- Konu Sahibi Melekadennnn
-
Insallah Bütün hersyi unuttur sana minik eller mrk etmeİnşallah canım çok kötü bişeymiş gerçekten. Bulantısız geçen dakikam yok gibi. Geceleri bile uyandırıyo. Doktor premesis verdi ama yok zerre fayda etmedi. İnşallah geçer en kısa zamanda
En başından beri hiç bulantm olmadı. İlk gebeliğim. Fakat iştah yok. Midemde böyle tuhaf sanki midemi usutmusum de öyle gibi belirti. Sanki tıka basa yiyince herşeyi cikaracakmisim gibi geliyor.Kızlar bulantılarınız var mi ? Ben resmen 24 saat bulantı çekiyorum. Ne yaptıysam geçmedi siz de de var mi aynı sorun
Benmde 6 AralıkBenimde sat 30 aralik
Baya ilerlemissin sen ,hayirli olsunBenmde 6 Aralık
Kac haftalık suanBenmde 6 Aralık
10+1Kac haftalık suan
Masallah,bende 7+1
İnsalah çok hızlı geçiririz. Mide bulantım yok ama. Lekenlenmelerim var. 9. Haftada kananamda oldu. Mide ekşimesi yanması varMasallah,bende 7+1
Gecer gecer de nasi gectigini anlamazsin bile yeterki sıkıntı olmasin,gectimi kanaman benim olmaz insallah,igne ilac kullaniyrm gunluk,sıkıntılara sabir etmemiz lazm saglikli olsunlardaİnsalah çok hızlı geçiririz. Mide bulantım yok ama. Lekenlenmelerim var. 9. Haftada kananamda oldu. Mide ekşimesi yanması var
Yok her gün koyu kahve şeklinde az az geliyor. Ama bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi. Kesenin altında az daha kan var dedi. Bide bugün mecburen ayakta kaldm 1-2 saat. Eve gelince daha yoğun akıntı geldi koyu kahve. Ama korkmuyorum alıştım artik.Gecer gecer de nasi gectigini anlamazsin bile yeterki sıkıntı olmasin,gectimi kanaman benim olmaz insallah,igne ilac kullaniyrm gunluk,sıkıntılara sabir etmemiz lazm saglikli olsunlarda
Insallh cok sevindim,hayirlisyla gelsin bebislerYok her gün koyu kahve şeklinde az az geliyor. Ama bugün kontrolüm vardı bebek gayet iyi. Kesenin altında az daha kan var dedi. Bide bugün mecburen ayakta kaldm 1-2 saat. Eve gelince daha yoğun akıntı geldi koyu kahve. Ama korkmuyorum alıştım artik.Herşey Allah'tan inşallah atlatirim bugünlerde
İnşallahInsallh cok sevindim,hayirlisyla gelsin bebisler
Birsey olmaz insallah korkutma kendini,benimde sat 30 aralik cok agrim olmadi ama normal dio dok.kanama da lekelenme olursa korkma hemenMerhaba benim sat 25 aralık. İnanılmaz karın ağrıları çektim. Biraz hafifledi ama gece ara ara vuruyor yine. Gazla karışık adet sancısı gibi. Doktor normal diyor. Kan yoksa önemli değilmiş. Her wc gittiğimde peçetede kan arıyorum. Ama pıtırcık sağlıklı şükür
Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar benimde sat 9 Aralık şuan 10+4 olduk Doğum 15 Eylül gözüküyor
İnşallah canım çok kötü bişeymiş gerçekten. Bulantısız geçen dakikam yok gibi. Geceleri bile uyandırıyo. Doktor premesis verdi ama yok zerre fayda etmedi. İnşallah geçer en kısa zamanda
Aynen canım benim de 6-10,haftalar arası hep adet ağrısı gibi ağrılı geçti 12.haftadayım bitti gibi çok şükürMerhaba benim sat 25 aralık. İnanılmaz karın ağrıları çektim. Biraz hafifledi ama gece ara ara vuruyor yine. Gazla karışık adet sancısı gibi. Doktor normal diyor. Kan yoksa önemli değilmiş. Her wc gittiğimde peçetede kan arıyorum. Ama pıtırcık sağlıklı şükür
Benimde hafifledi ama arada yine vuruyor. İlk boş gebeliğimde böyleydi. Korkuyor insam ister istemez. Gerçi büyüyoruz herşey yolunda şükür plaun. Allah bebeklerimizi sağlıklı hayırlı nasip etsinAynen canım benim de 6-10,haftalar arası hep adet ağrısı gibi ağrılı geçti 12.haftadayım bitti gibi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?