- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Sorma kuzum.Anneler olmasa napıcaz bilmiyorum valla
millet nasıl çatır çatır çocuk yapıyor anlamıyorum herhalde bizim gibi kafalarına takmıyorlar olsa gerek canımİnşallah canımın içi, şu an tek dileğim hepimizin hamile kalması
valla net elinin altında balım araştır yap ohh misSorma kuzum.Hep özenmişimdir mutfağa eli vs yatkın olanları. Yemek falan güzel yaparım ama bu gibi şeylerde kafam duruyor ayy napsam ki moduna giriyorum
Hiç sorma canım, kazayla hamile kalamlara falan şaşıyorum. Millet yıllarca uğraşıyo, onlar en küçük kazada hamile kalıyo :)millet nasıl çatır çatır çocuk yapıyor anlamıyorum herhalde bizim gibi kafalarına takmıyorlar olsa gerek canım
Kuzum şimdilik bi problem gözükmüyor bende doktor eşime yasak dediğinden beri dikkat ediyo çok şükür evet bu ay çok değişikti hiç aklıma gelmezdi bebiş düşüncesinin arka plana itileceği olabiliyormuş demek ki :):):) sende gün aşırı dene canım ben bazen akıntıları karıştırabiliyorum o yüzden her ihtimale karşı gün aşırı oluyodu Rabbim tez vakitte hayırla sevindirsin bizi :):)canımm şükür kavuşturana. bu ara kafamı bir toparlayıp da uzuncana yazamadım içime dert oldu. az kalmış, inşallah güzel haberler verceksin bize. olmazsa hsg yi en yakın zamanda çektir artık tatlım.
hahaha sen ve yorumlarına hasta oluyorum kuzum :) rabia ile ilgili ben de aynı fikirdeyim :) bu arada sizin aşılamadan çok umutluyum ben. direkt hedefe nokta atışı
sizin bu ay olaylar da vardı haliyle gerildiniz kuzum. önce bir moraliniz keyfiniz yerine gelsin bakalım. eşin de sıcak su olayına dikkat etsin madem yaw. test sonucu da iyi çıkar umuyorum. olmazsa kürlere yönelirsiniz. sende bir sorun yoktu dimi yavrum?
şifa olur inşallah canım. iyi haberlerini bekliyoruz =)
bence iyi düşünmüşsün canım. biraz sabırlı olmak gerek. bir doktora güvendikten sonra da onunla devam etmek en güzeli.. ne kadar takarsan o kadar stres ve olumsuzluk yaşanıyor maalesef. içini ferah tutmaya çalış
uzun süre olmuş canım. inşallah şimdi her şey yolunda gidecek. artık olumlu düşün, tadını çıkar
kızlarım adetin 16. günü, 11-13.günler arası uzayan akıntı oldu, bir de dün tekrar başladı sanki akıntı. anlayamadım iki yumurta mı oluştu neler oluyor :) gün aşırı denemeye devam =)
ceketle hamile kalıyorlar balım :) )Hiç sorma canım, kazayla hamile kalamlara falan şaşıyorum. Millet yıllarca uğraşıyo, onlar en küçük kazada hamile kalıyo :)
Noldu bizlere böyle canım, sağlık olsun sıkma canınıBen dun itibariyle (11 Eylul) adet oldum Rabiacim. BAT 14'tu ama erken geldi.
Hayirlisi hepimiz icin insallah.
Acaba denk mi geldi kuzum, belki yerleşme kanaması falan mıydı kiKızlar ben kötüElim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu
Bilmiyorum balım hiç öyle olmazdı, smear testim de temiz ama bu nerden çıktı. kesin adete yakın diyeAcaba denk mi geldi kuzum, belki yerleşme kanaması falan mıydı ki
Valla bilemedim canım, kist falan yok demi? Aklıma başka birşey gelmedi çünkü. Adet yakınlığından olur mu bilemedim daha önce olmuş muydu. Benim adetten sonraki gün ilişki olunca kan geliyordu ama öncesinde hiç gelmezdi.Bilmiyorum balım hiç öyle olmazdı, smear testim de temiz ama bu nerden çıktı. kesin adete yakın diye
hamile değilmiydin sen canım :OBu ay klomen kullanmadım kuzım malesef, her şey kendi halinde :) geçen ay kullandım sadece klomen ve çatlatma iğnesi. Adet olursam önümüzdeki ay da kullanıcam ama
Adet sonrası dediğin gibi oluyordu canım ama bu ilk defa oluyor. Kist de yok şükür de devamı da gelmedi kurudu sanki :)Valla bilemedim canım, kist falan yok demi? Aklıma başka birşey gelmedi çünkü. Adet yakınlığından olur mu bilemedim daha önce olmuş muydu. Benim adetten sonraki gün ilişki olunca kan geliyordu ama öncesinde hiç gelmezdi.Diğer testin duruyo muydu
Normal kan mı geldi canım yara falan yoktu demi bildiğin ?Kızlar ben kötüElim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu
Ayy kız Allah mı söyletti kuzum hamile miyim acaba :) nerde canım ya keşke olsam, daha önce ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum aralıkta. Şimdi bu 5.ayımız daha yok malesefhamile değilmiydin sen canım :O
kötü birşey yoktur inşalllah kuzumAdet sonrası dediğin gibi oluyordu canım ama bu ilk defa oluyor. Kist de yok şükür de devamı da gelmedi kurudu sanki :)
Testi bu sabah yapmıştım negatif ballışım
Canim belki mantar falan vardi bir ara bende de olmustu sanki elim kesilmis gibi cok ve siviydi bir fitil verdi doktorm 3 4 gunde gecti iayersen bi doktora git ama telas etme.hemenKızlar ben kötüElim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu
Evet canım 2. kez sildiğimde yoktu. Valla kontrolleri yeni yaptırdım kuzum hiçbir şey yok kesin regl olucam :)Normal kan mı geldi canım yara falan yoktu demi bildiğin ?
kaşıntın oluyor muydu canım mantar kaşıntı yapıyor o yüzden sordum.Canim belki mantar falan vardi bir ara bende de olmustu sanki elim kesilmis gibi cok ve siviydi bir fitil verdi doktorm 3 4 gunde gecti iayersen bi doktora git ama telas etme.hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?