Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
millet nasıl çatır çatır çocuk yapıyor anlamıyorum herhalde bizim gibi kafalarına takmıyorlar olsa gerek canım
Hiç sorma canım, kazayla hamile kalamlara falan şaşıyorum. Millet yıllarca uğraşıyo, onlar en küçük kazada hamile kalıyo :)

Kuzum şimdilik bi problem gözükmüyor bende doktor eşime yasak dediğinden beri dikkat ediyo çok şükür evet bu ay çok değişikti hiç aklıma gelmezdi bebiş düşüncesinin arka plana itileceği olabiliyormuş demek ki :):):) sende gün aşırı dene canım ben bazen akıntıları karıştırabiliyorum o yüzden her ihtimale karşı gün aşırı oluyodu Rabbim tez vakitte hayırla sevindirsin bizi :):)

Kızlar ben kötü Elim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu

Kızlar ben kötü Elim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu
Acaba denk mi geldi kuzum, belki yerleşme kanaması falan mıydı ki

Bilmiyorum balım hiç öyle olmazdı, smear testim de temiz ama bu nerden çıktı. kesin adete yakın diye
Valla bilemedim canım, kist falan yok demi? Aklıma başka birşey gelmedi çünkü. Adet yakınlığından olur mu bilemedim daha önce olmuş muydu. Benim adetten sonraki gün ilişki olunca kan geliyordu ama öncesinde hiç gelmezdi. Diğer testin duruyo muydu

Adet sonrası dediğin gibi oluyordu canım ama bu ilk defa oluyor. Kist de yok şükür de devamı da gelmedi kurudu sanki :)

Testi bu sabah yapmıştım negatif ballışım

hamile değilmiydin sen canım :O
Ayy kız Allah mı söyletti kuzum hamile miyim acaba :) nerde canım ya keşke olsam, daha önce ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum aralıkta. Şimdi bu 5.ayımız daha yok malesef

Adet sonrası dediğin gibi oluyordu canım ama bu ilk defa oluyor. Kist de yok şükür de devamı da gelmedi kurudu sanki :)

Testi bu sabah yapmıştım negatif ballışım
kötü birşey yoktur inşalllah kuzum

Canim belki mantar falan vardi bir ara bende de olmustu sanki elim kesilmis gibi cok ve siviydi bir fitil verdi doktorm 3 4 gunde gecti iayersen bi doktora git ama telas etme.hemen

Canim belki mantar falan vardi bir ara bende de olmustu sanki elim kesilmis gibi cok ve siviydi bir fitil verdi doktorm 3 4 gunde gecti iayersen bi doktora git ama telas etme.hemen
kaşıntın oluyor muydu canım mantar kaşıntı yapıyor o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…