hafifledi ama gece ara ara vuruyor yine. Gazla karışık adet sancısı gibi. Doktor normal diyor. Kan yoksa önemli değilmiş. Her wc gittiğimde peçetede kan arıyorum. Ama pıtırcık sağlıklı şükür

Birsey olmaz insallah korkutma kendini,benimde sat 30 aralik cok agrim olmadi ama normal dio dok.kanama da lekelenme olursa korkma hemen

İnşallah canım çok kötü bişeymiş gerçekten. Bulantısız geçen dakikam yok gibi. Geceleri bile uyandırıyo. Doktor premesis verdi ama yok zerre fayda etmedi. İnşallah geçer en kısa zamanda

Ben de aynı senin gibiydim doktor prilam dr verdi rahatım şükür

Aynen canım benim de 6-10,haftalar arası hep adet ağrısı gibi ağrılı geçti 12.haftadayım bitti gibi çok şükür

Aynen canım benim de 6-10,haftalar arası hep adet ağrısı gibi ağrılı geçti 12.haftadayım bitti gibi çok şükür
Benimde hafifledi ama arada yine vuruyor. İlk boş gebeliğimde böyleydi. Korkuyor insam ister istemez. Gerçi büyüyoruz herşey yolunda şükür plaun. Allah bebeklerimizi sağlıklı hayırlı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…