- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
Tamam cnm dikkate alacağım biraz daha sabredeyim. Şimdi tv de gördüm Fahriye evcen de iki aylık hamişmiş darısı başımıza ne diyeyimGünaydın canım, ben de bata 5 kala yaptım laboquickin etken gebelik testini, malesef benim negatifdün ya da bugün bat günüm hala gelen giden yok bakalım... sen de deneyebilirsin şansını. Aslında 2-3 gün beklesen daha doğru bi sonuç alabilirsin
Hadi ya bak onu duymamıştım ben. Hayırlısı olsun, darısı en yakın zamanda başımıza canımTamam cnm dikkate alacağım biraz daha sabredeyim. Şimdi tv de gördüm Fahriye evcen de iki aylık hamişmiş darısı başımıza ne diyeyim
11 ekim canımKuzum yeni bat ne zaman canım
Ay benim de ütüm beni bekliyor henüz kahvaltı yapmadım.Sabah sabah ütü
Son batın olur inşaallah canım benim :)11 ekim canım
Bizimki sabahın nurunda ayaktaydı kahvaltıyı hazırlamış ütülü gömleği kalmamıştı artık mecbur kaldım kuzumAy benim de ütüm beni bekliyor henüz kahvaltı yapmadım.
Günün ilk güzel haberi senden gelsin canım :)Günaydın bayanlarr :) varmı güzel haberler
Sünnet olacak çocukların korkusu gibi korku var içimdeGünün ilk güzel haberi senden gelsin canım :)
AminnnSelamunaleykummm artık benımde BAT tarihi verme zamannım geldi
İlk kez denicez. Rabbim inşallah hepimize nasip eder. Şuan adetliyim .. Gecince başlıcaz Allahın izniyle ..
13.10.2018
Rabbım en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli , vatanımıza milletimize , annesine babasına değer veren hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin.
bir o kadar da heyecanlı :)Sünnet olacak çocukların korkusu gibi korku var içimde
Aleykümselam hoşgeldin canım, o güzel dualarına bizleri de ortak ettin, amin demek düşer bana da :)Selamunaleykummm artık benımde BAT tarihi verme zamannım geldi
İlk kez denicez. Rabbim inşallah hepimize nasip eder. Şuan adetliyim .. Gecince başlıcaz Allahın izniyle ..
13.10.2018
Rabbım en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli , vatanımıza milletimize , annesine babasına değer veren hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin.
Hoşgeldin canım, Rabbim daha fazla bekletmesinMerhaba günaydın. Benim bat 29 Eylül. Bir dusukten ve bir kimyasaldan sonra inşallah rabbim nasip eder. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Hosbulduk canım çok teşekkür ederim. Amin canımHoşgeldin canım, Rabbim daha fazla bekletmesin
hamdolsun en azından hamile kalabiliyorsun canım , bebişin çok bekletmez seni :)Hosbulduk canım çok teşekkür ederim. Amin canım
Haklısın canım. Sen anlat bakalım ilk mi olacak? Ne zamandır deniyorsunuz?hamdolsun en azından hamile kalabiliyorsun canım , bebişin çok bekletmez seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?